úúhh, köszönöm a bíztatást ! Az útvonal javaslatárt 1000hála )) Tuti, hogy fogunk mocit bérelni, és majd ha elindulunk, akkor fogjuk igazán látni, hogy mennyire messze merünk elmocizni. én a lejtőktől kicsit félek, de majd kiderül a látványért biztos, h feladom ezt a fajta félelmemet sztem.... Száguldozni tuti nem fogunk ,mivel egyikőnknek sincs itthon mocija és utoljára tavaly robogóztam Sartin, tehát nincs nagy rutinom
Csak Görögországba járok motorozni :DDD
Hajókirándulásra is biztos be fogunk fizetni. Holnap indulunk, már iszonyatosan várom... ))) Nagyon remélem, hogy minél több strandot meg fogunk tudni látogatni!
Sziasztok!
Szombat délután sikeresen megérkeztünk Lefkadáról, ahol ismét egy csodálatos 8 napot töltöttünk.
Képeimet feltöltöttem a Picasa albumba, amit aláírásba linkeltem elvileg, remélem, megtudjátok nyitni.
Ami információ így hirtelen eszembe jut és fontos lehet:
Aghioflili: aki autóval fog közlekedni, nyugodtan menjem fel kocsival (mi nem mertünk, mert elég vegyesek voltak itt az információk az útról)! Robogóval is fel lehet szerntem menni, de nagyon-nagyon óvatosan csak!
Határ: a makik kérik továbbra is az európai zöld kártyát a kocsihoz, úgyhogy az feltétlen legyen Nálatok!
Belgrád: nem kell a tranzit úton menni, Belgrádon simán át lehet vágni, végig lehet hasítani, mondhatni!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tavaly a Sun Rise apartmanban szálltunk meg, ami nagyon elnyerte a tetszésünket. Utazási irodán keresztül foglaltunk. Idén erről már lecsúsztunk, meg jobban is lenne magával az apartmannal egyezkedni, hátha akkor az árak is kedvezőbbek... Itt jön a probléma.... Nem tudjuk felvenni velük a kapcsolatot, mert a honlapjuk nem működik igazán jól és még egy e-mail sincs... Nem tud valaki esetleg e-mail elérhetőséget? Köszönöm előre is!
#2051242013-06-25 10:36:10 Válasz a #203148. hsz-ra
Szia! Írtál nekem privit, de valamiért nem megya válasz üzenetem. Már 10 perce a kimenőben van, így itt válaszolok Neked.
Ha erre a képre kérdeztél rá, akkor erre a válaszom, hogy Porto Katsiki!
#2051332013-06-25 11:34:03 Válasz a #205127. hsz-ra
Attól függ, mire nézted ki
Szerintem strandolásra Egremni, Aghiofili, Kavalikefta, Porto Katziki, Milos, Gialos sokkal jobb. Nálam messze nincs a TOP5-ben, de több szem többet lát, erre (is) van a fórum. Lehet szavazni a TOP5 beachre Lefkadán. Hajrá
#2051372013-06-25 11:59:20 Válasz a #205135. hsz-ra
Nem feltétlen a naplemente miatt, hanem az összes paramétert összevetve, mint pl.:
- szépség
- tömeg/nagyság
- vízhőfok
- megközelíthetőség (távolság, útminőség, kell-e hegyet mászni..)
- parkolás
- napágy rendelkezésre áll vagy cipekedni kell
- víztisztaság
- hullámzás
Ezeket a paramétereket nézve, pro-kontra érveket felhozva, az általad is írt strandokkal összevetve nekem bizony benne van a TOP5-ben.
Mindegyikhez oda tudom írni, hogy miért szeretem és miért nem...
És a naplementének nincs is köze ehhez! Tényleg!
Mi körbejártuk az egész szigetet, de összességében nagyon jó döntést hoztunk a kathismai bázissal!