Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6961
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Encike06
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210307 Üzenet linkje2013-09-22 23:03:56  Válasz a #210287. hsz-ra

Szia Evián!
Mi a 105-ös szobában vagyunk! Ha van kedvetek esetleg találkozhatnánk valamikor! icon_smile.gif

# 6962
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210308 Üzenet linkje2013-09-22 23:48:58  Válasz a #210306. hsz-ra Előzmény #210306

Encike, drukkolok nektek, hogy végre süssön a nap!
Kóstoljátok meg máshol is a gyrost, szerintem sem suvlakis hússal kéne adniuk.

# 6963
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210309 Üzenet linkje2013-09-22 23:54:33  Válasz a #210304. hsz-ra Előzmény #210304

Fekikecske, Athén idén sajnos nem fért bele, de legközelebb mindenképp szeretnénk megnézni. Ha olyan esős időnk lett volna, mint most Encikééknek, akkor többet kirándultunk volna. Érdekes, először én nem is Tolóba szerettem volna utazni, hanem Pargára vagy Lefkadába, de nem volt hely szeptember elejére. De nem is bánom, Tolo teljesen lenyűgözött. icon_smile.gif
# 6964
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210310 Üzenet linkje2013-09-23 05:53:34 

Szia, ugyanígy voltunk mi is, Pargara szerettunk volna menni, de Tolo lett belole, ez is szerencsevel, mert viszamondott utat sikerult megvennem julius 31-én. Mert sehol nem volt semmi hely, majdnem lemaradtunk a nyaralasrol.
Mi sem bantuk meg,mert Tolo nagyon tetszett nekunk is es a kornyek is
Remelem Encikenek lesz jó ideje is, talan majd bejelentkezik onnan.
Igazatok van, hogy sokat strandoltatok, mi is kihasznaltuk, egyedul az Athen kirandulason nem furodtunk, pedig 43 fok volt aznap, gyilkos meleg.
Tolora keves az egy het az biztos, mert a 10 napbol a tenyleges nyaralas csak 7 és fél nap volt, a tobbi az utazas.

# 6965
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210311 Üzenet linkje2013-09-23 10:20:20  Válasz a #210306. hsz-ra Előzmény #210306

Encike!
Szerintem nemes egyszerűséggel souvlakit kaptatok gyros helyett. A gyrost én még sosem kaptam souvlaki hússal, viszont árulnak souvlakit pitában is. Iliasnál velünk is előfordult, hogy sovlaki helyett gyrost, gyros helyett souvlakit kaptunk. Néha 2x kértem, hogy nem ... hanem ...-. Még jó, hogy mindkettőt szeretjük.
Mi Toloban 3 helyen kóstoltuk a gyrost, aztán maradtunk Iliasnál. A Tsirosnál nekem 2 dolog nem tetszett: nem volt kint az ár, és sületlen volt a sült krumpli. Ott többet nem is próbálkoztunk.
Viszont a környéken a legjobban Napflioban ízlett a sertés souvlaki, ott olyan jó füstös volt, ahogy én szeretem. Bár kicsit drágább volt, de nagyon jó. Illetve még nagyon finom souvlakit ettünk a Korinthosi csatorna melletti útmenti gyrososnál. Ott a fura az volt, hogy tettek bele pirospaprika port is, de érdekes módon nem rontotta el.
Reméljük, hogy megjavul az idő, és kicsit tudtok napozni is!
Ja igen, a fényposta nem ért ide - lehet, hogy rosszul adtam meg a címet ? -, így tegnap kénytelenek voltunk a Gyradikonál gyrososzni. Bár Budapesten a legjobbak, és zenéltek is, de mégsem Görögország icon_sad.gif.

# 6966
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210316 Üzenet linkje2013-09-23 12:56:55 

Az elorejelzes szerint most megint nagyon jó ido van Toloban, 30 fok és sok napsutes icon_lol.gif
# 6967
Encike06
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210326 Üzenet linkje2013-09-23 17:25:49  Válasz a #210316. hsz-ra Előzmény #210316

Az előrejelzés helyes! Végre sok a napsütés! icon_smile.gif
Ma megint próbálkoztunk az Iliás gyrosával.....de sajnos ismét suvlaki húsost kaptunk! icon_sad.gif Azt hiszem ez volt az utolsó kísérlet ott!

# 6968
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210327 Üzenet linkje2013-09-23 18:20:59 

Nem értem mi tortent Iliassal mi majdnem mindig ott ettunk és mindig azt hozta amit kertunk. Belefaradt voona a szezonba? Megértem, ha ezek utan nem esztek ott. Én sem orultem volna, ha gyros helyett suvlakit hoz nekem.
Orulok, hogy jó idótok lett és irigykedem, mert itthon nagyon vacak ido van.

