#2162042014-05-14 16:24:38 Válasz a #216196. hsz-ra
off
továbbra is mindig megindít engem ez a kép beillesztési procedúra...de látjuk, kis dolgokban a fórum része az oldalnak változik és szépül, talán előbb-utóbb lesz erre is energia...
#2162172014-05-14 20:49:40 Válasz a #216203. hsz-ra
Exact!
A csatornát (patakot) tudom hol van, betájoltam a szállásodat, már csak a képbeillesztéshez annyit: ha feltöltötted a netre, vagy neten lévő képet akarsz beilleszteni a fórumba, Firefox-nál annyi a különbség csak, hogy a képen jobb egérgombra a "kép címének másolása"-ra klikk, és utána a többi.
Tényleg nem egy Holdra-szállás, az első után egyszerű lesz.
Ti melyik időjárás előrejelző oldalt szoktátok nézni illetve szerintetek melyik a legmegbízhatóbb? Ahogy nézegetem az oldalakat van ahol nem kis különbségek vannak és volt olyan is hogy a webkamera képen szépen sütött a nap (dátum pontosan a webkamera képen jó volt) az oldalon meg azt mutatta hogy esik az eső.
de az időjárás-előrejelzés ugye max. pár napra előre megbízható úgy-ahogy, hetekre előre nézegetni is kár, annyira ad-hoc. így megbízhatóbb sincs igazán, minden attól függ, éppen melyik számítógépes modell jön be jobban. ezt mutatja alábbi ENS-diagram link (kattintani kell a földrajzi rácspontra, ami érdekel; ameddig nem futnak nagyon külön a modellek, addig megbízhatóbbak az előrejelzések) :