Mediterrán tombola
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 406
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pusedly
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221884 Üzenet linkje2014-07-27 21:23:23 

Igazság szerint senkit nem akarok győzködni a tomboláról, minél kevesebb az érdeklődő annál biztosabb, hogy nekem jut hely. Azért Görögország nem Mallorca.... 312 ezerben, benne volt egy 3 csillagos szálloda, 50 méterre a tengertől, tengeri panorámás szobával (a teljes öblöt beláttuk, nem csak egy kis szakaszt),svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora, a repülőjegy a reptéri illeték, a transzfer, útlemondási biztosítás. Ez nem került volna csak 286 ezer forintba, de mi kértük két helyszín kizárását, ezért volt a plusz felár. Gondolom ti még bőven költöttetek pénzt élelmiszerre, mi meg szinte csak fagyira meg autóbérlésre. Vagyok olyan kényelmes, hogyha elmegyek nyaralni, akkor nem húzgálom a bőröndöm buszról le, és kompra fel, de persze nem vagyunk egyformák.
# 407
Pusedly
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221885 Üzenet linkje2014-07-27 21:28:49 

A Görögország nem Mallorcát pedig úgy értettem, hogy én voltam már mind a két helyen, nem is egyszer, és imádom mind a kettőt, de azért árak tekintetében nagy különbségek vannak. Mi is hoztunk már ki görög nyaralást 230 ezerből, ezt Mallorcán biztos nem tudod megtenni szállodában, olyan színvonalon, amit az Ibusz kínál.
# 408
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221894 Üzenet linkje2014-07-27 22:37:09  Válasz a #221884. hsz-ra Előzmény #221884

viszont azt ne felejtsük el, h ugyanezt a pénzt költhetted volna egy bolgár, nem jó hotelre is, mint olvashattuk itt is...vagy lehetett volna az angol tinituristák között, vagy épp a világ túlsó szélén, távol mindentől, stb., stb... az ugyanis csak az egyik oldala ennek a szerencsejátéknak ha a jó oldalán állunk.

és azért jó sokat idegeskedtek itt jó sokan, jó sokáig, h mi lesz velük; meg hát nem tudni, hová megyek nyaralni, se helyszín se azon belül (ez a legfurcsább nekem pl.)...készülni, ráhangolódni se lehet igazán; de legalábbis sokkal nehezebb lehet így.
...ha van is itt vmilyen anyagi nyereség, az esetleges kedvezményeknek megfizetitek ti az árát szerintem.

# 409
Pusedly
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221895 Üzenet linkje2014-07-27 22:49:56 

Idén ismét a mediterrán tombolával utazunk. Kizártuk Mallorcát meg Törökországot. Biztos, hogy Szicíliát kapjuk, teljesen ráhangolódtam icon_smile.gif . Minden szállodája jó az Ibusznak amit kisorsolhat Szicíliában. A mi kategóriánkban, nincs rossz helyszín. Ha esetleg mégis valami különleges ok miatt, olyan szállodát kapnánk, ami nem tetszik, akkor azt mondom, hogy nem fogadjuk el, és befizetek egy Krétai vagy egy Karpathosi last minute útra az Ibusznál. Minden csak rugalmasság kérdése. 26 éves vagyok, akadályok nem léteznek icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
# 410
Nagymaja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
123 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221897 Üzenet linkje2014-07-27 23:22:53 

Én nem idegeskedtem, csak izgatottan vártam, hogy mi lesz az úticél icon_smile.gif 3 hét pedig épp elég, hogy felkészüljek, útitervet készítsek.
# 411
Nagymaja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
123 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221898 Üzenet linkje2014-07-27 23:28:46 

"ha van is itt vmilyen anyagi nyereség, az esetleges kedvezményeknek megfizetitek ti az árát szerintem" Ezt hogy érted? Én eddig csak nyertem ezzel az akcióval. Persze egy idő után biztos azt mondom majd, hogy nem használom ki, mert már voltam az ajánlatban szereplő helyeken, és újat szeretnék látni. Addig pedig tökéletesen megfelel ez az akció!
# 412
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221901 Üzenet linkje2014-07-28 06:12:26 

Drágáim! icon_smile.gif

Ismételten jelzem, hogy senkit nem akarok lebeszélni, sem rábeszélni a tombolázásra. Csak és kizárólag érteni akarom. Ez az én problémám, ti ne csináljatok magatoknak gondot ebből. icon_smile.gif
Magdicát személyesen is ismerem, alapvetően ő miatta olvasom a fórumot. Öreg muci vagyok már ahhoz, hogy sokminden tapasztalás legyen mögöttem. Utaztam már lastlastlast minuttal úgy, hogy még 3 hetem sem volt felkészülni. Egy hétfői napon délután megérkezett az új útlevelem (akkor még kellett), negyed órával zárás előtt beestem az utazási irodába, befizettem az egyetlen általam elérhető útra, majd gyors csomagolás, szervezés, és kedd hajnalban hónom alá csaptam a gyerekemet és elindultunk Görögországba busszal. Szerdán mikor megérkeztünk, és mindenkit "leosztottak" a szállására, akkor derült ki, hogy még az utaslistán sem vagyunk rajta. (a buszén igen, de a kintiek listáján nem szerepeltünk) Otthagytak minket egy útelágazásba, majd bő félóra múlva jött egy autó, felszedett minket, és elvitt a szállásunkra. Ez annyira last minut volt, hogy akkor és ott oldották meg, hogy egyáltalán legyen szállásunk. Tuti szar volt. icon_biggrin.gif
De fiatal voltam és elszánt, és igyekeztem a lehető legjobbat kihozni belőle. Kaland az élet. icon_biggrin.gif
Nekem is és a gyerekemnek is jó kis tapasztalás volt. icon_smile.gif

Mára elkényelmesedtem (ezt lehetőleg ne hányjátok a szememre. Ti is lesztek idősebbek, és ha addig nem is, majd akkor fogjátok érteni) Addig meg nyugodtan tombolázzatok, tapasztaljatok. icon_smile.gif

Annyit tudok ígérni, hogy néha belekotyogok majd. icon_wink.gif

# 413
Mono86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221908 Üzenet linkje2014-07-28 08:06:37 

Hali!Na ki izgul velem a héten????? Nagyon kíváncsi vagyok icon_mad.gif
# 414
Nemethvili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221911 Üzenet linkje2014-07-28 08:56:02 

Sziasztok ismét! icon_smile.gif Azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek van itt tapasztalata Kefalóniáról biciklibérléssél kapcsolatosan..? Mi párommal megyünk kettesben, fiatalok is vagyunk... úgyhogy arra gondoltunk, hogy az egyik nap csinálhatnánk egy túrát. A szállásunk Svoronataban van, és úgy saccoltam, hogy egy egész napos bicajozással (kis pihenőkkel) eljuthatunk Skala városba meg vissza... Mit gondoltok, ez mennyire merész vállalkozás? icon_biggrin.gif Akik csináltak már hasonló kerékpártúrát, a helyi útviszonyok mennyire nehezítették meg a dolgot..? Esetleg mire érdemes figyelni..? icon_smile.gif
# 415
Ananda9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
292 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221913 Üzenet linkje2014-07-28 09:17:47 

nemethvili!

Napfényt kérdezd meg ezzel kapcsolatban, ők biciklit béreltek Kefalónián Lassiban úgy tudom.

# 416
Btimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221916 Üzenet linkje2014-07-28 09:20:14  Idézet innen: #221908

Mi is a héten tudjuk meg, izgi! icon_smile.gif

Mono86 írta:
Hali!Na ki izgul velem a héten????? Nagyon kíváncsi vagyok icon_mad.gif

# 417
Nagymaja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
123 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221918 Üzenet linkje2014-07-28 09:54:47 

Én izgulok veletek icon_smile.gif Minek örülnétek?
# 418
Nemethvili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221919 Üzenet linkje2014-07-28 10:03:24  Válasz a #221913. hsz-ra Előzmény #221913

Köszönöm a segítséget, Ananada! Írtam is Napfénynek. icon_smile.gif

Hogy ha vannak még, akkor várom a további kefalóniai kerékpáros beszámolókat, köszönöm icon_biggrin.gif

# 419
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221920 Üzenet linkje2014-07-28 10:05:29  Válasz a #221898. hsz-ra Előzmény #221898

egyrészt úgy értem, h a nyereséget az ibusz áraihoz képest méritek ha jól értem, pedig ezen kívül még lehet másképpen is, nem csak irodával. legalábbis amiket írtatok árakat azokat nem érzem annyira kihagyhatatlan ajánlatnak.
másrészt úgy, h elég egyszer megszívni ezt hasonlóan, ahogy olvashattuk is itt, és akkor máris más a leányzó fekvése.
harmadrészt úgy, hogy oké, akkor neked nem, de én mégis úgy látom a hsz-ekből, hogy van ezzel feszkó sokak számára doszt.
végül úgy, h számomra nagyon nagy ár lenne, h nem tudom hová utazom. nem csak az, hogy korfu vagy mallorca (persze az is), hanem, h azon belül hová. hogy az én pénzemért más döntse el ilyen mélységig a nyaralásom, miközben ezeket az árakat elérhetem magamnak is...

persze nyilván ez csak azt jelenti, hogy nem én vagyok a célközönség. viszont az is igaz, ha az ember nem akar a szervezéssel foglalkozni, és az adott célponton is elsősorban csak ejtőzni, pihengetni szeretne, akkor jól jöhet egy ilyen lehetőség.

# 420
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221921 Üzenet linkje2014-07-28 10:09:42  Idézet innen: #221895

pusedly írta:
Ha esetleg mégis valami különleges ok miatt, olyan szállodát kapnánk, ami nem tetszik, akkor azt mondom, hogy nem fogadjuk el

Van ilyen opció az utazási szerződésben?????

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 27 28 29 ... 125 126 127   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu