Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 8716
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tapodyt
Törzstag
Törzstag
768 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219245 Üzenet linkje2014-06-29 19:24:39  Válasz a #219242. hsz-ra

Rubosnetti

valami kérdésed ha van, ha tudok válaszolok.

# 8717
Tapodyt
Törzstag
Törzstag
768 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219246 Üzenet linkje2014-06-29 19:31:36 

A tavaly 2 cm-esen a szigetről hazahozott kövirózsám a mai napon ilyen

a mérethez segítség

# 8718
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219247 Üzenet linkje2014-06-29 19:37:55 

Sajnos nekünk is gyorsan eltelt ez a két hét. Ma reggel hazaérkeztünk.
A sziget egyszerűen csodálatos, és nem bántam meg, hogy ide mentem. Sok mindent megnéztünk (motorba kicsivel több, mint 1500km-t tettünk icon_biggrin.gif )m de azért még nagyon sok minden ki is maradt, mert rohanni nem akartunk, meg úgy is még visszatérünk.
Strandok közül is rengeteg van a szigeten, ami nekem nagyon tetszett: Petani, Platina Ammos, Myrtos, kis öblök Skalatol északara, és Assos kis öble. Városok/faluk közül abszolute Assos a favorit, és azt követi Kioni Ithaka-n. A séta fenn a hegygerince minden pénzt megér, valami elképesztő a kilátás onnan, és a fenyők illata se kutya. icon_smile.gif
Ami nem nagyon tetszett az a Mounda beach, én nem találtam benne semmi extrát, vagy különlegeset, sima egyszerű homokos part.

Legutóbb MaciG szerkesztette (2014-06-29 19:39:17), összesen 1 alkalommal
# 8719
Tapodyt
Törzstag
Törzstag
768 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219248 Üzenet linkje2014-06-29 19:38:17 

Kónyu!

Ezt vártam már hogy lássak már valamit az új technikádtól,erősen látszik a különbség nagyon írígylem a felhőket mire mi megyünk ha hasonlót látunk akkor ahhoz erős szél is lesz.Jól látom hogy az Argostoli kőhíd megint járható? Nagyon várom a további képeket.

# 8720
Tapodyt
Törzstag
Törzstag
768 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219249 Üzenet linkje2014-06-29 19:40:18  Válasz a #219247. hsz-ra Előzmény #219247

Látod Maci, mondtam hogy ne aggódj nem fogod megbánni!
# 8721
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219258 Üzenet linkje2014-06-29 21:15:42  Válasz a #219248. hsz-ra Előzmény #219248

Kb 4 napja még le volt zárva a híd.
# 8722
Szitamon
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219264 Üzenet linkje2014-06-29 21:54:45 

Szia MaciG!

Ez a robogótéma már sokszor ki lett tárgyalva, viszont egy kérdés felmerült bennem ezzel kapcsolatban: kauciót a motorokért kell fizetni? icon_smile.gif Ha igen, mennyire lehet számítani? Köszi előre is.. icon_biggrin.gif

# 8723
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219274 Üzenet linkje2014-06-30 01:22:31  Válasz a #219258. hsz-ra Előzmény #219258

Tomi!
Mint ahogy Maci is írja, a híd sajna még építés alatt! De mi úgyis igazából a tekik reményében stoppoltunk át, és egy készséges bácsika jóvoltából hamar meg is találtuk őket, igazából az asszony miatt találtam ki a programot, Argostoliért nem vagyok oda, de végül én is nehezen mozdultam a partról, sikerült többszázat kattintani a teknősökről icon_smile.gif A piac felejthető, éhesek nem voltunk, még elcstangoltunk a világítótoronyig, vissza a kikötőbe megint inkább stoppal mentünk, mert nem volt kedvünk ugyanazt a 3-4 km-t még egyszer megtenni gyalog icon_smile.gif A felhőink brutálisan attraktívak voltak, csak hüledeztem, mintha festve lettek volna. Már fent vannak a fotóalbumos oldalamon, nem linkelem külön ide, aki akarja, ott megnézheti. De csak erős idegzetűeknek, mert csaknem 2000 fotó!! Írta már valaki anno, hogy a kevesebb lehet több lenne, de nem neki, hanem magamnak fotózom, meg akit még így is érdekelnek icon_smile.gif nem volt olyan nagy a választék, mivel nagyjából Skala környékét jártuk be, de nem panaszkodom, így is tudtam tesztelgetni az új masinát icon_smile.gif
Maci!
Örülök, hogy Neked is bejött a sziget, én picit tartottam attól, hogy autó nélkül hiányérzetem lesz, de mint kiderült, 2x2 hét után már simán elvagyok a Skala közeli látnivalókkal, csak ne kelljen egy helyben heverésznünk, így többször kirándultunk is a környező hegyeken Poros és Skala felett, és a Katelios-Skala parti sétát is nem egyszer megtettük. Aki pl. idén arra jár, annak megemlíteném, hogy idén újra víz alatt a Skala déli részén található sziklák, vagy 200 méteren át úgy deréktól mellig érő vízben kell gázolni! Szerencsére a géphez van egy vízhatlan szüttyőm, vész esetén (ha úszni kellett volna) használhattam volna, de nem volt rá szükség, így inkább fotózgattam végig icon_smile.gif

# 8724
2008okt21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219275 Üzenet linkje2014-06-30 01:23:11 

Sziasztok
Megérkeztünk kis hazánkba. 2 napja az Unitravelt szidtam, de sajnos kihagytam az Ibuszt. Valamiért Ibuszos busz vitt és hozott minket, olyan ami csak belföldre alkalmas. A térdem masszirozta az elöttem ülő hátát. Szóltam az irodába, hogy normális buszt küldjenekhazafele, mert ez így nem jó. Hazafele csak azt a szart kaptuk, kiderült, hogy többen is panaszt tettek ere és volt olyan család akik haza már repülővel mentek. Szombat 18 órakor felvett minket a busz, és hajnali fél 2 órakor elfüstőlt a motor a görg autópályán 2 alagut közt. A buszban égett gumiszag, kint 200méter mély szakadék és száguldó kamionok. Még szetencse, hogy kitudtunk jönni az alagútból és még nem ért be a 2 km hosszú alagútba. A sofőrt hallottam, hogy a telefonba mondta, hogy annyi let volna nekünk ha az alagútban rekedünk. Van egy Vanessza nevű idegenvezető azt felraktam volna most erre a buszra, mert szerinte mi csak hisztiztűnk a buszra mikor levittek minket vele Kefalóniára. Nem véletlenűl kértünk jobb buszt. Az Ibuszról is ennyit az Unitavellel együtt. Most utaztam vele előszőr és utóljára. 50 utas élete ennyit ér.

# 8725
2008okt21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219276 Üzenet linkje2014-06-30 01:29:42 

Segítséget se nagyon nyújtott senki. Felhívta a konzulátust a buszról az egyik utas, be is panaszolta, hogy milyen busszal utazttak meg minket panaszt is tettünk és ennek ellenére is azt a rossz buszt küldték. Reggel 8:30 órakor vett fel minket egy helyi busz és vitt el minket Belgrádba ott várt az Anett tours kényelmes busza.
# 8726
2008okt21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219277 Üzenet linkje2014-06-30 01:33:55 

Vannak fotók és videofelvétel is ha az Ibusz elakarná tusolni ezt a dolgot. Megbeszéltük, hogy ezt már nem nyeljük be és panaszt teszünk az Ibusz ellen.
# 8727
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219278 Üzenet linkje2014-06-30 01:39:17  Válasz a #219274. hsz-ra Előzmény #219274

Ja, és nagy kedvencem a Mounda fennsíkja, semmi különös (mint a Mounda beach sem, igaza van Macinak, de mégis jó néha egy jót sétálni a forró homokban icon_smile.gif ), de valamiért szeretem azt a részt, és van arra egy "mézeskalács-házikó", amit volt szerencsénk belülről is megtekinteni a tulaj kedves invitálására, és több mint 5 órás borozgatás mellett elfilozofálgatni az élet nagy dolgairól egy szabad gondolkodású görög világfival icon_smile.gif Nagyon érdekes figura volt, és kellemes délután-este! A ház minden egyes kőberakását, de egyéb berendezési tárgyakat is maga készítette a világ különböző helyeiről hazahordott kövekből, hihetetlenül ügyes keze van. Talán egyeseknek már-már giccsesnek tűnik, minket elvarászolt.

Ha valakit untattam a sok képpel, sorry, de meg akartam osztani az élmény egy kis darabját icon_smile.gif

# 8728
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219279 Üzenet linkje2014-06-30 01:56:41 

2008okt21 írta:
Vannak fotók és videofelvétel is ha az Ibusz elakarná tusolni ezt a dolgot. Megbeszéltük, hogy ezt már nem nyeljük be és panaszt teszünk az Ibusz ellen.

2008okt21!
Másold ezt be itt a hellaszon az Utazási Irodák topikba is, biztosan szívesen fogadják az infót!!
https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=147

# 8729
Szfuleske
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219307 Üzenet linkje2014-06-30 10:53:35 

Szia Kónyu! Abból a 2000 képből lehet megnéznék párat icon_smile.gif. Hol találom őket?
# 8730
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219308 Üzenet linkje2014-06-30 10:57:09  Kefalonia

Kónyu!

Kicsit tényleg sok, amit a pasi csinált a házával, de vazze... tudnék itt élni. Minden giccs és töménység ellenére van benne valami, ami megfogott. Talán mert tudom, hogy görög szigeten, ráadásul az egyik legszebb szigeten van ez a ház. Köszi a képeket.
Off: hol is kapni azt a gögör bort? (Ne válaszolj, csak hülyülök, jót szórakoztam a levelezéseteken).

Szia
Kati

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 581 582 583 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu