#2117202013-12-29 22:25:32 Válasz a #211716. hsz-ra
azt, hogy már a januárban leírtakat sem értetted meg túlságosan (csak rosszindulatoskodtál), azt ugye tudtam.
arra, hogy attól, h máshol és mástól is olvasod ugyanazt, sem változik semmi, és nem jutsz közelebb, arra számítottam.
de az igazából még tőled is meglepetés, h odáig se értél el, hogy a visszaélések nem virtuális, hanem nagyon is rendes, szabályos, fizikai kártyákkal történtek (és a virtuális éppen, hogy mint az egyik lehetséges megelőzési mód került megemlítésre).
#2117212013-12-29 23:12:39 Válasz a #211720. hsz-ra
Valóban nem olvastam vissza oldalakat a kedvedért, s nem is fogok. Nem tudom, mi a célod ezzel a kötözködéssel és pimaszkodással, de befejezhetnéd. Oszd az észt továbbra is, de rólam szállj le!
üdv.
Nektek szoktak válaszolni a levelekre amiket az apartman tulajoknak küldök? Mert én kíváncsiságból írtam párnak, ahol nem voltak feltüntetve az árak, de úgy 5-ből jó ha 1 válaszol...
....
Ha találsz megfelelő szállást küldj egy foglalást (ami egyébként árajánlat kérés).
Kérhető egyszerre több helyről is árajánlat úgy, hogy csak egyszer kell kitöltened az űrlapot.
A kérés közvetlenül a szállástulajdonoshoz megy, tehát nincs közben utazási iroda.
A pici ikonnal jelölt szálláshelyekről rövid időn belül (többnyire aznap) szoktak válaszolni a kérésre.
üdv.
Nektek szoktak válaszolni a levelekre amiket az apartman tulajoknak küldök? Mert én kíváncsiságból írtam párnak, ahol nem voltak feltüntetve az árak, de úgy 5-ből jó ha 1 válaszol...
Valamit rosszul csinálok?
Nekem ált. a döntő többsége 1-2 napon belül válaszolt. Ha olyan helyről nem jön válasz, ami egyébként szimpatikus lenne, akkor elküldöm ismét. Mint Rollo írta, érdemes esetleg nem hu-s végződésű email címről írni. Esetleg készíts egy Yahoo-s vagy Mail-os postafiókot. Az meg természetes, hogy a neved legyen az email-ban, ne egy fantázianév vagy valami más...
A tárgyhoz én inkább ezt szoktam beírni: Inquiry, bár ennek elvileg nagy jelentősége nem szabadna, hogy legyen...
#2117342013-12-30 10:33:33 Válasz a #211721. hsz-ra
mondjuk felhívnám a figyelmed arra a semmiségre, h te kötöttél belém ebben a témában anno, tök ismeretlenül hazudozással vádolva, és nem fordítva.
ennek ellenére most is teljesen normális hangon hoztam elő, ajánlva neked az éppen ezzel foglalkozó témát, hátha másoktól is olvasva más lesz a véleményed, illetve mások nálamnál érthetőbben magyarázzák el hogyan is történhet ilyesmi. ezért direkt nem is minősítettem azt előre.
ha pedig mindez nem érdekelt téged, és anno is csak a felém mutatott esetleges unszimpátia vezérelt és nem a tájékoztatás, és eleve tudtad, h téged úgysem győz meg semmi és senki, kár volt beleolvasnod is; főleg ezen a szinten, h éppen csak a lényegre nem figyeltél fel-hiszen éppen ezért írtam, h csak ha kedved van, akkor tedd.
és ha van itt még valaki, aki egy szót sem szólhat észosztás témában, az mondjuk pontosan te vagy egyébként.
