Az Apollon szállásainál ilyen nincs. Esetleg az 5 csillagosak környékén. Amugy minek neked a medence? Én alapbol tenger mellett nem tenném be a lábam medencébe.....
Meg tudlak érteni… Miért is ne? Volt itt már olyan is – emlékeim szerint, aki az után érdeklődött, hogy hol lehet rántott húst kapni, mert az ő csemetéje mást nem eszik meg. A nyaralás az legyen nyaralás! (…a krumplileves meg krumplileves…)
Sziasztok. Rena apartmanról írnátok egy-két szót esetleg valakinek van fent egy pár képe? 4-éve tervezem de most nyáron csak elmegyek:)
Szia Kynay !
Azt még elfelejtettem megírni és Yakumo 18 is , hogy lift van a Rena apartmanban , lehet ez még inkább segít a döntésedben
Ja , és én azért írtam , hogy viszonylag nagyok az erkélyek , mert mi a recepció fölötti szélső erkélyen voltunk és az elég nagy volt !
Nem tudom mit esznek sokan a Renába. Messze a központtól a tenger viszont közelebb mint a Blue Sea de nálam a központ, a Lidl közelsége miatt mégis az utobbi a nyerő.....
#2116842013-12-28 13:01:01 Válasz a #211672. hsz-ra
Ami azt illeti Kostas a vendéglátó nagyon kedves
Blue Sea lehet közelebb van a központhoz, de annyival hangosabb is.
Távolsággal kapcsolatban Paralian nincsenek nagy távolságok, pillanatok alatt ellehet jutni mindenhova.
Persze van aki nem szeret gyalogolni pár percet sem.
Sziasztok! Ha valaki tud magánapartmant, azaz nem utazási irodán keresztül, hanem tulajtól foglalható apartmant Parálián vagy O. Beachen, az kérem küldje el az elérhetőség: kobobe@vipmail.hu Előre is köszönöm!
#2116962013-12-28 20:35:21 Válasz a #211689. hsz-ra
booking.com
Az itt lévő árak megegyeznek azzal, ha direktben keresed meg a tulajdonost, viszont a legtöbb esetben nem kell foglalót fizetned. Tapasztalatból mondom, mert mi már régóta itt foglaljuk a szálást és ugyanazok az árak vannak feltüntetve a hotelekben is.
Sziasztok. hát nyertetek a Rena apartmanba megyek.....( bár igazából nekem mindegy ha hiszitek ha nem egy hálózsák is megteszi ) igazából az úticél a lényeg....