Ez nem ér, hogy Stavroson jobb az idő mint Nea Plagián Pedig Stavros sokkal északabbra van..
A homokos nagystrandig mi is elmentünk, ami a kikötőtől jobbra van. Az nagyon frankó, csak majdnem egy óra volt a szállásunktól, sőt, néha több is... megnéztem a képeid, nagyon szépek. Mint írtam, a környezet nekünk is tetszett, nekem a tengerrel volt bajom... Mi tmentünk Asprovaltára, és Vrasnára, mindkettőt imádom,és persze ott a nagy piac is..
Szia Mirza!
Minden csütörtökön és a körfolgalom előtt kell felmenni, ahol ki van írva, hogy Ano Stavros, vagy a hotel Millies mellett kell elmenni. Ne keseredj el de kb. 1,5 km-t kell menni a hegyre. A forgalom nagy, csak kövesd a többieket, sétálnak páran.
Most nincs időm visszaolvasni. Stavrost választottuk ki idén nyaralási bázisként első körben. Kérdésem az lenne, hogy mennyire medúzás a part? Tavaly Paralián hemzsegtek a lila medúzák, nem is maradtunk a strandon, inkább átfészkeltünk másik helyre.
Sziasztok! Ide is leírom, hátha tudtok segíteni
Az lenne a kérdésem, hogy ment-e már valaki repülővel Thessalonikibe, onnan pedig Asprovaltára vagy környékére, vagy tervezi-e a közeljövőben??
Ugyan is idén a "könnyebb utat" próbáltuk választani: Budapestről Thessalonikibe repülővel és a reptérről szeretnénk eljutni Asprovaltába, csak a gond az, hogy még nem tudjuk hogyan. Külföldi fórumon olvastam, hogy van egy bizonyos KTEL nevű buszos cég, ami utaztat, de nem is pont a reptérről, hanem pár utcával arrébb található az irodájuk, plusz elég drága is az oda-vissza buszjegy. Érdeklődtem más görög buszos társaságoknál is, mindenhol csillagászati árakat írtak. Nem tudom, hogy Görögországban, Thessaloniki környékén van- e olyan országos cég, mint nálunk a Volán pl., ami normál áron viszi el a turistákat, vagy, hogy ez a KTEL ez lenne az ?!
Akinek van bármi ötlete, tapasztalata, tippje, hogy hogyan tudnánk ezt könnyen megoldani (reptérről - Asprovaltába) annak nagyon megköszönném, ha segítene nekünk !