Sziasztok, Szeretnenk az idén Görögországba menni nyaralni, de inkább magán apartmant vagy villát szeretnénk bérelni többen. Meg soha azelőtt nem jártam Gorogben, tudnátok nekem javasolni olyan helyet ami egy 3 eves mozgáskorlátozott kisgyereknek is jo? A villát vagy maganapit e miatt is szívesebben választanám, ahol van medence , es nem tömeg - zsúfoltság. Ahol azért van látnivaló is...es mondjuk a tengerpartra ki lehet tolni egy babakocsit...koszonom
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.Apartmant keresnék 10 éjszakára tulajdonostól,Evia félszigetre vagy a Volos környékén.Négyen mennénk:Két felnőtt és két gyermek.Köszi
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.Apartmant keresnék 10 éjszakára tulajdonostól,Evia félszigetre vagy a Volos környékén.Négyen mennénk:Két felnőtt és két gyermek.Köszi
#2119202014-01-06 09:17:40 Válasz a #211910. hsz-ra
nézd meg a booking.com-ot, ott vannak evia-s és pelion félszigetes ajánlatok is, jó sok. nem tudom mikor mentek, júniusra utóbbira bőven vannak 30 eur per éjért helyszínek. de íme a két link, beállítva, h a számotokra megfelelőeket lássad:
#2119232014-01-06 10:05:07 Válasz a #211910. hsz-ra
Jó szívvel merem ajánlani őket, kétszer is megszálltunk ott. 10 napra valószínűleg lehet alkudni is, általában 46-nál áll meg a néni
Az az igazság, hogy napi 30 euróban én nem nagyon mernék reménykedni 4 emberre, de mondjuk ez akkor igaz, ha kéthelyiséges apartmant keresel. Mi általában úgy szállunk meg, egy családnak szerintem az az ideális. Ezek az apartmanok szépek, tiszták, fantasztikus a panoráma, helyesek a tulajok is, és teljesen a központban van. (és nem esküszöm meg, de az egyikben, ahol laktunk, még sütő is volt, ami szerintem elég ritkaság).
#2119282014-01-06 10:51:53 Válasz a #211927. hsz-ra
Mi messzebbről hazafelé (Peloponnészosz, Skyros) álltunk meg ott kétszer, először talán 5 éjszakára, másodszor pedig 3-ra vagy 2-re, már nem emlékszem. Utóbbi alkalommal nem engedett a néni az 50 euróból, de előző alkalommal mi is 46-ig alkudtunk le, meg mások is, olyanok is, akik e-mailben foglaltak. Gyönyörű a Pelion, de nekem mégsem a szívem csücske, azt bevallom. Nincs különösebb oka, na jó, egy rossz ízű szálláskeresésünk volt egy másik faluban, de ez nem elég indok. Amúgy szeretem azért, de tényleg És ideális a távolsága, azért is választottuk kétszer is, mert onnét egy etapban haza lehet jönni utolsó nap.
Horto strandja kicsi gyerekekkel ideális, mert nagyon sekély és nagyon fel tud melegedni, de amúgy mi Mikro beachre jártunk át. Taverna van 3-4, az egyik messze a többi fölött van színvonalban, ott garantált a teltház. A legjobb kleftikót ott ettük, azóta se előtte, se utána jobbat soha. Bolt kettő van a faluban, a szomszédos Milina ilyen szempontból jobban ellátott, de azért a hortói boltban is van minden. Viszonylag nyugis település, este sincs ereszd el a hajam, mindenkinek kis vacsi, kis séta, aztán pihi. A kilátás pazar, de tényleg, főleg reggel jó kiülni a teraszra. Én az épületeket is szeretem, kicsit komorak, de szépek. Ez a ház, amit ajánlottam, nagyon régi kőház, nincs benne légkondi se, de nem is kell, a hegy oldalában épült, és akik építették, biztos tudták, hogyan marad hűvös ott egy ház. Az udvara, lenti terasza is rendkívül hangulatos amúgy, teljesen be van futtatva szőlővel és más növényekkel. Apró hátrány, hogy szuszog az ember, mire felér a lépcsőkön, de nem vészes. A háziak pedig tényleg nagyon helyes, kedves emberek.