Sziasztok! Lehet,hogy elkerülte a figyelmemet,de megtudná mondani valaki,hogy Szerbiában a fizető kapuknál lehet bank kártyával fizetni? Előre is köszi a választ.
Kedves fórumtársaim!
A segítségeteket szeretném kérni.Az elkövetkezendő egy hétben megy-e valaki Sartira és elvinne-e nekem az ott dolgozó kislánykámnak egy hátizsákot? ( Nem sok mindent tennék bele,néhány dolgot és kb.iskolatáska nagyságúra kell gondolni )Ami még fontos lenne,hogy Szolnok-Hatvan környékiekre gondolnék...esetleg részleteket priviben megbeszélnénk. Nagyon hálás lennék és nagyon megköszönném,ha ezt valaki bevállalná
Kedves Fórumozók! Ma reggel sajnos hazaértünk SARTIRÓL, egy kis pihenő és visszaszokás a magyarhonba és a jövő héten beszámolt is írok! Addig csak nagyvonalakban - kirándulások közül VERGINA-t nagyon ajánlom!! Lenyűgöző!!!!
#2067862013-07-15 11:52:28 Válasz a #206672. hsz-ra
Szia!
Mi 26.-án indulunk Sartira és a Sokratis apartmanban foglaltunk szállást. Ha jól tudom ez ugyanaz a ház, ahol Ti is vagytok.
Ezért esetleg tudnál bővebb információt írni majd róla?
Pl. felszereltség, mit érdemes vinni, melyik pékség- bolt van legközelebb...stb.
Sziasztok,
szombaton megérkeztünk Sartira, az út sima volt fél 3-s Bp.indulás másnap reggel 8-ra Sarti. A szállás sokat romlott az elmult 3-év alatt.A fizetős internetet ma tudtam először használni!
#2068642013-07-16 10:41:30 Válasz a #206702. hsz-ra
Szia Csizy!
Köszönöm a válaszodat. Remélem tényleg nem fogunk csalódni.Mi kihagytuk az utazási irodát és közvetlen foglaltunk így olcsóbb is volt és még helyünk is lett. Ha egy kicsit sétálni kell a központ felé az nem probléma de autóval megyünk így kicsit szabadabban mozoghatunk.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, van e lehetőség Sartin vagy a közelben kis motorcsónakot bérelni amihez nem kell külön papír? 7 évvel ezelőtt mikor legutóbb ott nyaraltunk úgy emlékszem talán volt ilyen.