Érdeklődnék ebben a nagy csendben... A szilveszteri Sarti úttal mi az újság? Lesz? Hányan mennek kb.? Mennyibe kerül egy ilyen kirándulás?
-
hmmm... jó messze van még a nyár, csak most megyünk bele az ősz végébe, a tél még csak el sem kezdődött... de rossz belegondolni is...
#2110622013-11-23 20:32:23 Válasz a #210996. hsz-ra
Szia és egyben sziasztok mindenkinek!
Én igyekszek hirdetni a szilveszteri bulit, de egyelőre talán fél busznyian vannak, akik tényleg jönnének. 40 főt kellene összehozni, hogy meglegyen a buli. Az étterem már megvan (Emanuel pizzéria), az élőzenét lassan rendezni kellene, a busz tulaja a válaszomra vár.
Amit mondani tudok róla:
Indulás december 27-én lenne, visszaérkezés Magyarországra: január 3-án (vagyis 5 éjszaka). A szállás a Sarti Inn apartmanban, ami Sassos motorkölcsönzőjével sréhen szemben van. Az ár: 200Euro/fő, ami tartalmazza a szilveszteri boros-cipurós-élő zenés bulit, a szállást és a buszjegyet, valamint egy kis görög táncoktatást, hogy tudjátok ropni a görög zenére. A busz felszállási lehetőségei: Budapest, Kecskemét, Szeged, és ha jól emlékszek: Kiskunhalas. A 15 főt beszervezőknek 25% kedvezmény jár.
Én itt élek, így elég nehézkes a szervezés 1200km-ről. Ha tudtok, esetleg segíthettek. Szerintem nagyon jó kis bulit lehetne összehozni, de tényleg csak a létszámon múlik az egész.
Sziasztok,
Idén is szintén Sarti-n voltunk és ismét a Sarti B. apartman ház. Az a baj, hogy egyáltalán nem törődnek az épület gondozásáról mert évről évre csak romlik az állaga pedig nagy kár érte. A másik észrevételem, hogy eddig a " főnök " a medence mellett székelt és úgy ahogy figyelemmel kísérte a helyzetet de amióta a 3-épületből álló rész üzemel azóta csak azzal és az oda érkező német vendégek számítanak. Ennek nincs gazdája ezért az sincs aki törődjön vele ! Jövőre valami mást kell keresnünk !
#2110772013-11-24 17:00:39 Válasz a #210151. hsz-ra
Szia kszifiasz!
Az egyik ismerősöm szeretne Sartira, azon belül a Kipriotisz apartmanban megszállni. Mivel nem igazán ér rá a gépezéshez, így én szeretnék tőled pár szót kérdezni, mivel már tapasztalt vagy a szállással kapcsolatban
Azt láttam hogy szépen felszerelt...jó hogy készítettetek képet !
Arra lennék még kíváncsi, hogy itt van e wifi elérhetőség ?
Illetve mennyire van messze a tenger partól ?
Valamiféle élelmiszerbolt van e a közelben ?
De bármi infó eszedbe jutna ezeken kívül is, akkor nagyon szívesen fogadom őket !
Szia yakumo18.
A Kipriotis valóban egy modern apartman, teljesen átlagos felszereltséggel. Mi 2011-ben voltunk ott, akkor még ha jól emlékszem nem volt wifi. Ez persze nem azt jelenti, hogy most sincs. A Stamatisban 2010-ben nem volt, idén pedig már van. Remélem jelentkezik valaki aki idén nyáron volt ott. Maga az apartman az ófalu legszélén van a sziklás résznél egy domb tetején. A tengertől kb 250-méterre. Sajnos a tengernek háttal, így a kilátás nem a legjobb. Egy perces sétával elérhető a központ eleje, ahol mindent megtalálsz. Közért, gyros, üzletek, gyógyszertár, stb. Nekem egy dolog nem tetszett csak, a reggeli háromnegyed hetes harangozás. Mindennap felébredtem ha akartam, ha nem. A templom kb 100-méterre van. Ettől függetlenül bátran merem ajánlani, feltéve ha a harangozás nem zavar.
#2110852013-11-25 13:14:43 Válasz a #211080. hsz-ra
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ !
Az Apollon travel akkor elírhatta kicsit, náluk 50 m van feltüntetve. De sebaj, a 250m- sem vészes .
Jaj az majd kimaradt, annyi helyen olvastam már erről a narancspartról.... ide hogy lehet eljutni ? Gyalogosan is meglehet könnyedén közelíteni ezt ? Vagy Attól azért kicsit messzebb van ?
Szia yakumo 18.
Légvonalban lehet, hogy 50-méter, de én még abban is kételkedem. Az apartmanból kijössz, lesétálsz a dombon. A templom mellett balra kb 100-méter. Át az éttermek között, és ott a homok. Három perc kényelmes séta. Visszafelé már egy kicsit meredek lesz az utolsó szakasz. A narancspart Sarti végén lévő benzinkúttól pontosan 5.3 km. Az út szélén van tábla, meg nagy vas konténer. Gyalog nem ajánlom, ha nincs autó inkább egy robogót bérelnék. A narancspartról megoszlanak a vélemények, én úgy fogalmaznék EGYSZER érdemes megnézni.
Elsőre elég szép, de ha végig járod a vadkempingezők által foglalt helyeket akkor azt fogod mondani, hogy szép-szép de ebből egyszer elég volt. WC helyett a bokrok
alját használják stb. Sok a szemét. Egyébként kristálytiszta víz, hófehér homok, szép sziklás részek, több öböl egymás mellett stb. Sok sziklába szobrok vannak faragva. Van beach bár, fogyasztás ellenében lehet használni a napágyakat. Sarti partja kb 2.5 km hosszú az elején nagyon apró kavicsos, a aztán homokos.
A Kipriotis tulaja nem lakik a szálláson.
Szia yakumo.
A képek sajátok. Szemét csak a sátrak környékén, és a bozótosban van. A többi rész az jó. Probléma esetén be kell menni a Sithon Travel irodájába. Az apartman falára ki van függesztve, hogy kit kell keresni. Tavalyelőtt sokunk (kedvence) Leo volt az illetékes. Bringát talán Sassosnál lehet bérelni, de nem vagyok benne biztos, ugyanis még sose béreltem. Sassos a motorkölcsönzős. A narancspartra én nem bringáznék. Elég kellemetlen emelkedők vannak arra felé. Robogóval sokkal egyszerűbb. Annak az ára kb 12 euro/ nap.