húú hát Sartin nem túl fényes az idő....azt hittem augusztus vége még jó szokott lenni...még gondolkodtam is, hogy ne menjünk-e inkább augusztus végén, de aztán maradt a szept. közepe...hát lehet hogy végül így jobban jártunk időjárás szempontjából.
Sziasztok! Információra volna szükségem! Sarti- Apostolos apartmanban a fényképek alapján,nem látok ruhásszekrényt a szuterin részben.Ha valaki volt már ott,megköszönném az információt,mivel sokszor a fényképek nem valósak! Előre is köszönöm!Tecus
Szia Tecus!
Mi idén július elején voltunk nyaralni és az Apostolos szuterén szintjén laktunk. Nekünk a szállás teljesen megfelelt. Bár mondjuk mi szinte csak aludni jártunk az apartmanba. Helyileg is teljesen jó! (2 perc a part, 1 perc a pékség és szupermarket). Van ruhásszekrény az apartmanban!!! (Bőven befért minden ruhánk.) Egyébként a szuterén szinten az összes apartman totál egyformán volt berendezve. Jó nyaralást, pihenést kívánok! Viki
#2098372013-08-31 22:30:49 Válasz a #209835. hsz-ra
Szia Viki!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Tavaly a Stelistában voltunk az üdülőfalu végén,az is nagyon klassz volt,mindenkinek csak ajánlani tudom! Az idén az Apostolosra esett a választás,bízom benne,hogy minden szuper lesz! További szép napod legyen! Tecus :
Szia ghoticgirl, mi is iden voltunk a Salatasban. Nekunk tetszett, mert tiszta volt, es rendezett. Van egy keskeny udvara is, ahova ki lehet ulni enni-beszelgetni. Mi az 5 agyasban voltunk, ami az epulet hatso reszen van, az egyik ablakbol ra lehetett latni a tengerre. Nincs tulzottan felszerelve, nem volt tv, mikro, wifi, de nekunk egyik sem hianyzott. Kicsit tobb szekreny jo lett volna, mert csak egy akasztos volt, es abba nem tudtunk pakolni.
Ami eleg zavaro, hogy a George hotel pont mellette van, az erkelyek egymasra neznek, es az utolso 4-5 napban kifogtunk egy iszonyat bunko tarsasagot, akik hajnal 5-ig ricsajoztak az erkelyen. Gyakorlatilag zart ablakok mellett sem lehetett aludni, nagyon sokakat zavart.
A tulaj tenyleg nagyon kedves, hozzank is gyakran odajott.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnénk kérni! Mi egyénileg utazunk, pénteken indulunk. A Dias Zeusnál fizettük be a szállást, a vouchert megkaptuk, de halvány gőzünk sincs helyileg hol van a központjuk. Mégis, ha valami problémánk lenne, nem tudjuk kihez kell fordulnunk ! A fakultatív kirándulásokra úgyis ott fizetünk be, ahol a legolcsóbb, meg a legtöbb jót írtatok róla......de azért érthető módon csak tudnunk kéne kit keressünk baj esetén. Már sokadszorra megyünk Görögországba nyaralni, de ilyen még nem fordult elő velünk, mindig le kellett valahol jelentkeznünk, hogy megérkeztünk,stb.....A házat megtaláljuk, az nem lesz gond.....Ezzel az irodával először megyünk,indulásnak nem igazán szimpi.
Előre is köszi !!!!!
Sziasztok indulók vagy hazafelé jövök. Budapestieket szeretném megkérni,hoznának 1 marék estike magot - de csak narancssárga színűt. Előre is köszönöm a válaszokat
#2098732013-09-02 21:38:25 Válasz a #209868. hsz-ra
Szia Kabuci!
Szereintem hívd fel az utazási irodát és őket kérdezd meg! Mondanak egy nevet és egy telefonszámot.
Nagyon jó nyaralást kívánok!
Üdv.: Éva
Kedves Tecus! A legjobb választás az Apostolos szuterén szintje A képeim között találsz róla több képet - mi kétszer is már ott voltunk, nagyon jó - bár már nincsen 40 fok, de hűvös, csendes és mindenhez közel van- a nagy buszmegálló két sarokra van, ami sétával kb 3-5 perc Csak ajánlani tudom!
Mindenkinek köszi a segítséget !
Reméljük nem lesz szükség az ut.iroda képviselőjének segítségére.....már csak a jó idő kell !!! Igaz kocsival megyünk,be van tervezve pár kirándulás, nem lesz probléma,feltaláljuk magunkat.
Már utilázban égünk.....
Sziasztok!