#2227402014-08-06 15:53:00 Válasz a #222735. hsz-ra
Nincs. Változás előtt 1-2 nappal szokott új lenni. Ha neten találsz július előtti verziót (szerintem a facebook oldalon fent van), akkor kb. arra lehet számítani szept. 10. után is (az eddigiek alapján).
Kedves mlivia!
Nagyon szépen köszönöm, hogy szakítottál időt és leirtad a szállással kapcsolatos tapasztalataidat! Ennek birtokában még türelmetlenebbül várom az idulást. Igérem, ha megérkeztünk pár mondatban elmondom az élményeinket, s szivesen válaszolok az esetleges kérdésekre! Mindenkinek jó pihenést, aki már volt, annak szép emlékezést kivánok! Nerzsike
Én a szept.10-ig érvényes menetrendet a busz terminálnál kaptam, itt van az orrom előtt a papír. Azért írtam, hogy vasárnap nem megy Olymposra busz, mert tényleg nem megy, még meg is kérdeztem.
#2229312014-08-09 12:18:47 Válasz a #222861. hsz-ra
Kedves bottakati!
Gratulálok a csodálatos képekhez! Idén majdnem mi is Karpatoszra mentünk , mégis valahogy Kefalónia lett belőle, de jövőre ide szeretnék eljutni!
Csodás hely!
Eddíg a kefalónia fórumot bújtam, ezután a karpatoszt fogom az elejétől olvasgatni, biztos megtalálom, hogy melyik szállás lenne az ideális választás majd. Van még időm erre, de éedkelne, hogy mit ajánlanál?
#2229332014-08-09 12:24:07 Válasz a #222931. hsz-ra
ha megengedsz egy ötletet: szállást ne, vagy ne csak fórumon keress. inkább szálláskereső oldalakon: sokkal nagyobb merítés, sokkal több személyes tapasztalás.
Kedves bottakati! Gratulálok a karpathoszi képekhez. Nagyon hiányolom a képek alá írandó egy-két szavas, egy mondatos magyarázatot.( Mondjuk rögtön cáfolom is magam, mert nagyon sok kép önmagáért beszél. ) De sok esetben segítene, ha tudnánk hol készült a kép. Ön nagyon érzi a témát, ha szabad javasolnom ügyeljen a még jobb képkivágásra, a téma hangsúlyozására, a kompozició arányaira. Hihetetlenül jól lát a kamerán keresztül. Nem tudom mióta fényképez, de élmény volt számomra végignézni a vetítést.