Sziasztok!
Idén Korfura, Sidarira utazunk párommal Júliusban!
Az lenne a kérdésem, hogy a quad bérléshez kell jogosítvány? Mert szeretnénk körbejárni a szigetet amennyire lehet, de sajnos jogsink nincs, robogózni nem szívesen robogóznék.
Előre is köszi a választ
A robogohoz is kell jogsi ugyan ugy mint a quadhoz! Alapbol csak 50eset kaphatsz, de ha van beszeloked akkor siman kapsz joval nagyobbat is! De inkabb ajanlom a robogot mert azzal lehet haladni! Tobb partra le tudtok menni, mint quaddal! De jogsi nelkul egyik sem fog menni!!! Max ha mas nevere veszitek ki!
Szia! Mi 2 napra béreltünk bicajt, igaz csak Peroulades-re tekertünk el, megvártuk első este a naplementét, majd másnap is visszamentünk fürdeni. Nekünk nagyon tetszett!
Sziasztok! Melyik időjárás előrejelzést érdemes nézni? Többet is találtam a neten, de mindegyik mást ír Az accuweather szerint 28-29 fok, de a weather.com szerint 34 fok várható jövő héten. Ti melyiket szoktátok nézni, ami be is jön? Köszi
Már április végén ,mikor kint voltunk a napon 33 fok volt , döglöttünk a melegtől és a majdnem 100%-os páratartalomtól... szóval nem kell félni meleg lesz
kerkyra!ha lól látom,ti is aug.elejétől lesztek korfun nikoszéknál,szunyi fórumtárs és én is akkor megyünk,majd a jó kis hazai hp kúra garantálni fogja,hogy ne fagyjunk meg,amúgy meg korfun még október végén is 28 fok van!
Biztos jó idő lesz, csak azért nem mindegy az a +/- 5-6 fok
Remélem jó időtök lesz!
Már csak pár nap és indultok, aztán majd követünk titeket mi is
Jó nyaralást kívánok!
kerkyra!ha lól látom,ti is aug.elejétől lesztek korfun nikoszéknál,szunyi fórumtárs és én is akkor megyünk,majd a jó kis hazai hp kúra garantálni fogja,hogy ne fagyjunk meg,amúgy meg korfun még október végén is 28 fok van!
Nem vagyok egy nagy piás, de Korfun azért egy két sör uzo le szokott csúszni.. Remélem a medence partján lesz esténként jó kis parti összeröffenés.. Mi 7 -en leszünk .. Egy nemzetközi banda.. Lesz benne Kazah hölgy német rokonok meg mi az asszonnyal, aztán a fiam meg egy hétre rá jön repülővel...