Pargara utazók figyelem! Találtam egy nagyon jó kis oldalt, rengeteg Pargaról készült fotóval és ami különb tetszik benne, hogy végre nem csak Parga tengerparját látjuk, hanem végre magáról a pargai utcákról is lehet látni képeket. Szerintem nagyon jó fotók, érdemes megnézni õket.
Egy kis ízelítõ:
Andra! Köszi a fotókat, nagyon szépek. Itt ma végre kisütött a nap egy kicsit. Ez is közelebb hozza "érzésileg" a nyarat és Görögországot végre!
Még 178 napon van! Nektek már kevesebb, de azért együtt izguljuk végig a nyarat itt a hellaszon, igaz? Addig be kell érnünk ilyen gyönyörû fotókkal. Köszi még egyszer.
A hétvégén én is találtam egy jó oldalt! Igaz, hogy nem Parga kimondottan, de nagyon igazi görög hangulatok vannak rajta.
Kis TV spotok, videók. Szerintem érdemes elidõzni ezen az oldalon is.
Szia Anikó!
Ugye milyen jó képeket találtam Pargaról??? Azok az utcák, nagyon hangulatosak és úgy látom tényleg tele vannak bazárokkal.
Szerintem én haza se fogok jönni Pargaról, úgy bele fogok szeretni.
Úgy látom nagyon nekem/nekünk való kis hely ez, már alig várom, hogy menjünk!
Nálunk még a nap sem süt. Már hetek óta nem láttuk a napot, csak néha egy fél órára. Valamiért itt keleten nem nagyon akar sütni.
Teljesen be van borulva az egész égbolt.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hangulatos kis zeg-zugos utcácskákkal van tele Parga. Szerintem a 11 nap alatt állandóan bolyongani fogok és úgy látom még nézelõdnivalónk is fog akadni bõven.
Azia Andra!
Köszi az infot,megkeresem amit irtál ez ügyben.Azért érdeklödtem,mert mi is ott leszünk abban az idöpontban,csak Benitesen,de ezt a programot mi sem hadjuk ki,át fogunk utazni azon a napon Pargara.Lehet,hogy egymás mellett fogunk sirtakizni!?Andi
Szia Dani! (Andi?)
De jó!!! Ti is átjöttök arra az ünnepre? Biztosan szuper kis ünnepség lesz. Állítólag a tengeren eljátszák a visszafoglalást, fáklyákkal kivilágított hajókkal, aztán utcabál lesz és tüzijáték.
Lehet, hogy tényleg egymás mellett fogunk táncolni.
Állítólag ezen az ünnepen iszonyú sokan vannak, mert a görögök is eljönnek megnézni. Szerintem ez olyasmi ünnepség lehet, mint nálunk az augusztus 20.
Szia Andra!
Vissza néztem amit errõl az ünnepségrõl irtál,meg néztem a videokat is,nagyon tetszettek.Pazar ünnepség lehet.Szerintem is olyan nemzeti ünnep lehet mint itthon aug.20.Nagyon szép kis város ahogy a képeket nézegettem.Hangulatos kis utcák,szép a tengerpartja is.Biztos jól fogjátok érezni magatokat.A ndi vagyok a Dani felesége csak õ adta a nevét a dologhoz.
Szerintem is szép helyre megyünk nyaralni. Ugye milyen klassznak tûnik ez a pargai ünnepség? Kíváncsi vagyok, hogy náluk milyen az a bizonyos utcabál, hogy milyen zenére ropják a görögök.
De majd ti is látni fogjátok, ha ott lesztek. Bár, ha megnézitek az esti tüzijátékot és az utcabált, akkor hogy tudtok visszamenni Korfura? Vagy olyan késõn is van még hajójárat?
Szia Andra!
Most szilveszterkor kint voltunk Stavrosban,már kaptunk egy kis izelitöt,hogy hogyan ünnepelnek a görögök.Nagyon jó volt a hangulat.Szerintem itt is kitesznek majd magukért a görögök.Azon gondolkodtunk,hogy egy éjszakára foglalunk szállást valahol Pargan,ha nem akkor a tengerparton is elalszunk.Aztán reggel az elsö járattal vissza megyünk,ennyit megér,hogy lássuk ezt az ünnepet.De majd még pontosan utána járunk,keresgélünk ezzel kapcsolatban.Ti már tervezitek,hogy mi lesz a program ha kint lesztek?
Szerintem is megéri, ha egy éjszakára ott maradtok, még ha a tengerparton is, mert szerintem is fantasztikus lehet ez az ünnep. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Jó lesz látni egy igazi görög ünnepet, mert ezzel egy kis ízelítõt kapok az életükbõl. Még sosem láttam ilyet, remélem nagy élmény lesz! a képek és a videók alapján biztosan látványos lesz. Láttam a te stavrosi szilveszteri képeidet is, biztosan jó lehetett egy teljesen más kultúrában tölteni a szilvesztert.
Igen, már nagyon tervezgetem, hogy merre kellene menni. Paxos-Antipaxosra 100 %-hogy megyünk, de el szeretnék még menni az Ioanninai kirándulásra is, Lefkadara is és Korfura is. Persze nem tudom, hogy ezekbõl mi fog megvalósulni, mert nagyon drágák ezek a kirándulások.
Pargan annyi, de annyi nézelõdnivaló van, hogy szerintem az a 11 nap semmire sem lesz elég.
Szia Andra!
Nagyon jó volt tényleg a Stavrosi szilveszter !Biztosan nagyon jó lesz a Pargai ünnep.Látványos és pazar lehet,a képeket és a videokat megnézve gondolom én.Még van böven idönk gondolkodni,hogy milyen programokra lesz idönk és pénzünk.Andi