Szia Pkrysz!
Nagyon szép és tiszta volt az apartman ahol voltunk,önellátos volt,csak egy kicsit gyalogolni kellett a parthoz,meg aközponthoz,de nem volt vészes.Mi nem mentünk át Törökországba,mert akkor voltak a robbantások és kicsit féltünk.De Symire és LIndosra saját magunk szerveztük meg az utazást mert igy sokkal olcsobb mint az irodánál.Rodosz város kikötöjében megvettük a jegyeket.Lindosra taxival mentünk 30euro volt ,a busz 10 került oda de nem mindig jön ami ki van irva ezért döntöttünk a taxi mellett.Jó hely Faliraki csak az árakkal vannak egy kicsit elszálva szerintem.Ugy hogy sporoljatok a költöpénzre!!!
Köszi a válaszokat!Hát igen a költõpénz kérdés erõsen foglalkoztat,mert nem szeretnénk semmi látnivalót kihagyni pénz kérdés miatt,így elõre próbálunk kalkulálni,mennyi amennyi tuti kell és még a pluszok.De jó,hogy legalább már van mit tervezni.Dani0315 megnéztem tegnap este nagyon szép képeket készítettetek,tényleg részletes volt.Teljesen fel vagyunk csigázva,már indulnánk,bár még nem vettünk semmit a nyárhoz!Ha valakinek van még infója a fakultatív programok egyéni szervezésérõl,örömmel várom.
Béreljetek autót vagy mocit, így Rodosz szigetén mindent meg tudtok nézni magatok, így olcsóbb.
Ajánlom Neked Tõzsér János : A napfény szigete Rodosz, A lélek szigete Kósz címû könyvét. Nagyon jó, részletes. Mi ez alapján jártuk be a szigetet. A szomszédos kis szigetek bemutatására is kitér a szerzõ.
Szomorúan látom,hogy nagyon kihalt a fórum ezen topicja.Nézegettem a képeket és egyik vágyam,hogy saját kézzel szedett narancsot egyek.Szerintetek lehetséges?
Sziasztok!
Ferrari ezekszerint eldöntötted az idei úticélt.
Sajnos nem tudok segíteni,nem ismerem a szigetet.
Új vidékre mész ,vagy a bevált szálláshelynél maradsz?
Jó tervezgetést kívánok