Jaj!!!
Nálam a képek eredeti méretben látszanak, így elég kezelhetetlen az oldal, ide-oda kell görgetnem-nem lehet ezzel valamit csinálni?
Bocsika
Kónyu
Kedves Kónyú,
Köszi a magyarázatokat. Nálam normális, kisebb méretû a kép.
Valamit félreértettél Joxnál. Az a helyzet, hogy nem lehet jelenleg feltenni a saját géprõl fotót (ehhez régebben a "foto" címû gomb volt). De a netrõl továbbra is lehet belinkelni képet (ez az img gombbal mûködik, ha eddig nem ezt használtad, akkor leírom neked priviben, hogy kell, illetve le van írva valahol a kérdések...topikban).
Üdv:
Andi
Kedves Juhi!
Valami jó éttermet tudnál Skala Potamiában ajánlani? Olyat ahol kedvesek és jó a kaja. Idén újra ezt a szigetet látogatjuk meg, csak tavaly Potoson voltunk. Nagyon kihalt ez a topik. Senki más nem jön?
Szia!
Mi pont egy hónappal késõbb, két hétre. Akkor tudsz nekem majd mesélni! A sziget nekem nem lesz ismeretlen, de Skala Potamián csak átutaztunk. Akkor nagyon tetszett, azért is megyünk most oda. Én is kicsit korábban szerettem volna menni, a nagy tömeget elkerülendõ, de nem jött össze. Busszal mentek?
Mi autóval. Tavaly voltunk így elõször, csak a férjem vezet, és meglepõdtem, mikor mondta, hogy nem gond, bármikor levezeti. Persze a bármikor idézõjelben. Ti voltatok már itt? Ha jól emlékszem Kos nagyon tetszett neked, 2005-ben voltunk mi is, életem legjobb nyaralása volt. Thassoson július végén voltunk, és csak az nem tetszett, hogy nagy volt a tömeg akkor. Valószínû elsõ és utolsó volt, hogy ennyire fõszezonban mentünk. Már nagyon várom, hogy menjünk, de sajnos még jó messze van. Nektek már nem annyira