#2200952014-07-09 10:17:47 Válasz a #220080. hsz-ra
Kedves Lanita!
Aki ebben a témában írogat-olvasgat itt (Sarti) annak biztosan valamiért a szíve csücske a hely. Nekem éppenséggel A Beach rész. Kétszer voltunk ott és én meg azt mondom, nem cserélném fel a tágas, széles homokos partot, a nagy tereket a központi rész nyüzsgésével de a falu zegzugos utcácskáival sem. Annak is megvan a hangulata, szinte minden este sétálgattunk arra és szerettük, de szállást nem ott választanék.
Az, hogy reggelente korán úgy tudtam lemenni a Beach-re és hosszú távokat futni a parton, hogy senkit - semmit nem kellett kerülgetni, ugyanakkor a sziklás, köves részek is elérhetőek voltak...nekem ezt (is) jelenti Sarti Beach.
A sajnálatot én nem veszem magamra, csak azért írtam, hogy lássuk, mindenkinek megvannak a kedvencei, nem egyforma szempont alapján döntünk.
Sajnálni pedig csak azt kell, aki nem tud eljutni Hellaszba és nem tapasztalja a csodákat ott helyben !
Jutka
Elnézést Andi és Jutka, ha megbántottalak titeket véleményemmel nem ez volt a szándékom. Valóban azt kell sajnálni aki még nem fedezte fel ezt a csodálatos helyet. Előre félek, mert jövőre lehet más ország lesz az úticél (hogy lássunk mást is) fogja-e az megközelíteni azt a mércét amit Sarti felállított.
#2201092014-07-09 13:16:27 Válasz a #219997. hsz-ra
Szia Csomó! Köszönöm a válaszod, így érthető az utazási idő. Mi utoljára 2005-ben voltunk az Aeolussal busszal, az katasztrófa volt, vertük a 30 óra utazási időt odafele, vissza már 21 óra alatt sikerült leküzdeni a távot.
Minden évben megyünk, de mindig kocsival, saját szervezésben.
Köszi mégegyszer a válaszod!
Szia Lanita!
Én nem haragszom rád, csak őszintén szólva kicsit csodálkoztam rajtad, mert nem ilyen jellegű beszólásokat szoktunk meg tőled. Lehet, hogy nem volt szándékos, de én kicsit lekezelőnek éreztem a reggeli üzidet, azért is írtam rá. De örülök, hogy tisztáztuk mindezt.
Mert az nem baj, hogy nem vagyunk egy véleményen, hiszen nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. És valahol erre is jó ez a fórum, hogy az ember a jó és rossz tapasztalatait megoszthassa itt. Csak én mindig úgy vagyok az ilyen dolgokkal, hogy bár leírom a véleményem az adott témával kapcsolatba, de azért próbálom tiszteletben tartani mások döntését.
Mivel mindketten szeretjük Sartit, így azt hiszem abban kiegyezhetünk, hogy egy nagyon kellemes, és szép nyaralóhely, és szerencsére sokféle szállása van, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen az Sarti bármely részén.
Szép napot! szia: Andi
#2201502014-07-09 21:52:40 Válasz a #220102. hsz-ra
Lanita,
semmi gond, úgy értsd, ahogy írtam .
Azt az érzést ismerem, amikor NEM Görögországba megyünk és óhatatlanul is Hellasz légkörét, tájait, pláne tengerpartjait keressük....Nem szabad.
Majd határozd el, ha úgy alakul, hogy máshová mégy jövő nyáron. Én több Észak olasz parton áhítoztam hiába Sarti után, de Itáliának is megvan a maga varázsa... Vagyis nem szabad máshol azt várni, amit görög földön találunk.
Jutka
Szia Andi!
Köszönöm a privát üzeneted. Hát nem vagyok feldobódva. Az a baj, hogy már 50 napon belül vagyunk, így nagyon sokat buknánk, ha visszamondjuk. Tudod mi hatan megyünk.
Meg azért bizakodom is, hátha még addig változnak a körülmények a sok háborgás miatt. Bízom abban is hogy nem az ominózus 8-as apartmant kapjuk. A másik gondom az, hogy mi alapból a beachre szerettünk volna menni, de nem a távolabbi apartmanokba. Mivel 2011-ben már nyaraltunk itt, igaz akkor az Apollónnal mentünk, de a 3.emeleten nem volt semmi gond, sőt szépen felújított fürdőszobánk is volt.
Üdv.Éva
Szia Pacsika!
Irtad, hogy most jöttetek haza Sartiról és a Sarti Beach Apartmanhotelben szálltatok meg. Megírnád melyik utazási irodával voltatok, és akik a főépületben voltak hányas számú apartmanban voltak.
Előre is köszönöm: Éva
Sziasztok!
Jövő héten indulnánk Görögországba hármasban, 2 és fél éves pici lánykánkkal. Eddig Olympic beachben gondolkodtunk, mert valahol olvastam róla, hogy kisgyerekeseknek ideális, vannak játszóterek. Aztán most meg azt, hogy a tenger nem olyan szép, mint Sartin. Most elbizonytalanodtam. Szerintetek ha foglalás nélkül megyünk, van esélyünk viszonylag jó áron szállást találni Sarti Beach-en? Sajnos nem tudjuk, hogy mikor tudnánk elindulni. Sartin jártunk már kétszer, még kettesben, nekem az első görög élményem, így visszavágyom
Köszönöm! Berni
Szia Csikosdapro,
Ha rajtam múlna biztosan Sartira Beach-re mennék a helyetekben. Szerintem az az ideális tengerpart kisgyerekeseknek - meleg, lassan mélyülő homokos part tömeg nélkül. Olympic Beach-et én nem szeretem - hosszú km-es part, rengeteg napernyővel és emberrel. Szerintem ha először Sartin voltál és tetszett, Olympic Beach csalódás lesz. Sajnos a játszóterek kérdésében nem tudok segíteni.
Nagyon köszönöm a választ!
Esetleg nyaral most valaki Sarti Beach-en? Van esély foglalás nélkül szállást találni? Itthoni irodáknál már nem nagyon vannak helyek, ami van, az szombati váltással, de mi mondjuk csütörtökön mennénk.
Berni
Segítségetek kérném! Kint vagyunk Sartin, minden nagyszerű a nyaraláshoz, az idő, a víz, a ..., csak a páromnak begyulladt a fogának a gyökére. Esetleg valaki tudna ajánlani valami gyógymódot, vagy fogorvost itt a környéken? A Sithon-os orvost még nem próbáltuk, de gondolom, nincs erre felszerelkezve?!
Előre is köszönöm válaszaitok!