Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3376
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cheeky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207706 Üzenet linkje2013-07-26 09:13:17  Válasz a #207700. hsz-ra

Megpróbálom leírni a jajjne étterem kb. hol helyezkedik el icon_biggrin.gif Az előbb említett Super market Zoh-ot. Ha kiindulási pontnak vesszük.... icon_biggrin.gif Tegyük fel, hogy épp kilépsz a boltból icon_smile.gif balra lehet lemenni a tengerhez. Jobbra elindulsz és rögtön az első lehetőségnél kell jobbra fordulni. Azon az utcán egyébként van biciklikölcsönző is icon_biggrin.gif És ennek az utcának a vége felé volt ez az étterem, emlékszem még magyarul is ki volt írva, hogy miket lehet enni.

Most pont kérdeztem Anyukámat, ő úgy emlékszik, hogy pl. a parton 2,5-3 euro vt pl. egy frappé. De nyilván függ a hely minőségétől icon_smile.gif Mi a parton csak akkor ittunk, amikor ágy meg napernyő kellett. Ha oda letelepedtek, úgyis jön egy fiú v. lány, és amit írtam is, kértek egy ice tea-t, vagy jégkását, az meg nem vészes, én 1-2 euros tételre emlékszem.

Ha amúgy a központból elindultok a hegy felé, a kis utcákon nagyon hangulatos sétálni.

# 3377
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207709 Üzenet linkje2013-07-26 09:58:09 

köszi. icon_smile.gif
# 3378
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207723 Üzenet linkje2013-07-26 12:34:14 

Újabb kérdéseim: icon_smile.gif

Van e Stavroson kifejezetten halas taverna, vagy mindenhol korrekt a kínálat tengeri nyenyerékből?

Elena apartman ban volt már vki?

# 3379
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207785 Üzenet linkje2013-07-27 12:07:08 

Ná fránkó! Ugye az Apollon Parga útból lett Zeus Dias Stavros. Ahogy olvasgatok, szerintem jól fogjuk érezni magunkat a városban, nem is ez a bajom.... :/

Eddig tulképp mindenki lehúzta az irodát, főleg,hogy a buszos utaztatás gázul van megoldva... icon_sad.gif Meg, h a fakultatívokra is bagóznak tulképp, ahogy kivettem az infókból. (bár, ugye az Apollon is uazon helyekre visz, nem szokták összecsapni a magyarokat? ennyire sokan mennek?) icon_sad.gif

Valaki nyugtasson már meg, hogy azért nem lehet annyira gááááz! Oda felé és visszafelé is szopatós az útjuk? icon_sad.gif

b..ki... icon_sad.gif

# 3380
Cheeky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207792 Üzenet linkje2013-07-27 14:02:16  Válasz a #207785. hsz-ra Előzmény #207785

Szia!

Halas étteremre, tavernára így külön nem emlékszem, de a kikötőn túl a tengerparti éttermekbe voltak halas ételek.

Mi tavaly a Zeussal utaztunk, és azon kívül, hogy késett a buszunk odafelé (Mo-ról) 1-1,5 órát, nem volt semmi gondunk! Nálunk jófej, rugalmas sofőrök is voltak!

A fakultatív programmal kapcs-ban mi a Meteoráknál voltunk, és a hajókiránduláson. A Meteoráknál nagyon jó volt, haza felé mentünk a Tempi-völgyébe, és most nem tudom, hogy mi bámészkodtunk sokat, vagy sem, de ott kicsit keveselltük az időt.

A hajókiránduláson ugye program nem volt, de a hegyet meg lehet mászni, felfedezni a szigetet, de ha nem vagytok úgymond "kalandorok", strandolni meg búvárkodni lehet csak. Ahol kitesz a hajó valóban gyönyörű tiszta a víz, tengeri cipő szükséges! Ebédet kaptunk, ami apró sült halakból, kenyérből és salátából állt (uborka, paradicsom, hagyma,stb.). Talán annyi még, hogy a part kicsi, és a sok kiránduló miatt zsúfoltnak tűnt.

# 3381
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207796 Üzenet linkje2013-07-27 14:41:15 

szóval akkor nem mindig sikerül nekik plusz 6 órás köröket tenni.... icon_smile.gif megnyugtató.

hát, mi a horvátoknál voltunk ilyen 'no elektrik no gas' felkiáltású lakatlan szigetes izén, ott ká jó volt a kaja (ott fogták a makrélát az orrunk előtt), de a 'lakatlan sziget' szemetes, koszos, viszont amíg bemerészkedtünk, szép. (nem volt kicsi...)

úh nem tudom, idén van e rá akaródzás.... icon_smile.gif

A Meteorákhoz szeretnénk és Thassosba. Thessalonikibe van értelme? Ezek szerint akkor a Meteorák nem csalódás... normálisan el is mondja a történelmi hátteret?

