Szia Hicsilla!
Próbáld megkeresni a Neckermant. Mi is utánanéztünk, de valamiért nem azt választottuk. Arra emlékszem, hogy más idõpontban indulnak a járatok, mint az Apollónnál.
A párommal, mi is idetervezzük a nászutunkat, júli.21-én indulnánk az Apollonnal. Remélem lessz nmég hely
Az a kérdésem hogy milyen árakra készüljek a szigeten, a szárazföldhöz képest.
Elõre is köszi.
Szia Andreas27!
Hol lesz a szállásotok? 1 hétre mentek? Kicsit drágábbak az árak de nem vészes. A sziget látványossága majd kárpótol az árakért!!!!!!!!!!!!!!
Tavaly nyáron sok szép képet kéászitettünk Szantorinin.Ma délután az egyik kedvencembõl készitettem egy énkártyát,ami 1 héten belül készen lesz,igy minden kártyás fizetésnéál Szantorinit fogom látni.Jobban mondva magamat a kaldera felett...már alig várom!!!
Köszi a válaszokat, igazából Kamariba szeretnénk menni, de lehet , hogy nem lessz belõle semmi , de a remény hal meg utóljára és a képeitek látványa miatt azthiszem megõrülök, ha nem nem fog sikerülni.
Mit szóltok ehhez a hajókatasztrófához? Én igazából nem értem, hiszen a kalderában annyira mély a víz, van ahol 400 méter is. A partokhoz közel zátonyra (illetve sziklára) fut ez a hatalmas hajó, a Sea Dimond és késõbb, amikor elsûllyed, azt mondják, hogy 200 méter mélyre sûllyedt,a fenékre. Szóval azt nem értem, hogyha ott átlag 200 m mély a víz, akkor hogyan lehet ott egy zátony (vagy egy 200 m magas sziklatüske???). Aki errõl valami bõvebbet tud, írja le.
Szia Andi!
Engem is nagyon megdöbbentett a hajótörés híre, hiszen tavaly a Golden Prince fedélzetén én a Mária kötényében éreztem magam ezeken a vizeken, eszembe nem jutott, hogy ilyesmi megtörténhet. Az idegen nyelvû híradásokat csak nagyon hézagosan vagy egyáltalán nem tudom lefordítani (sajnos!), ezért csak következtetek.
A nagy merülésû hajók nem mennek közel a parthoz, kishajók viszik ki az utasokat. Erre valószínûleg az ilyen alattomos víz alatti képzõdmények elkerülése miatt van szükség. A kapitány szerintem – és ezért akarják felelõsségre vonni - letért a számára kijelölt, biztonságos hajózási útról. A kráter fala olyan egyenetlen és meredek lehet a víz alatt, mint ahogy az a felszínen is látszik, nem lehetetlen a szikla mellett azonnal a 200 m-es mélység.
Nagyon érdekes a félelem lélektana: a hajótöröttek egy része nem szállt újból hajóra, a „biztonságos”(?) repülést választották…
Üdv!
Joli
2007-04-10 14:13
Tengeralattjáró robotot küldtek kedden a Szantorini szigetnél elsüllyedt görög személyszállító hajóhoz, hogy megtalálják az eltûnt két francia turistát és az olajszivárgás pontos helyét.
A görög tengerkutató intézet tulajdonában lévõ robotot Krétáról szállították a szerencsétlenség helyszínére, ahol még kedden megkezdi a munkát 150 méter mélységben, a zátonyra futott és pénteken elsüllyedt Sea Diamond faránál.
A hajóorr 70 méter mélyen van, de egyre lejjebb csúszik. A tengerbe eddig mintegy 70 tonna gázolaj került, de még sokkal több van a roncsban.
A két eltûnt személy - egy apa és a lánya - valószínûleg a kabinjában rekedt az ütközéskor.
A hajó kapitánya és öt tisztje ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vádját emelték a hatóságok. A vizsgálat még tart, de Malonisz Kefalojannisz kereskedelmi tengerészeti miniszter szerint szinte biztos, hogy emberi hiba miatt történt a katasztrófa.
A több mint 22 ezer tonnás, 140 méter hosszú Sea Diamondot Finnországban építették, és 2006 áprilisában bocsátották vízre. Az Égei-tengeren tettek körutazásokat vele, és már többször járt Szantorininél is.
Forrás: MTI
Tavaly mi is a Golden Princevel voltunk,és bár a repülõgépeken konkrétan mindig halálfélelmem van,itt ebben a hatalmas hajóban még csak meg sem fordult a fejemben,hogy bármiféle gond lehet!!!Olyan biztonságban ézertem magam,amennyire most meg vagyok döbbenve.Annyira flottul és profin volt szervez ve az 1 nap,hogy fel sem merült bennem bármi ilyesmi lehetõsége.Szörnyû most ezeket a képeket látni!!
Kedves vagy Andi, de szóra sem érdemes, szívesen teszem és engem is nagyon érdekel!
2007-04-12 RTL
A hajót üzemeltetõ cég közleménye szerint emberi mulasztás okozta a Sea Diamond nevû tengerjáró elsüllyedését.
A tengerfenékre merült hajót ezalatt távirányítású robot segítségével vizsgálják, hogy megállapítsák, honnan szivárog a roncsokból az olaj a vízbe. A hajótestben a becslések alapján még mintegy 400 tonna olaj lehet.
http://news.yahoo.com/photos/s.....NO0GzlWMcF
A parti szállodákból, épületekbõl tömegek nézték amikor a görög hadsereg helikoptereinek és hadihajóinak bevetésével mentették az embereket a Sea Diamond nevû tengerjáróról.
Miközben a hajó alsó szintjét már ellepte a víz, három óra alatt kimentették az 1200 utast és a 400 fõs személyzetet - a két francia utas kivételével. A görög turisztikai miniszter késõbb beszámolt arról, hogy beszélt a férfi feleségével, aki elmesélte neki, hogy egyik gyereke a fedélzeten volt, így hamar megmenekült, õ viszont a férjével és 16 éves lányával az elöntött kabinban rekedt, de ki tudott úszni, és ekkor tûnt el férje és a lánya.
„Félelmetes zajt hallottam, kinyitottam a kabinom ajtaját, és láttam a vizet a folyosón. Arra gondoltam, hogy vissza kell mennem a mentõmellényért, de a víz ömlött befelé, és már a bokámig ért, ezért rohantam inkább felfelé. A felsõ szinten ekkor még senki nem tudta, hogy a hajót elöntötte víz” - mesélte az egyik utas a parton.