# 6969
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210330 Üzenet linkje2013-09-23 20:06:41 

Most jut eszembe, az Iliasnal 5 euróval át akarták vágni az egyik utastárs házaspárt. icon_rolleyes.gif Anyuci, a Tsyrosnál az étlapon fel voltak tüntetve az árak. Első alkalommal kaptunk tőlük egy 12%-os kedvezményes kártyát az étlapi árakból, minden alkalommal le is vonták, ezenkívül kaptunk ajándék italt. A férjem fehérbort én meg Coca-Colát.
# 6970
Latos749
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210331 Üzenet linkje2013-09-23 20:21:03  Válasz a #210326. hsz-ra Előzmény #210326

Szia! Szerintem az a baj azzal a gyrossal iliasnál, hogy nem sertést kértetek! Én sertést kértem és rendes gyrost kaptam, a feleségem csirkét kért és az tényleg suvlaki húsból volt. Megkérdeztem Iliast, hogy ez miért van így, és azt mondta, hogy náluk a csírke gyros mindig így készül.... De egyébként a vera pizza -ban is és a panoráma étteremben is így csinálták
# 6971
Omega
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210334 Üzenet linkje2013-09-23 22:24:05  Válasz a #210331. hsz-ra Előzmény #210331

Sziasztok!
Annyit irogattok a gyrosról, souvlakiról h megéheztem rá.Még jó h egy hét múlva már megtudjuk mi is ez a rejtélyes étel...icon_wink.gif
Miket érdemes enni még náluk?
Egy régebbi bejegyzésnél olvastam dicséretet a Romvi konyhájáról és h ott van családi est.Ma is jó az még?
Mennyibe kerülnek átlagos éttermi étlapról fogások?
Talált valaki pékséget ahol lehet nem finom fehér lisztes kenyérszerűt kapni?Jellemző náluk a rozsos v teljes kiörlésű pékárú?
Kacérkodunk a szép Hyrda-s képek láttán egy hajóútra.Volt aki ezt megcsinálta privátban,iroda nélkül olcsóbban?
Jó éjt!

# 6972
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210335 Üzenet linkje2013-09-24 06:30:25 

Szia Omega, a Hydra 34 euro, ne hagyd ki. Ugy tudom ugyanannyi ha az allomason veszel jegyet, de azert kerdezzetek meg. Hetfon és pénteken volt szeptember elejen amikor mi votunk. Semmikeppen sem szabad kihagyni, Hydra kulonleges hely szerintem.
A kikotoben a polip 9 euro korul van, Iliasnal a gyros, suvlaki 2 euro pitaban a gyros tal 6,50, a sult sajtocska 4 euro de azzal nem lehet jól lakni a görög sali 5 euro. A pizza Toloban kb. 8 euro, de jó nagy tobben lehet enni.
Azóta lehet hogy valtoztak az arak. Athen az akropolisz belepovel egyutt 47 euro volt, de megerte.

# 6973
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210336 Üzenet linkje2013-09-24 08:38:24  Válasz a #210330. hsz-ra Előzmény #210330

No, akkor megoldódott a rejtély a souvlaki húsos gyros körül. Mi soha nem kértük csirkéből, nyilván ezért nem tapasztaltuk ezt.
Évi, Tsirosnál az étlapon nyilván szerepeltek az árak, de mi csak beestünk nyaralásunk első pita gyrosára elvitelre, és gőzünk nem volt, mi mennyibe kerül. Iliasnál pedig tán az első alkalommal a kezünkbe nyomtak egy kicsi, elhozható étlapot. így tudtuk, hogy mire számítsunk. Nem beszélve arról, hogy a nagy étlapból is ki van téve az utcára, így ott is meg lehet nézni úgy a választékot, mint az árakat.
Egy utastársunk meg pont Tsirosnál tapasztalta, hogy nem annyi az annyi, ő utána szokott át Iliashoz.
Amikor nem elvitelre kértük a betevőt, hanem beültünk enni Iliashoz, akkor mindig kaptunk dinnyét grátisz, mások (gondolom a pasik) egy pohár bort. Ez egyébként bevett szokás Görögországban.
Iliasnál kedvesek is voltak, igaz, hogy majd minden nap hozzájuk jártunk, ráadásul tetszett az öregnek, hogy én görögül kérem a kaját, és mindannyian görögül köszöntünk is. Ami meglepett, hogy itt nem számítottak fel mindenféle szervíz díjat, mint eddig bárhol Görögországban.
Egyébként ez a kaja dolog úgyis ízlés dolga, kinek ez, kinek az jön be, és oda jár vissza, ahol elégedett. Amúgy sem (csak) a kaja miatt járunk Görögországba icon_smile.gif.
Az épp kint nyaralóknak és a még készülődőknek szép időt, kellemes időtöltést, és finom kajákat kívánok!

# 6974
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210344 Üzenet linkje2013-09-24 20:17:43  Válasz a #210336. hsz-ra Előzmény #210336

Anyuci, egyet értek veled, a kaja tényleg ízlés függő. icon_smile.gif
Egy kis suvlakis kedvcsináló az ezután indulóknak.

# 6975
öregtáncos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
122 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210346 Üzenet linkje2013-09-24 22:54:43 

ÓÓóóóóóó de guszta! Most jöttem haza melóból és nem vacsiztam.......kegyetlen dolog szembesülni egy ilyen tál gyönyörűséggel! icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 464 465 466 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu