Szia Ericsike69!
Köszi az infokat,mi augusztusban utazunk a dias zeussal, Benitesre ,a Potamaki hotelban fogunk lakni,8 napra megyünk.Ti akkor majd hozzátok az infot haza és megosztjátok velünk is.
Sziasztok!
Szia ericsike!
Azok a pargai viharos képek különösen tetszenek, mert errõl az oldaláról úgy sem nagyon látjuk a várost. Mindig a napfényes oldalát látjuk, ami nem baj, csak jó Parganak ezt az arcát is látni.
A barátommal július 19-én megyünk Pargára az Aeolussal! Elolvastam amiket írtatok a helyrõl a fórumban és nagyon zsongok már én is Sajna a kiválasztott apartmanban nem volt hely, ezért a Zachariasban leszünk, de az sem tûnik rossznak... Nagyon várom már az utat és tök jó, hogy ti is ilyen lelkesek vagytok Egyébként tavaly az Aeolussal voltunk Zakynthoson és minden szuper volt!
Szia katyus!
Úgy látom egyre többen megyünk Pargara.
Melyik szállásra akartatok menni, hogy már nem volt hely? Szerintem a Zacharias se lehet rossz szállás, nálunk is szóba került, de aztán végül még is a Sakisnál maradtunk.
Örülök, hogy te se tudsz rosszat mondani az Aeolusról, remélem nekünk se lesz velük gondunk.
Mi az Irinibe szerettünk volna menni. Tavaly is február közepén foglaltuk le az utat és simán volt hely az apartmanban, amit kinéztünk. Úgy látom idén mindenki nyaralási lázban élt már február elején is A Sakis is jónak tûnik, de már ott sem volt hely. A Buas, Vagia vagy a Zacharias közül választottunk és mivel a Buasról már hideget-meleget olvastam, a Zacharias mellett döntöttünk. Ti mikor is mentek pontosan? Jajj én már nagyon zsongok ))
Szia Katyus! Mi a Vagiába fogunk lakni. Szerintem elég jól néznek ki a szállások átlagos görög apartmanok. Én a szerint választottam melyik van ahhoz a parhoz közel ami nekünk tetszi . Nekünk a sziklás rész a kedvencünk. Szeretünk búvárkodni /pipával/ és ott igazán szép a víz alatt. . Hát ami azt illeti én is nagyon várom a nyaralást. Így legalább ,hogy fórumozunk jobban telik az idõ. Mi juni18-30ig megyünk. Aki ide akar jönni nyaralni annak tényleg igyekezni kell a foglalással. Én ahogy megkaptam a katalógust egybõl lefoglaltam és már így is volt már foglalás. A kolléganõm pedig szeptemberre az utolsó helyet kapta Korfura.Ez valószinû ,hogy a jó árak miatt van.Tavaly Apollonnal voltunk Toroniba de most egy kicsit elszáltak az árak. A nyaralásig fórum, fórum.
Tavaly mi is pipáztunk rendesen, mondjuk Zakynthos ideális hely a tengeri kütyüket látni kívánók számára A barátom egy pipázás alkalmával tekit látott (igen nagyot) és vele úszkált, no meg láttunk medúzát is... szóval nagyon szuper dolog A Vagia sem tûnik rossznak, de mi azért a Zachariast választottuk, mert elvileg az a Valtoshoz közelebb van. De gyakorlatilag az utazási irodában senki sem tudta megmondani hol is van pontosan. Kicsit lutri, tudom, de majd meglátjuk Mi tavaly elõtt voltunk Apollonékkal Paralián, velük is meg voltunk elégedve, csak ugye rendkívül vonzó az Aeolus 10-12 éjszakás ajánlata Most is 11-re megyünk és alig várom Amíg pedig a görög nap nem fût minket, majd fûtjük egymást a fórumon a sok jó infóval Már lassan március, utána meg csak pár hónap és nyaraluuuuunk
Sziasztok! Úgy látom itt mindenki elõbb utazik, mint mi! De ennenk is van elõnye, mert legalább sok mindent tudtok már nekem mondani, mire mi indulunk. És én addig megnézem a fotóitokat, beszámolók stb.
