#2148492014-04-04 10:42:17 Válasz a #214847. hsz-ra
Birsalma, akkor neked MINDIG szerencséd volt, én akárhányszor próbáltam sose volt benne, sőt az idegenvezető is felhívta erre a figyelmünket, hogy 1 héten EGYSZER töltik és kész.
Az meg már más kérdés, kinek milyen bankszámla kondícióik vannak, mert nagyon nagy lehet az eltérés ebbe nem mennék bele, ezt érdeklődje meg mindenki a bankjánál.
Nekem Neos Marmaras-ra kellett átmennem pénzt felvenni, ott van a Bank of Greece (a görög nemzeti bank!) fiókja és van automata is, na abban mindig volt pénz. Bár az igaz, hogy kb. 30 ft-al drágább volt, mitha itthon váltottam volna, de akkor nem volt más választás.
Sziasztok.
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek,mindenki mást
tapasztal kintléte során,ami természetes is,aztán majd
meglátjuk mi a helyzet,ha ott leszünk és esetleg szükség
lesz a bankautomatára.Azért majd kint is tájékozódunk
a pillanatnyi helyzetről.Csak végszükség esetén vesszük i-
génybe,ha feltétlen szükséges.Remélem nem kerül rá sor.
Sartin nyaralnánk, ezekre az apartmanokra kaptunik ajánlatot, de a Prokopisról leírást sem találok. Valaki tudna mondani róla valamilyen infót? STAMATIS, PARIS, PROKOPIS apartmanok. Melyiket ajánlanátok?
Lizso!
Parisban voltunk tavaly , teljesen korrekt, tiszta,a szokásos felszereltséggel. A tulaj az apartmanban lakik. Az ófalu részén található, közel a sziklás partrészhez.Nekünk azért tetszett, mert nem a nyüzsgésben volt, de távol sem volt semmitől.
Prokopisban voltunk,igaz régebben-2008,,de sokat nem változhatott.A Parissal szemben van,a tenger felé,tehát 20 m-rel közelebb a vizhez.Jó fekvésű,átlagos,mi 3 ágyasban voltunk.Tulaj szintén ott lakott...én ajánlani tudom!
Sartin nyaralnánk, ezekre az apartmanokra kaptunik ajánlatot, de a Prokopisról leírást sem találok. Valaki tudna mondani róla valamilyen infót? STAMATIS, PARIS, PROKOPIS apartmanok. Melyiket ajánlanátok?
köszi előre is!
Lizso
Szia Lizso !
Mi a Stamatis apartmanban voltunk . Sarti beach részén van , pontosabban a Sarti utolsó háza a műút mellett . Nagyon csendes részen , az utcai zaj sem hallatszik be .
Az épület 1 emeletes , a tulajdonosok az emeleti részen laknak .
Az egész földszint a turistáké .
A tulaj , csendes , távolságtartó , nem igazán szereti a duhajkodó embereket.
Az apartmanban az alapvető dolgok megvannak , tiszta , rendes .
Hatalmas udvara van , ami rendezett , és az autósok is beállhatnak .
Az udvaron található még egy grillező hely is ami mellett egy hosszú asztal és kb ,, 10-12 szék, fedett tetővel , kisebb társaság összejöveteléhez.
A tengerpart kb ,,, 200-250 m.-re van , egy kisebb dombra kell felmenni és a dombtetőről már látni a tengert .
Szerintem , nem nagy a távolság !
A központ viszont elég messze van , 1,5 km .
Remélem tudtam segíteni .
Üdv Mindenkinek
Először megyünk Sartira és eléggé várjuk már.A Mitsokopi apartmanban foglaltunk szállást.Volt már valaki közületek itt?Mondanátok pár szót róla? Milyen a környék,van közelben bolt,étterem? Köszi a válaszokat
helló mindenki!
lenne egy kérdésem: tudok -e bankkártyával fizetni Sartin,esetleg nagyobb boltban,étteremben,akárhol?(erste,visa -elektron kártyám van),egyáltalán van-e valahol terminál?vagy csak automatából tudok pénzt felvenni?
a választ előre is köszönöm!
#2150032014-04-10 09:35:20 Válasz a #214997. hsz-ra
Szia! Sartin nagyon kevés helyen tudsz bankkártyával fizetni, a nagyobb boltokban csak. Éttermekben és egyéb helyeken nem jellemző a kártyás fizetési lehetőség.
Bank automata van, ha visszaolvasol pár hozzászólást ezt már szinte kitárgyaltuk.
Kedves Anna128!
A nagy sárga supermarketben tudsz kártyával fizetni, valamint több étteremben is van rá lehetőség! Mi úgy csináltuk hogy mikor bementünk valahová, megkérdeztük hogy fizethetünk-e kártyával. Több suvenir boltban is volt rá lehetőség, de többségében a készpénzt szeretik - hiszen ilyenkor tudsz borravalót is adni