Dumcsi
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 826
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219273 Üzenet linkje2014-06-30 00:57:53  Válasz a #219225. hsz-ra

Ne fo..ál Yegenye, a modi sok sok mindenkit megtűr a hellaszon, legfeljebb átteszi ide a magadfajtákat a dumcsiba dühöngeni, és kiadni magából a tehetetlen dühöt, amit a középszerűség rótt rá icon_wink.gif icon_wink.gif Miért is ne, sokaknak okozol felejthetetlen perceket a kivagyiságoddal, és sokakat nevettetsz meg a heti 1000 eurós zsebpénzed sulykolásával (innen üzenem apcinak, nem kell oda annyi pénz, hacsaknem balek a pici fiú, és mindenki palira veszi, mert akkor bizony szüksége lesz rá anyu elkényeztetett fiókájának!!), amennyit csak buta ember költ, ez ugyanis 100 eurós napi taverna-étkezést jelent 1 főre, még akkor is bőven marad autóbérlésre...de tőled ezt is elhisszük, megfelelsz a kritériumoknak icon_smile.gif icon_smile.gif Ennyi pénzből Floridát,Vegast és a kanyonokat is megjárja egy nálad okosabb ember, már ami a költőpénzt illeti, úgy-hogy ne promózd magad itt, nem sokan szívelik a nagyképűen pénzzel vagdalkozó figurákat icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif Inkább próbálj némi értelmet sugározni, és kevesebbet vagdalkozni a szánalmas hülyeségeiddel, meg valami homályos tripadvisoros célozgatásoddal icon_rolleyes.gif icon_eek.gif
Asszem válasznak elég lesz, éppen elég időt szántam már rád a drága időmből a VB alatt icon_sad.gif
Abban is csak reménykedni tudok, hogy végre kielégít az emoticon-ok mennyisége (hangulatjelet jelent, az általad írt emitikon baromság, különösen annak fényében, ahogy mások szemében a szálkát is, a magadéban a gerendát semveszed észre icon_exclaim.gif icon_rolleyes.gif Már megint figyelmetlenség, elütés, ejnye-ejnye, pedig annyira figyeltél, de hát a tudatlanság ugye... icon_redface.gif )És mihamarabb keress társat magadnak, mert így csak a szánalmas trollkodásodban fogsz kielégülni egész életed során (érted?! icon_wink.gif )
Bár úgy látom, képtelen vagy (érted a finom utalást, ugye icon_wink.gif ) valami értelmet varázsolni a hsz-eidbe icon_eek.gif Menj szépen nyaralni, rád fér icon_smile.gif
Epekedve várom elmés soraidat!

# 827
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Saturn
Aktív fórumos
Aktív fórumos
277 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219284 Üzenet linkje2014-06-30 08:20:18  Válasz a #219173. hsz-ra Előzmény #219173

Mért is kellett volna kiírni az üzlet nevét, ahol görög napok lesznek???? Mindenki tudja, hogy hol, akit érdekel....
Jahhhh, és még egy megjegyzés: azért az is ember ám, aki nem az egész napját tölti tavernázással, és nem 1000 euroval indul nyaralni.....
Szép nyarat!!!

# 828
Yegenye
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219335 Üzenet linkje2014-06-30 17:21:11 

Kónyu, Kónyu... icon_biggrin.gif

1. Ez van, a magunkfajta kreténeket ide teszik a süllyesztőbe... mert ugye te is itt vagy. icon_biggrin.gif
2. Azt a pénzt, amit nyaralásra szánok, fizikai munkával keresem meg és ha már nyaralok, megadom a módját. Talán hedonista vagyok, de nem érem be napi egy gyros-szal. icon_smile.gif Nem nyomorogni megyek, amikor nyaralok.
3. 17 éve boldog házasságban élek icon_smile.gif
4. Amikor apámat emlegeted, a sírján taposol.
5. Úgy fröcsögsz itt, mint akinek az élete függ ettől az oldaltól. Ja, hogy ez itt a életed. icon_smile.gif
6. Az a rosszindulat mennyiség és gyalázkodás, amit itt rám zúdítottál az elmúlt napokban, három kitiltáshoz is elég lenne. Ha következetes a moderatúra és betartja a maga által létrehozott szabályzatot, mindkettőnket kipakol innen. Neked fog jobban fájni... icon_biggrin.gif
7. Téged nagyon konyu... bocsánat, könnyű felidegesíteni. És valljuk be, mókás is. icon_biggrin.gif

