#2137672014-03-01 19:08:59 Válasz a #213725. hsz-ra
Szia Vivahellasz,
köszi mindent, Rodoszon nem voltunk még, de Krétát nagyon szerettük, igaz, már rég volt, de nagyon jó és szép volt, mint szinte minden Görögországban. Üdv/Molli
#2137682014-03-01 19:17:29 Válasz a #213738. hsz-ra
Szia,
úgy gondolom én is, hogy nagyon jó lesz nekünk, jó hely Marmaras is, és a Mouses is. Láttuk két éve kívülről, nagyon hangulatosnak tűnt. De Ti is jó helyre mentek, mi jövőre tervezzük Tolót.
Jó nyaralást Nektek is/Molli
#2139382014-03-06 22:31:13 Válasz a #213932. hsz-ra
Szerintem mindegy,hogy mikor!
Aug.végén 2 hét,már esélyes az esőre,nekünk is volt 2szer,de másnap mindig meleg volt.Nagy volt a fülledtség viszont,de éjszaka már nekem fel kellett öltöznöm jobban.
Mentünk júniusban is,akkor még talán kevsébé zsúfolt és szemetes a part,bár szedik a szemetet!Az idő ugyanolyan,mint aug.végén.Ekkor is volt már 35 fok és volt eső is 2szer.
De ezt nem lehet kiszámítani úgysem.
Voltunk mi is máshol, aug.-ban úgy,hogy esett 6 napig,holott 40 foknak kellett voln alennie....és voltunk úg yis,hogy az előrejelzés szerint nem megy fel a hőmérő higanyszála 24 foknál magasabbra és mégis....36 fok volt
Szia Edoo!
Én előszezon-párti vagyok. Néhány évvel ezelőtt pont ebben az időszakban voltunk Neos Marmarason. Szerintem tökéletes ez az időszak. Az idő ilyenkor már jó és a víz is fürödhető. Nyílnak a virágok, minden tiszta és üde, hiszen szezon kezdete van. Várják a vendégeket. Nyár elején még kedvesebbek a vendéglátósok is. Szezon végérére már ők is elfáradnak, türelmetlenebbek. Lehet, hogy augusztus végén a víz melegebb, viszont a part már koszosabb. Esős napot bármikor kifoghatsz. Ez teljesen kiszámíthatatlan. Nekünk is volt, de csak olyan zápor jellegű. Aztán elvonult. Kitisztult az ég és iszonyat meleg lett. Lehetett tovább strandolni.
#2139682014-03-07 16:50:19 Válasz a #213771. hsz-ra
szia! mindenképpen érdemes, az egyik legjobb választás autóval, mert közel van és a szigetet könnyen be lehet járni. eszméletlenül szép kis zöld sziget, ahol van levegő még a legnagyobb melegben is és nincs nagy tömeg.
Idén arra gondoltunk, hogy Neos Marmarast vesszük célba legelső turnusban. Eddig Sarti volt a nagy kedvenc, de most mégis kockáztatunk, új helyet próbálunk ki Van itt olyan aki volt már mindkét helyen, és tudna arra választ adni, hogy nem sokban különbözik Marmaras Sartitól, ugye? A látvány, a tenger tisztasága, a helyiek vendégszeretete, az elrejtett öblök, ezekre gondolok elsősorban...