# 3382
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207797 Üzenet linkje2013-07-27 14:58:39 

ladybirdke írta:
szóval akkor nem mindig sikerül nekik plusz 6 órás köröket tenni.... icon_smile.gif megnyugtató.

hát, mi a horvátoknál voltunk ilyen 'no elektrik no gas' felkiáltású lakatlan szigetes izén, ott ká jó volt a kaja (ott fogták a makrélát az orrunk előtt), de a 'lakatlan sziget' szemetes, koszos, viszont amíg bemerészkedtünk, szép. (nem volt kicsi...)

úh nem tudom, idén van e rá akaródzás.... icon_smile.gif

A Meteorákhoz szeretnénk és Thassosba. Thessalonikibe van értelme? Ezek szerint akkor a Meteorák nem csalódás... normálisan el is mondja a történelmi hátteret?

Ladybirdke!
A Meteorákat ne hagyjátok ki, és szerintem Kavala-Tassos is nagyon jó volt.
A Dias buszoztatásáról én nem igen hallottam, hogy problémák lennének vele. Ti amúgy is, ha jól emlékszem talán Kecskeméten szálltok fel, onnan már nem nagyon kőrőz egy busz sem, hanem megy neki a határnak. Szegeden szokott még a virágpiacnál pisiltetni. icon_biggrin.gif Ott van büfé, kisbolt, ha még valamit szeretnél enni, inni, nasit, újságot venni.
Mi ugyan Apollonnal szoktunk menni, de ott szinte mindig összefutunk a Dias buszaival.
Szóval ne aggódj! A nehezén sajnos már túl vagy, úgyhogy ülj fel a buszra, lazulj, és csak arra gondolj, hogy holnap már a tengerben áztatod magad! icon_smile.gif
A fáradság ellenére, engem mindig nagy-nagy boldogság tölt el, mikor már fenn ülök a buszon, mert tudom, hogy innentől nekem nagyon nagyon jó lesz az elkövetkező 1-2 hét. icon_smile.gif

# 3383
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207798 Üzenet linkje2013-07-27 14:59:30 

Ladybirdke!
A Meteorákat ne hagyjátok ki, és szerintem Kavala-Tassos is nagyon jó volt.
A Dias buszoztatásáról én nem igen hallottam, hogy problémák lennének vele. Ti amúgy is, ha jól emlékszem talán Kecskeméten szálltok fel, onnan már nem nagyon kőrőz egy busz sem, hanem megy neki a határnak. Szegeden szokott még a virágpiacnál pisiltetni. icon_biggrin.gif Ott van büfé, kisbolt, ha még valamit szeretnél enni, inni, nasit, újságot venni.
Mi ugyan Apollonnal szoktunk menni, de ott szinte mindig összefutunk a Dias buszaival.
Szóval ne aggódj! A nehezén sajnos már túl vagy, úgyhogy ülj fel a buszra, lazulj, és csak arra gondolj, hogy holnap már a tengerben áztatod magad! icon_smile.gif
A fáradság ellenére, engem mindig nagy-nagy boldogság tölt el, mikor már fenn ülök a buszon, mert tudom, hogy innentől nekem nagyon nagyon jó lesz az elkövetkező 1-2 hét. icon_smile.gif

# 3384
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207807 Üzenet linkje2013-07-27 16:11:35  Válasz a #207798. hsz-ra Előzmény #207798

pévi:

ha holnap még nem is, de hamarosan! icon_smile.gif

Jó, nem aggódom.... Szegeden szállunk fel. icon_smile.gif ez azért jó, mert felszállítanak x tecskónál, és ahogy hallom, vmi virágpiacnál állunk meg igazán először. icon_biggrin.gif

Ami ide 2 köpés. icon_biggrin.gif

Ohmohmohm.... (mantra icon_smile.gif )

kavalát sem hagyjuk ki akkor...icon_smile.gif

# 3385
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207814 Üzenet linkje2013-07-27 18:19:34  Re:

ha holnap még nem is, de hamarosan! icon_smile.gif

Úgy gondoltam, hogy a buszraszálláshoz képest holnap. icon_biggrin.gif

# 3386
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207816 Üzenet linkje2013-07-27 18:40:40 

ladybirdke írtam neked még 1 privit a zeus buszoztatásáról.icon_smile.gif
# 3387
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207817 Üzenet linkje2013-07-27 18:45:34 

láttam, köszi. icon_biggrin.gif
# 3388
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207818 Üzenet linkje2013-07-27 18:46:20  Válasz a #207814. hsz-ra Előzmény #207814

azóta leesett... icon_biggrin.gif
# 3389
Ludtalp
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207858 Üzenet linkje2013-07-28 18:04:01 

ladybirdke az Elenába mentek?
Mi is oda megyünk majd aug. 30-án, várhatok majd egy beszámolót ha hazaértetek? icon_biggrin.gif

# 3390
Ladybirdke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207863 Üzenet linkje2013-07-28 19:21:32  Válasz a #207858. hsz-ra Előzmény #207858

persze, írok majd. icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 225 226 227 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu