mindenképp pár napos pihenõs lazitós ut lesz a nyerõ
valahogy idén úgy érezük nem lenne nyerõ 10 napig egy helyen lazulni
így ha minden össze jön belevágunk
Szia Katus! Korinoson nem nyaraltam, de mivel közel van Makrihoz, így többször is átugrottunk oda. Nem tudom a magánapartmanok hol vannak, amirõl írtál, de a falu az elég messze van a Korinos nevû partszakasztól. A part azt tudod Paralia mellett van, a falu pedig még onnan pár km-re.
A falu az csendes, nyugis, de vannak üzletek, templomok, kis tér, szökõkúttal. Nagyjából ennyi, amit ott láttunk.
De ha ezek az apartmanok közel vannak a parthoz, akkor biztos jó lehet ott nyaralni,hiszen Paralia is közel van.
Ennyit tudok róla, csak gondoltam leírom neked.
Mi is jártunk Korinoson,voltunk a szökõkútnál is,és a tengerparton is.
Nagyon szép a partszakasza,fínom homokos,lassan mélyülõ.Épülget az a falu elõbb- utóbb kinövi magát az ismeretlenségbõl.Fõleg mert nagyon közel van hozzá Paralia,6 km-rre, emiatt biztos fellendül majd ott is a turizmus.Van valami kemping is Korinoson.Olvastam valahol a neten,hogy egy család/3fõ/ 70 euróért kapott szállást ott 1 hétig.Azért az nem rossz.Az idén újra visszamegyünk erre a részre mert jönnek velünk a családból néhányan és õk is szeretnének eljutni oda,ahol tavaly mi is jártunk. Idén Nei Porit szemeltük ki.Úgy néz ki a szigetek maradnak máskorra.
Nei Porira kaptunk rengeteg ajánlatot,de maradunk valószínû a Dias Zeusznál,azaz a Kalouda apartmannál.Már a jövõhéten megyünk is lefoglalni a szállásokat!!! .Látom ti is nagyon klassz helyet néztetek ki magatoknak,HAJRÁ GÖRÖGORSZÁG!!!
Szia Anikó
Üdv
Katus
Szia Dijuska! Mi rokon lelkek vagyunk. Én is egyszer jártam GR-ban, szintén Korfun (Acharavi -Északi rész), Imádtam!!! Idén szárazföld N.Pori. Szerintem azt is imádni fogom..... Laci
Dijuska!
Mi Messonghira megyünk az idén, eddig Paleon volt a szállásunk, mindháromszor. Most gyerekbarátabb helyet kerestünk...
Sartin ezer éve jártam, akkor még tényleg halászfalu volt. Aztán csak átutazóban láttam 3 éve (úton Korfura, kis kitérõvel ), sokat változott, eszméletlenül kiépült korábbi valójához képest. Akkor egy utca volt az egész, most meg már Sarti Beach, Ófalu rész... Rá sem ismertem. De a tenger ugyanolyan gyönyörû volt, és szerencsére a "falu" hangulata is megmaradt! A Narancspartot ki ne hagyjátok, robogóval egy kõhajításnyira van.
Bobolya, én a Zorbasban voltam Moraitikán én is 2 éve:)
Kerkyra, tök jó dolog lehet ha az embernek van jogosítványa,nekünk nincs:( Így a robogózás kimarad...