lehet buta a kérdésem de érdeklődnék hogy nidritől vagy lefkada várostól vannak közelebb azok a stradok? mert kiváncsi vok hogy kb hány kilométert kell naponta kocsikázni és hogy kb mennyibe is kerül! szeretnénk megnézni porto katsikit-egremnit-vassilikit-stb. tudom ilyenkor nem szabad számolgatni mivel pihenni megy az ember de hát mégis benne van az emberben.
#2161602014-05-13 17:26:05 Válasz a #216159. hsz-ra
menj Vassilikibe, a legjobb kiindulópont a szigeten az érezhetően drágább, viszont még jobb Agios Nikitas, Kalamitsi és nyugati társai mellett.
Lefkadaváros egyébként sztem a nyugati strandokhoz jobb, mint Nidri - onnan déli irányban szinte végig a partvonal mellett mész, és nem a sziget belsejében bolyongsz
Egyébként bár a sziget nem túl nagy (mondjuk mihez képest ), de igen sok időt el lehet autózni a strandok bejárásával, arra azért számíts.
Bizony el lehet autózni,mert úgy 40-50 közötti sebességgel hasitasz,de sűrűn előfordult a 20 is...az utak bizony nagyon kacskaringósak,és a burkolat minőség sem kifogástalan!De ,tényleg nem gondolkozz azon,mennyibe kerül a benzin,mert ha ott vagy,az emlitett strandokat látni kell!
#2161662014-05-13 20:26:08 Válasz a #216138. hsz-ra
borzi!
Huszonévek alatt egyszer volt csupán a nyaralásom alatt földrengés, de az sem túl nagy, és nem is tudtunk róla, mert éppen hajóúton voltunk Kastoson és Kalamoson, csak mikor hazaértünk és meglátott Paja, azzal kezdett, hogy jól van, Ti is rendben vagytok Akkor említette, hogy minden utast végigjárt, hogy megvannak-e, mert délen földrengés volt, és csak minket nem talált. Akkor Porto Katzikin leomlott egy kis sziklafal, de nem komoly. Az egyik szomszédom éppen aludt, Ő érzett egy kis rezgést fekve, más nem is nagyon hallott róla. Mi a hajóról láttunk egy kis füstfélét a sziget fölött, valszeg azt a rengés okozta.
Mi mindig előszezonban megyünk, május végén, és a hajóutak már javában járnak. Sőt, ilyenkor még alkudni is lehet, mi is így alkudtuk le tavaly 20-ról 15-re az egyik fakultatívot az utcai árusnál, csak meg kellett kérdeznie a főnökétől, azt mondtuk, utcsó nap, ennyink maradt
Szóval csak nyugi
#2161672014-05-13 20:29:08 Válasz a #216145. hsz-ra
Ja, és sok helyen van wi-fi, engem nem érdekelt, de a barátnénk csak kisétált néha a Filióból a főútra, ott balra elsétált pár métert egy bárig, és ott leült az út szélére a telójával, és elrendezte, amit akart
#2161682014-05-13 20:31:36 Válasz a #216159. hsz-ra
coki!
Egremni és Porto Katziki Nidri, és még inkább Vassiliki felől van közelebb, és kb. Kathismától északra levő strandok pl. Nidriből Lefkadán át nagyjából.
Húúúú köszi akkor no para., Próbálok nyugodt maradni,de kicsit félek azért))). De énis imádom Görögországot és valahogy erősebb a vágyam, hogy mehessek nyaralni, és sokadjára megint Görögországot választom ennek ellenére. Meghát , ugye ide vannak tényleg nagyon jó árban utak.Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk, énis 90 százalékban előszezonban utazom,(június eleje körül) kivéve ha valami borzalmas jó akció van főszezonban. Tavaly volt ilyen szerencsém júliusba utazni Saritira Ibusszal 19900 ft alapár plusz nekem a felár, mert én egyedül szoktam utazni, de úgyis jó ár volt és megérte. Köszönöm az infót és drukkoljunk a jó időért!
Ha tudnám- nagyon nem foglalkoztam eddig vele, - hogy hogyan kell képet ide beszúrni akkor megmutatnám azt a fotót ami az erkélyről lett a szállásunkról fotózva.
Egyébként az az a partrész ahol a hegyről lejövő patak beömlik a tengerbe. Az egyik oldalon van a szállás a másik oldalon egy motorcsónak kölcsönző
#2161962014-05-14 11:42:00 Válasz a #216189. hsz-ra
Exact!
Csak akkor tehetsz fel képet, ha a netről teszed! Akkor jobb egér a képre és a kép URL-jénenek másolása (Chrome-ban), azt beilleszted a hsz-be, ott kijelölöd és az ablak feletti Img-re kattintasz! Ennyi, próbáld ki!
Hmmm...akkor a kanyarban voltatok valahol, de nincs előttem a szállás, pedig tavaly voltunk arra
Előre is (jó) Élményekben gazdag kellemes nyaralást kívánok mindenkinek főleg azoknak akik már jövőhéten kezdik a szezont! Ahogy elnézem az idő se lesz olyan rossz!!http://www.accuweather.com/hu/gr/nydri/2281742/may-weather/2281742