Sarti egyszeruen gyonyoru, a Narancspart nem nagy szám, a Sarti öblök szebbek szerintem. Mi 3 éve a Panoráma apartmanban voltunk a templom mellett és egyaltalan nem zavart a harang reggel, legalabb nem aludtuk el az értékes idot. Nagyon szerettuk Sartit és visszavágyunk.
Yakumo.
Igazán nincs mit. Kérdezz bátran, erre való a fórum.
Fekikecske.
Nem vagyunk egyformák. A narancspart lehet, hogy nem nagy szám, de aki még nem látta az biztos megnézi egyszer. Szerintem egy kicsit fel van fújva.
Sziasztok!
Mi idén voltunk először a Narancsparton (és persze Sartin is). Kszifiasz-szal egyetértek, hogy "elsőre" nagyon szép.. Valóban az, gyönyörű hely, annak aki nem járt ott mese szép lehet. Nekünk is az volt, de egyszer elég volt belőle. Reggeli órákban sincs sok hely, a báros partszakasz pedig kicsiny. A sithon travel "mikrobuszával" mentünk ki 4 órára. Először többre akartunk menni... De őszintén szólva, amikor felfedeztük az egész partot, úgy voltunk vele 1,5 óra után, hogy mikor jön már az a busz:D
Amiben nem tudok egyetérteni kszifiasz-szal az az, hogy idén (szept. elején), amikor ott jártunk sajnos nem csak a bokros- kempinges rész volt szépen fogalmazva tele "wc-zett", hanem a kis kápolnához vezető sziklarészen is egészségügyi dolgok voltak eldobálva:( Sajnos nagyon kár ezért a szép beach-ért, hogy beengedik ide a kempingezőket.... A környék egyik legszebb partja... lehetne...!! Én inkább fizetőssé tenném és a kempingezőket kitiltanám onnan!!!
A Narancspartból szerintem is elég egyszer. Továbbra is tartom, hogy a Sarti környékén lévo öblök többet érnek, de mindegy, mindenkinek más jön be. Sarti amugy is nagyon szep hely, egy gyöngyszem.
Nekem a Narancspart tetszett sokadjára is...
Persze mi nem sokat voltunk a parton, inkább a vízben. Valóban kicsit zsúfolt a part, de gyönyörű
...na Sarti-ról nem is beszélve, évek óta oda járunk.
#2112242013-12-01 12:58:48 Válasz a #211196. hsz-ra
Ha tehetnénk inkább Vourvourou-n szállnánk le róla, sajnos odáig nem ment el a Grandos Blue Lagoon:( Tudom, hogy a Narancsparthoz hasonlítható, de lehet tisztább a partszakasz...?! Ha legközelebb Sartira megyünk, nem hagyjuk ki:)
Ágens89-el egyetértek! Egyszer bőven elég a Narancspart - nekünk is ez a véleményünk! Idén másodszorra voltunk Sartin - rohantunk idén a Narancspartra, mert tavaly lenyűgözött minket -hát idén enyhén szólva "gusztustalan" volt. Tény, hogy hullámok is voltak, de tele volt szatyorral, zsepivel, chipses zacskóval a víz....inkább elmotoroztunk Vourvouruba ami viszont tényleg gyönyörű volt! Ajánlani tudom! Tény, hogy messzebb van, de ha béreltek robogót a cél, hogy felfedezzétek az eldugott helyeket
Úgy látom, hogy kicsit divat lett leszólni a Narancspartot
Tény, hogy néha zsúfolt, egyes partszakaszok elég szemetesek, de azért mégiscsak a Sithoniai félsziget egyik legszebb része.
Vourvourou egyes részei tényleg vannak ilyen szépek (ha nem szebbek), de azt azért be kell látni, hogy míg a Narancspart 4-7 km-re van Sartitól, addig Vourvourou ilyen színvonalú részei (Karydi Beach, stb) legalább 35 km-re vannak, amiből vagy 20 km elég kemény szerpentin...
Ha autóval vagy, akkor sem egyszerű Sartiból elmenni Vourvourouba, de aki robogózik, az egynél többször nemigen teszi meg azt a távot.
Ha reggel időben indulsz Sartiból, akkor a Narancsparton is találsz tiszta, nem zsúfolt részeket, aztán 14 óra felé, amikor már tényleg kezdenek sokan lenni, akkor szépen visszagurulsz Sartiba és ejtőzöl a lesötétített apartmanban
Ezt a Karydi Beach esetében nem tudod megtenni, ha egyszer elmetél oda, akkor ott is maradsz egész nap, pedig ott is tudnak sokan lenni.
Sziasztok.
Nem szólom le a narancspartot, csak leírtam a valóságot. Voltunk ott többször, így pontosan tudom milyen. ( Jineka mánia) Vourvourou szintén nagyon szép hely, igaz egy kicsit messzebb van. Számtalanszor autóztunk arra, szerintem egyáltalán nem nehéz szakasz. (1.9 pd tdi) Tökéletes erre az útra. Sajnos nagy általánosságba ez a két hely ragad meg mindenkiben, pedig rengeteg szép hely van még a félszigeten. Ha már Sarti: valaki kajakkal beevezett már a kiálló sziklákig a beach-nél? A kikötés után körbeúsztuk a sziklás részt, és a tenger alján egy nagyon nem oda való tárgyat láttunk. Mit gondoltok mi van a víz alján kb 10-15 méter mélyen.