#2090632013-08-16 01:04:13 Válasz a #209048. hsz-ra
Én vagy 2 hete kérdeztem rá Sassosnál, 6 euró/nap, lehet 5re le tudod alkudni.. előtte egy nappal be kell szólni, hogy legyen bicaj, de minden bizonnyal nem kapkodják el...
#2090912013-08-16 12:53:45 Válasz a #208891. hsz-ra
Szia! Azt nem tudod pontosan, hogy mikor van Agios Mamason ez a vásár? Mi szeptember elején Sartin leszűnk, szívesen kirándulnánk arra is egyet. A Neo Marmarasi picacot is megszoktuk nézni csűtőrtőkőn. Kőszi szépen Krisz
Sartin is van már sok tengerparti kütyü árus aki zaklat? 2006ban voltam utoljára, akkor még szerencsére nem voltak nagyon. Viszont olimposz riviéráról azt hallottam annyian vannak és nem hagynak pihenni...Remélem Sarin azért ez még nincs..:/
Szia Lililuca!
Hát annyi azért nincs, talán négyen vagy öten vannak fánkot nyakláncot órát és napszemüveget árulnak....
De nem erőszakosan ha intesz hogy nem érdekel ott hagynak mondjuk a 14 éves lányom egyik nap egyedül napozott ő rá már kicsit jobban rá szàllt az egyik ő tud is angolul, de ki vágta magát azt mondta nincs nála pénz igy rögtön ott hagyta.
Üdv Anikó
Szia Lililuca!
Hát annyi azért nincs, talán négyen vagy öten vannak fánkot nyakláncot órát és napszemüveget árulnak....
De nem erőszakosan ha intesz hogy nem érdekel ott hagynak mondjuk a 14 éves lányom egyik nap egyedül napozott ő rá már kicsit jobban rá szàllt az egyik ő tud is angolul, de ki vágta magát azt mondta nincs nála pénz igy rögtön ott hagyta.
Üdv Anikó
Én személyesen még nem voltam a klio apartmanban, de eddig csak pozitív visszajelzéseket olvastam róla azoktól akik ott laktak. Szerintem az ibusz egyik legjobb apartmanja. Mi pont utánatok egy héttel, szept. 13án utazunk az ibusszal, de még nem tudjuk melyik szállást kapjuk, mivel joker apartmanra fizettünk be. Reméljük most már hamarosan kiderül majd:)
Köszönöm a válaszod! Az itthoni árakhoz képest milyenek a kintiek (ékszerek) ?
Szia!
Lehet, hogy későn írok és már kint vagy, de azért leírom
Igaz, hogy eltelt 2009 óta pár év, mikor Sartin vásároltam ezüst ékszert, de az árak biztos arányban alacsonyabbak anno. Az ott vásárolt nyaklánc azonban silányabb minőségű volt az itthoninál és folyton befeketedett. Az ékszerész szerint ezüst, de nem ugyanaz az összetétele, mint amit nálunk lehet kapni és másképp reagál a bőr PH-jára. Az aranyról nem tudok infót szolgáltatni sajnos
#2095102013-08-23 22:30:02 Válasz a #208986. hsz-ra
Kedves Angica!
Mi szeptember 7.-től 14 éjszakát foglaltunk le a Sarti Beach Apartamházban.
Most a nagyobbik fiúnk (utolsó pillanatban) elkezdett azon gondolkodni,hogy ő is esetleg velünk tartana. Természetesen az utazási irodánál már nincs szabad hely (ahol mi foglaltunk). Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed arról, ha foglalás nélkül próbálnánk meg ott a helyszínen helyet találni számára, menni fog-e ? Jó lenne valahol a közelünkben.....gondolom egy 14 éjszakás vendéget szeptemberben már szívesen fogadnak.
Tudom lutri, ráadásul ma még nem 100 % a jövetele , vacilál .........
Köszi!