Nekünk a legjobb vacsoránk a Captain tavernában volt, isteni a grillezett polipjuk... Panagiában pedig a csak "Platánosnak" hivott étteremben ettünk nagyon finomat, ráadásul hatalmas adagot is kaptunk. Annyian ajánlották, hogy oda csak egy vacsi miatt egyszer felmentünk...
A gyros pedig a Mamma Grillben isteni finom, onnan gyakran még strandolás közben is hoztunk kaját, olcsó, és laktatós.
Szia Theia!
Szuper olvasnivalóval szolgáltál a reggeli kávém mellé. Ugye képek is lesznek?
Azért jó sok helyre eljutottatok, és az időjárással állított meg Benneteket. Azért tudtatok fürdeni is pár helyen?
Az Arvantidis szupermarketet mi is nagyon szeretjük, a lehető legtöbbet szoktunk ott vásárolni, tényleg olcsóbb a többi áruháznál, és jó nagy a választék, aki Limenasban jár, annak tényleg megéri betérni oda.
(fura volt olvasni, hogy még nem ettetek olyan gyrost, ahol így fel van tekerve a pita, én eddig még csak olyat láttam, és töltöttet soha )
Szia Messinia!
Szeretnék képeket feltenni, de magam sem értem, hogy miért nem sikerül.....
Tavaly a Pargás képeket gond nélkül fel tudtam rakni, most pedig folyamatosan azt írja ki a képfeltöltő itt a hellaszon, hogy sikertelen képfeltöltés, ilyen címen album nem létezik, vagy nem nyilvános az album.
Nem tudom, mit csinálok rosszul, már mindent átnéztem a beállításokat, meg mindent a google+-on, de nem tudok rájönni, miért nem megy......
Hiába megyek bele az albumba, és másolnám be az album címét, a hellasz nem fogadja el.
Már nagyon ideges vagyok ez miatt, hogy miért nem sikerül.....
Legutóbb Theia szerkesztette (2014-07-03 00:19:52), összesen 1 alkalommal
Theia!
Köszönjük a beszámolót! Már el is olvastam, hasznosakat írsz benne. Ami nem mellékes, remekül idézi a kinti hangulatot, újra ott jártam Panagia-ban, Potamiaban, Limenasban.....
12 nap múlva már mi is ott leszünk
Jutka
Találtam egy szép képet még (persze több is volt) Emerald\Thassos fotóalbumában az 5.lapon kis fehér templom a "hegyen" harmadik sor első kép.
Tudnátok segíteni, hogy ez merre van? Ezt nagyon szívesen megnézném
#2196982014-07-03 21:55:16 Válasz a #219695. hsz-ra
Majszi, próbáltam megkeresni az általad emlitett képet, de nem találtam. Mármint azon az oldalon abban a sorban nincs olyan kép.
Nem erre gondolsz véletlenül? Templom és hegytető kettőségből ez ugrik be rögtön.