Úgyhogy majd igyekezzetek ezekkel, ha visszajöttetek!
Jó, hogy már errõl beszélünk, amikor még el sem indultatok, igaz?
Csak az a baj, hogy egyénileg senki nem utazik oda, úgy látom. Egy kicsit tartok tõle, mert tavaly is autóval voltunk, de akkor közelebb,c sak Paralia mellé mentünk, ez most kicsit hosszabb út lesz, ráadásul keresztül a hegyeken!
Mi a Siren Villába megyünk, mert igaz, hogy messzebb van a többi apartmantól, de autóval nem lesz gond, és képeken annyira jónak tûnik, meg itt találtunk akkorra két légterü négyszemélyes apartmant.
REmélem mi sem csalódunk benne. Ha valaki arra járna esetleg, akkor kukkantson már be, hogy mi a helyzet vele? OK?
Mindjárt nyugodtabb leszek, ha tudom, hogy a valóságban is jól néz ki.
Bár a lényeg, az Parga! Az pedig gyönyörû minden fotón, akármilyet találunk is róla, úgyhogy abban nem fogunk csalódni!!!
Heló Katyus! Hú az nagy élmény lehetett tekivel úszni. Azt tudom ,hogy zakintoszon van teknõs keltetõ part. Mi tavaly toroniba szigonypuskával fogtunk polipot, lepényhalat,murénát.tengerisügért/meg is ettük/. Remélem pargán is olyan szép a vízalatti világ.Sokan elmennek és be sem néznek avíz alá pedig szép. Fõleg ahol sziklák vannak. Én már vettem két vízalatti fényképezõt,tavaly próbáltuk ki elõszö de nagyon jó képeket lehet vele csinálni. Szerintem próbáljátok ki.
Szia busaianiko! Mi is mentünk már kocsival . De mi most csak ketten megyünk és így nem éri meg sokkal többe kerülne mint busszal. Így a vezetéssel sem kell folalkozni. Egy kicsit tovább tart ennyi.Ott motort bérlünk azzal csavargunk. Szerintem a ti szállásotok néz ki a legjobban a neten. De mint írtam én a nekünk tetszõ parthoz közelesõt választottuk. Úgysem sokat tartozkodunk ott.
Szia Ericsike! Píha, a szigonypuskás vadászat sem lehetett semmi És Toroni milyen volt? Sokan dícsérik, de mi mégis Pargát választottuk Azt hallottam egyébként, hogy nem sok mindent látni a víz alatt Pargán... Remélem ezt egy olyan ember mondta, aki nem is próbálkozott a víz alatti keresgéléssel, mert szomorú lennék, ha az várna, mint Parálián... mert ott tényleg nem lehetett semmit sem találni. Tavaly a barátom nagyon rá volt kattanva a víz alatti fényképezõre, de lebeszéltem, mert a tescoban láttunk csak én meg attól féltem h gagyi képeket csinál... utána le is lettem cseszve, mert lett volna mit fotózni... idén már én is a fényképezõ mellett voksolok
HEló katyus! Toroni és környéke is nagyon szép. Egyszer érdemes oda is elmenni. Ahhoz, hogy lássál valamit azért sokat kell búvárkodni. De a párom az nagyon bírja. Eddig midíg volt látnivaló.De a képek alapján ahol sziklás ott több látnivaló van mint a sima homokos parton ez a tapasztalatunk.Tavaly a párom és a fiam órákig búvárkodtak meg is volt az eredménye jó kis vacsit csináltunk a szomszédok is jól jártak nekik is jutott kóstoló.
ericsike!
A fényképezõ szerintem alap, oda anélkül nem is szabad elutazni.
Találtam két másik utazási irodát, aki Pargara utaztat, az egyik az Anett Tours, a másik valami Oliva Travel. Az Anett Toursnál valami veszett árat látok. A stúdió 27.300,- Ft/ nap. Azért tíz napra ez elég durva ár, nem?