# 829
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219347 Üzenet linkje2014-06-30 19:25:29  Válasz a #219335. hsz-ra Előzmény #219335

Relax, "hedonista" pojáca icon_smile.gif Relax - én pl. tiszta ideg vagyok...boldogok a lelki szegények icon_smile.gif
# 830
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219348 Üzenet linkje2014-06-30 19:31:31  Re:

saturn írta:
Mért is kellett volna kiírni az üzlet nevét, ahol görög napok lesznek???? Mindenki tudja, hogy hol, akit érdekel....
Jahhhh, és még egy megjegyzés: azért az is ember ám, aki nem az egész napját tölti tavernázással, és nem 1000 euroval indul nyaralni.....
Szép nyarat!!!

És fordítva is igaz: aki 1000 euroval indul nyaralni, az még nem biztos, hogy ember icon_smile.gif
Egyébként meg aki a pénzzel veri a nyálát, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, de lelke rajta, itt nyugodtan csinálhat hülyét magából, ez nem az index, helye van az ilyennek is icon_smile.gif
Paralián meg még bundát és aranyat is vásárolhat, szóval lehet még gyűjteni! Hajrá Jegenye icon_biggrin.gif

# 831
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219360 Üzenet linkje2014-06-30 20:18:57 

Kónyu vettem a faradtsagot es visszaolvastam a regi beírasaidat is, tovabbra is azt gondolom, hogy egy ritka nagykepu emberke vagy, amellett hogy tapasztalt utazo vagy. A stilusod nem oke es az sem, hogy szeretsz lekezelni embereket es nyaralohelyeket.
Mielott belekotnel abba, hogy nincs ekezet a szovegembe, megsugom, rossz a klaviaturam.

# 832
Vscotina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
223 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219363 Üzenet linkje2014-06-30 21:09:04 

sziasztok! csütörtöktől mindenféle finomságok...
http://www.lidl.hu/cps/rde/www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.htm?id=211

# 833
Yegenye
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219364 Üzenet linkje2014-06-30 21:09:42  Re:

kónyu írta:
Relax, "hedonista" pojáca icon_smile.gif Relax - én pl. tiszta ideg vagyok...boldogok a lelki szegények icon_smile.gif

Árpi, a helyes válasz a következő lett volna:

"Bár utállak, Yegenye, de elnézést kérek, hogy akaratlanul is megsértettem édesapád emlékét."

Ez olyan férfiemberhez illő lett volna, de hát ezt fel kell érni ésszel. Azért ez is szegénységi bizonyítvány, nem? icon_smile.gif Ja, és ne én érezzem már magam rosszul, mert olyan helyre ülök be nyaraláskor, ahol késsel villával esznek... icon_biggrin.gif

Hogy ki az ember... Hidd el, ezt az oldalamat csak te hozod ki belőlem. icon_smile.gif De hát... olyannak is lennie kell, mint te vagy. Hová lenne a világ, ha mindenki normális lenne? 1000 euro csak neked sok, és csak azért hogy beálljak az ungarische kolbásztúristák közé, nem fogok kevesebbet vinni magammal. icon_smile.gif Egyébként az első nyaralásomkor - de rég is volt... - beleestem én is ebbe a hibába, spóroltam, nehézpáncélos konzervhadosztályt vittem magammal, meg levesport... csak azért maradt meg szép emléknek, mert az első külföldi nyaralásom volt. Akkor megfogadtam, hogy soha többé itthonról vitt kaja, inkább megfelelő mennyiségű pénz.

Én erre buzdítanék minden kedves téliszalámitpoggyászbancipelő utastársat. icon_smile.gif Az élmények hatalmas halmazát tagadják meg maguktól az apartmanban otthonról hozott fagyasztott húsból pörköltöt főző egységsugarú turisták. icon_smile.gif

Szóval... Szép helyeken nyaralok, helyes kis tavernákban vacsorázok, kirándulok, pancsolok, mindezt számomra elegendő, saját keresetű pénzből teszem. Mit szégyelljek ezen?icon_smile.gif Nekem erre van igényem. Más repülővel megy all inclusive szolgáltatású szállodákba. Más meg kevesebbel is beéri, hovatovább igénytelenebb... akarom mondani kisebbek az igényei. Igaz Árpád? icon_smile.gif

