#2102472013-09-19 19:29:15 Válasz a #210244. hsz-ra
Szia Tallér!
Az Apollon mellett az Aeolus is utaztat.
Más: jelentem én voltam az, aki Csarlszt idehívta ebbe a topikba, nem akartam ott vele megbeszélni a thassosi szállásfoglalást, mert ha belemegyünk, ott tényleg off lett volna, és ő maga írta, hogy elkerülte a figyelmét, hogy van a szigetről topik.
Itt pedig mindig akad segítség, vélemény, tanács.
De azóta sem járt erre.
Meg szerettem volna vele osztani, hogy bizony, itt sokan járunk/jártunk a szigetre egyéni foglalással, úgy is működik a dolog. Főleg ha van autó, és azzal mennének.
Nei pori után lehet, hogy Thasoss lesz a következő nyári úti célunk két gyerekkel. Érdekelne, milyen az éjszakai élet a szigeten, De nem a disco és egyéb ilyen dolgok érdekelnek, hanem a sétával egybekötött nézelődés, éttermek kínálata, minősége, stb. Köszönöm az érkező infókat.
#2110482013-11-21 17:06:21 Válasz a #210247. hsz-ra
Kedves Messinia!
Most kezdem olvasgatni újból a fórumot. Valóban nem jártam erre mostanában.
Jövőre is szeretnénk, Görögországba eljutni, talán Thasossra
Közben jártunk Egyiptomban, luxor, Nílus, Királyok völgye, Vörös-tenger.
Most is mint mindig most is autóval mennénk, nagyon megköszönném, ha szállás keresésben tudnál segíteni. Apartman lenne jó, 4 főre (2 gyerek,2 felnőtt)
#2110542013-11-22 19:46:04 Válasz a #211048. hsz-ra
Szia Csarlsz!
Irtam Neked privit!
Azért Te sem panaszkodhatsz, gyönyörű helyeket jártatok - bár én elfogult vagyok, Görögországot favorizálom minden szempontból...
Thassos pedig egy gyöngyszem, jövőre máshová szeretnénk eljutni Hellaszon belül, de egyszer tuti visszatérünk még mi is oda!
#2111822013-11-30 11:09:07 Válasz a #211179. hsz-ra
Szia,
Kérdés, hogy honnét és milyen célpontokhoz használnád a biciklit.
Skala Potamian belül talán hasznos lehet, bár nem olyan nagy a falu,
de szálkás legyen aki azzal indul el onnét akár Limenas felé, akár Paradise beach felé, szerintem. A parti túraútvonalon pedig teljesen felejtős, ott gyalog, vagy quaddal a legszerencsésebb közlekedni.
#2111852013-11-30 13:05:29 Válasz a #211182. hsz-ra
Skala Potamias, Achillion Hotel de ahogyan nézem ebből motor lesz.
Mert a beszámolók alapján felejtős a bicikli, meg az ára miatt is.
De ha meg két kisebb motort kell bérelni akkor meg az ár miatt inkább autó.
Nem olyan egyszerű ezt eldönteni