#2055432013-06-29 13:38:29 Válasz a #205541. hsz-ra
Ja, és csak hogy értsd, a Te aggodalmad a pici gyerkőc miatt teljesen érthető, de kíváncsi lettem volna, mit válaszol, ha konkrétan rákérdezel, hogy mit tenne, ha a másik cégtől bérelve valamilyen problémád adódna?! Kerek perec közölné, hogy hagyd békén, és okulj a "hibádból"?! Mert ha így tenne, meg lenne a véleményem az irodáról!! Egyébként melyik iroda alkalmazottja volt az illető, csak hogy reklámozzuk a kis pénzéhes páriát!!
Bár ez itt off lehet, biztos van ennek szaktopikja
#2055442013-06-29 13:52:17 Válasz a #205532. hsz-ra
Kedves Enikő! Ha nekem ilyet mondana egy idegenvezető úgy elküldeném melegebb éghajlatra hogy a lába nem érné a földet! Ráadásul természetesen egyből hivnám az utazási irodát hogy hogy is van ez? Nem tudom ők erről mit tudnak mondani? Ha ők is helyeselnék az ilyen dolgokat messze elkerülném őket!
Enikő! Engem is érdekelne, hogy melyik utazási iroda és idegenvezetője, viselkedik ilyen "korrekt" módon, mert mi 22-től mennénk és kisgyerekkel és elég elgondolkodtató számomra is a hozzáállása!
Liza
#2055952013-06-29 22:22:09 Válasz a #205542. hsz-ra
Jellemzően éppen azok az idegenvezetők jelennek meg a fórumokon, akiknek tiszta a lelkiismeretük, és akikről többségében pozitív az utasok véleménye
Jó lenne, ha az is olvasná a sorokat, akire Enikő sorai vonatkoznak, a transzferbuszról következtetve északi szomszédainkhoz köthető az inkriminált iroda! Várjuk a cáfolatot, de nem akarom szétoffolni a topikot!!
Hát,ez a kocsibérlési történet valami döbbenet....ha tényleg ezt mondta,(már pedig miért irna mást az utas),akkor kérdés,hogy miért van ott ez a telepitett idegenvezető?Szerintem megér ez némi utánjárást,én biztosan nem hagynám ennyiben...legalább az iroda vezetőjének cimezve ajánlott levélben leirnám a történetet,csak mások érdekében is!!!
Enikő,tényleg megirhatnád a nevét-csupa kisbetűvel-ennek a segitőkész embernek!!!
Egyébként,ha ebben az ügyben igy viselkedik,akkor mi az,amiben teljes bizalommal számithatnak rá az utasok??Ki van egyáltalán már teljes bizalommal egy ilyen után???
Nem akartam ennyire felkorbácsolni az idegeket,de ez a száraz tény!
Mi több nem én vagyok az első a fórumon aki ezt leírta.Engem ez nem ért hidegzuhanyként,ugyanis tavalyi hsz.-ben szószerint ezt olvastam amit laírtam nektek,lehet nem tökéletes a memóriám de talán Stormybooy tollából.
Nos,az Ibusszal utaztunk,de az idegenvezető nevét nem írnám meg,ugyanis teljesen tök mindegy,mert nekünk új idegenvezetőnk volt,legalábbis nem az aki tavaly Stormybooynak,és ugyan az a séma.
Mielőtt elutaztunk ,az irodába szóvátettem egyébként a tapasztalatomat,de egyik kutya nem harapja meg a másikat alapon nem igazán adtak értékelhető választ erre a feltevésemre.
Tehát véletlenül se gondoljátok hogy ez egy kitaláció,hétfőn jön haza Ananda,szerintem ő is ugyan így kézhez fogja kapni a kis ismertetőt.
Az IBUSZ-ról és is tudok írni szépet !!! Bent voltam náluk az egyik irodájukban, mondtam, hogy érdeklődési szinten vagyok itt. Közölte, hogy vagy velük, vagy olyan nagy nevekkel kell utaznom, mint a Ne…, Kar.., Best…, Azért adnak a „gagyi” irodák nagyobb kedvezményeket, mert nem fognak az emberrel foglalkozni !! Kérdeztem tőle, hogy ha náluk foglalok xy-nal többért akkor mivel kapok többet ?? Na, erre már nem nagyon tudott mit mondani. Mondom neki, akkor erről ennyit. Megkérdeztem még , hogy miért szid más utazási irodát, erre csak annyit mondott: MINDEGY, ott foglal, ahol akar, csak nehogy megbánja.!!
Én meg azon lepődök meg, hogy ti ezen meglepődtök. Többször, többektől olvastam már hasonlót, igaz, csak szóban elhangzó ajánlásokkal.
Amire emlékszem, a délre lévő off-szigeti eset. Irodára nem emlékszem, annyi rémlik, hogy repcsis út, és magyar iroda volt.
Viszont, hogy ezt írásban ki merjék adni, mint ukázt, az teljesen elképesztő
Megnézném, azt a brossurát, akár beszkennelve...
#2056482013-06-30 14:13:34 Válasz a #205646. hsz-ra
Haza is akartam hozni,de idöközben papirra volt szükségem és erre írtam,utána meg elkallódott.
Ez egy A4-es lap keresztbe hajtva.Az idegenvezetö nevével,elérhetöségével,azzal a kis szösszenettel az autóbérléssel,és a fakultatív kirándulások lehetöségével.