Azért meg kell mondjam Árpikám - visszaolvasva ezt a néhány oldalt - sz.rhajigálásban elég gyakorlott vagy. icon_smile.gif Nem, ne utasítsd vissza a dicséretet, még rajtam is túlteszel:) Hát, ebben is jobb vagy, te, istenkirály fotós, te... icon_biggrin.gif

(Tudod, amikor a tabletről írok ide, akkor bizony vétek hibákat, kicsit makacs a virtuális billentyűzet, de hát én sem vagyok tökéletes... veled ellentétben. Jut eszembe... az avatarod, amit bizonyára egy görög utcai grafikus készített rólad egy az egyben téged ábrázol, vagy karikatúra? Ha az előbbi, nem mondok semmit... ha utóbbi, akkor nagyon jól dolgozott a művész, remekül kiemelte a visszataszító vonásaidat. icon_biggrin.gif És nem, én nem teszek fel magamról képet, nekem van önkritikám. icon_smile.gif Csak súgva mondom, hogy a fiamról sem tennék fel fürdetés-videót... ki tudja miféle népek nézik meg... Áá, kis hamis, tudom mi jár a fejedben, de tévedsz, a csinos nőket szeretem. icon_biggrin.gif )

Hát ez is egy szép este volt... nekem... icon_smile.gif

# 834
Yegenye
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219365 Üzenet linkje2014-06-30 21:12:13 

vscotina írta:
sziasztok! csütörtöktől mindenféle finomságok...
https://www.lidl.hu/cps/rde/www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.htm?id=211

Jaj, nem kellett volna a link... icon_eek.gif Kónyu és Saturn meg fog haragudni...

# 835
Gtunde
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219366 Üzenet linkje2014-06-30 21:21:28 

17 éve vagy házas? Esküszöm, sajnálom azt a nőt!!!
# 836
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219369 Üzenet linkje2014-06-30 21:24:54 

Fejezzétek be a személyeskedést! icon_exclaim.gif
# 837
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219399 Üzenet linkje2014-07-01 08:36:28 

Sziasztok!
Eszembe jutott egy gondolat a fórumot olvasva. Nem vitát akarok generálni, Isten őrizz, egyszerűen csak nyomta a begyem. icon_smile.gif
Hogy lehet egy apartmanról negativumként kiemelni, hogy hetente csak kétszer viszik ki a szemetet? Megakadt a mondaton a szemem rendesen. Mert ez nem negativum. Ha telepakolom a szemetesemet, főleg ugye gyümölcs maradékokkal, ami odakint elég gyakori, akkor gondoskodom róla, hogy ha kell naponta kiviszem én magam.
Szóval ez nem az apartman negativuma, hanem legfeljebb a miénk. icon_smile.gif
Csak megragadt bennem, remélem senki nem harapja le a fejem a gondolatért. icon_smile.gif
Szép napot Mindenkinek! icon_smile.gif

# 838
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219422 Üzenet linkje2014-07-01 10:26:29  Válasz a #219399. hsz-ra Előzmény #219399

+1
# 839
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219436 Üzenet linkje2014-07-01 11:22:06  Válasz a #219364. hsz-ra Előzmény #219364

A fiam 31 éves, lenne fent Róla fürdetős videó?! Nem örülne neki icon_smile.gif Bele sem férne a gyerekkádba icon_smile.gif

gtunde! icon_wink.gif

Messinia!
Én nem figyeltem fel a szemétproblémára, szerintem is az a normális, ha telni kezd a szemetes, vagy romlandó kerül bele, megy a kukába. A nejem reggelenként meg is szokott ágyazni az apartmanban, és ha van seprű és felmosócucc, azokat is használja, egyszerűen zavarja a kupi, de nem várjuk el, hogy azonnal odafusson a személyzet rendet tenni.

# 840
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219438 Üzenet linkje2014-07-01 11:26:11  Válasz a #219436. hsz-ra Előzmény #219436

Pontosan ezért bántotta az én szememet is ez a mondat, én is mindig már itthonról viszek szemeteszsákot, és van, hogy naponta többször is kiürítjük a kukát, nehogy hangya vagy más egyéb "ragadozó" jöjjön a maradékokra. icon_smile.gif Na meg a szag miatt is. icon_smile.gif

Legutóbb Messinia szerkesztette (2014-07-01 11:26:59), összesen 1 alkalommal
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 ... 55 56 57 ... 106 107 108   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu