Nem orulok, hogy a tengert is szemetesnek hasznaljak, de ez van, a gondolkodason kellene valtoztatni.
Hany fokos lehet most ott a tenger? Én nem hiszem hogy vallalnam a beuszast.
Sziasztok.
Az a bizonyos tárgy egy régi tipusu nagy kocka monitor. Valószinünek tartom, hogy egy hajóról dobták a vízbe. Sajnos elég mélyen van, így nem próbáltam meg leúszni érte. Ettől függetlenül aki gondolja, érdemes odáig bekajakozni. A szikla sokkal nagyobb a víz alatt, mint a partról látszik. Az egészet körbe lehet úszni, nagyon érdekes látvány.
#2113482013-12-07 23:10:05 Válasz a #211304. hsz-ra
Félre ne értsetek! Nem a vízzel van ott problémám (Naracspart), hanem azzal az áldozattal, amit meg kell tennünk a szép látványért. A nap bármelyik szakaszában mentem volna oda ugyanazt látom sajnos. Azt elfogadom, hogy nincsen hely kifeküdni, nem is ez a baj, hanem az, hogy a kempingezők a kijelölt Wc-jük helyett, a part közeli sziklákhoz mennek kis-nagy "bajukat" elvégezni. És nem szeretnék gusztustalan sem lenni, de felháborított, hogy a kápolna felé vezető sziklák között női dolgokat láttam!!! Ez azért már nem embernek való látvány szerintem..:S:S:S Engem az bosszant, hogy a kempingezők élhetik ott világukat nomád körülmények között...
Szőnyeget mi is láttunk olyan 8 méternél..
Biztos sokan ismeritek Leo-t a Sithon Travel idegenvezetőjét. Ő mesélte, hogy amikor búvárkodtak olyan dolgokat láttak, hogy nem is gondolnánk, hogy a tenger mélyén olyan előfordul. Kár, hogy az ott élők fogják fel, hogy mekkora kincsük van és folyamatosan szennyezik.
#2114892013-12-15 13:59:36 Válasz a #211446. hsz-ra
Szia luco78!
A barátaink voltak tavaly az Anna apartmanban. Szerintem nagyon jó helyen van. Sarti középső részén található, csendes helyen. A part 70 -80 méterre van. A központ 5 perc sétával elérhető. A kisbolt és a pékség szemben található az apartmannal. Az erkély elég kicsi, de ez a prospektusban lévő képen is látszik.
Üdv. Évuska
Kedves Fórumosok!
A segítségeteket kérném.
A nyaralást kezdtük el szervezni. Sartit és Pargát nézegettük.
Sartin én már voltam, a párom még egyik helyen sem.
Volt már innen valamelyikőtök mindkét helyen?
Hova érdemesebb? Milyen Pargán a part? Milyen a hely?
Köszi: Jujó
Sari nem teljesen lapos, mi meredeken mentunk fel a szallasig. Az oblei szerintem csodalatosak. A beach szamomra semmi, de én azt sehol nem szeretem. A vadregényesebb helyeken szeretek strandolni. Mondhat bárki bármit, Sarti álomszép hely, csak el kell menni az öblökig, ami iagazan megoldható, kicsit kirandulni kell hozza.
Én nyaraltam már Saritn 5x és Pargán 1x. Parga csodálatos, van 3strandja, de mind kavicsos, a víz kristály tiszta. ÉN imádtam, de pl. ott nem mind1 hogy hol van a szállásod, mert elképzelhető, hogy fél órát is kell gyalogolni hogy elérd a neked tetsző strandot. Sarti egy egyszerűbb falu, de szemben az Athos látványa egyszerűen lenyűgöző. A part homokos illetve vann olyan rész ahol sóderes. A tenger gyönyörű tiszta és mindent nagyon hamar elérsz gyalogosan. Nem lehet egyébként a 2helyet össze hasonlítani. Nagyon különböznek! Szerintem akár melyik mellett döntötök nem fogtok csalódni. Egyébként nekem személy szerint Sari a szívem csücske:))