Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7561
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222695 Üzenet linkje2014-08-05 23:24:08  Válasz a #222692. hsz-ra

Mindent megteszek az ügy érdekében icon_smile.gif
Hiszen fő az optimizmus!! icon_biggrin.gif

# 7562
Chavva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222910 Üzenet linkje2014-08-09 08:01:22 

Sziasztok!
Szeptemberben az Elektrában fogunk megszállni. Olvastam már róla jó pár információt ezen az oldalon, de minden tapasztalatra kíváncsi vagyok, így aki ott szállt meg, szívesen venném ha leírná a véleményéticon_smile.gif

# 7563
Delfini5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222911 Üzenet linkje2014-08-09 08:07:33 

Sziasztok!

Ez egy saját fotóalbum, a képek tavaly készültek. icon_smile.gif https://plus.google.com/photos/113343859818643797617/albums/5991506861886623585

# 7564
Szidi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222920 Üzenet linkje2014-08-09 09:40:19 

Köszi a válaszokat, az az érzésem, hogy ezt a hátsó ajtós dolgot buktuk, mert akinek több esze volt az már biztos lefoglalta icon_biggrin.gif. Na de sebaj, így is túléljük valahogy icon_smile.gif.
# 7565
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222927 Üzenet linkje2014-08-09 11:36:31  Válasz a #222911. hsz-ra Előzmény #222911

delfini5 !

Gyönyörű képek !! Köszönjük szépen icon_smile.gif

# 7566
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222974 Üzenet linkje2014-08-10 01:38:48  Válasz a #222910. hsz-ra Előzmény #222910

Mi tavaly az Electrában szálltunk meg. Mi érdekelne? Nagyon elégedettek voltunk mindennel. icon_lol.gif Tavaly szeptember közepén írtam róla többször is.
# 7567
Chavva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223000 Üzenet linkje2014-08-10 16:40:19 

Szia fszeva!

Apró dolgok érdekelnének: pl. olvastam van hűtő a szobákban, fagyasztó rész van benne? Azt is ovastam,hogy a reggeli egyszerű (ez mondjuk nem zavar), de a reggeli mellé van zöldségféle (paradicsom, paprika), vagy nekünk kell azt beszerezni? Van-e takarítás turnus közben, vagy csak váltáskor? Pohár van-e a szobákban, vállfa a szekrényben? Lehet-e vízforralót használni, mert azért az ébredés kávéval jó:)Hangos-e a környék éjszaka? Most hirtelen ennyi:) Tényleg sok hasznos infót találtam már itt, és lehet ezekre is van már régebbről válasz, csak átsiklottam felette esetleg.
Ha autóbérlésről lenne infó, azt is szívesen venném. A Eurocar-t találtam helyi lehetőséget a fő utcában, tapasztalat az autókról és áraikról esetleg valakinek? Ha csak beesek az utcáról milyen eséllyel lehet bérelni 1-2-3 napra?

# 7568
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223031 Üzenet linkje2014-08-11 00:39:12  Válasz a #223000. hsz-ra Előzmény #223000

Szia Chavva!

A hűtősztekrény fagyasztó része nem túl nagy, kb 15cm magas ha jól emlékszem. Pohár nincs, azt vigyetek.Én a vizforralót a hűtő tetejére tettem egy kis tálcával, meg a poharakkal amit vittünk. Azzal kezdtem, hogy vittem hosszabbítót, kihúztam a hűtőt és azt is a mi hosszabbítónkba dugtam be. icon_biggrin.gif Takarítás volt minden nap. Ha letettük a földre a törölközőket, akkor azt is cserélték, wc papírt is adtak minden nap. A reggelivel mi nagyon meg voltunk elégedve, nagyon finom volt a sonkájuk és a sajtjuk. Erről is írtam részletesen. Mindig vittünk le magunkkal paradicsomot és paprikát, mert azt nem adnak. Jut eszembe, éles kiskést vigyetek magatokkal, mert csak recés kenőkést adnak.
Vállfák vannak a szekrényben, legalábbis a 212-esben volt. Mi vittünk gumipókot is, arra teregettük a fürdőrucikat.
Egyáltalán nem hangos a környék éjszaka. reggel esetleg a kukás autóra felébredhettek, de nem vészes. Mivel ebben az utcában, kicsit feljebb van a falu temploma, odahallatszik a harangok játéka. Nekem nagyon tetszett. Feltétlenül nézzétek meg ezt a templomot, pár oldallal hátrébb írtam róla.
Autó bérlés ügyében majd mások segítenek, mi nem béreltünk.

Tudom ajánlani Öregtáncos linkjét: https://gigapan.com/gigapans/98811
Ezen meg tudod nézni hogy hol van az Electra. Ha behívod az oldalt, bal oldalon a fényképezőgépes ikonra kell kattintani, utána már látni fogod. Szerintem szenzációs, hogy ezt megosztotta velünk Öregtáncos, mert tényleg nagy segítség.
Ha lenne még kérdésed, írj nyugodtan! [img]
[/img]

# 7569
Peri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223059 Üzenet linkje2014-08-11 11:35:30 

Sziasztok!

Delfini5, tényleg szuperek a képek! icon_smile.gif

Én is hazajöttem múlt héten, bár nagyon maradtam volna még!!!
Minden szuper volt. Az út oda és vissza is 24 óra volt (visszafelé kicsit kevesebb is), a határokon jól ment minden.
A Yannisban laktam az emeleten, az erkélyről láttam a tengert.
Az athéni és a Hydra-Spetses programokon voltam, meg egyedül Nafplioban. A szervezett programok napjai turnusonként változnak, bár az Athén csütörtökön fixnek tűnik, de a többi nem. Ha mentek Nafplioba piaci napon, akkor korai busszal tegyétek, ne a 9:20-assal. icon_smile.gif
A víz szuper, délután hullámokkal. icon_smile.gif Mások láttak pár kisebb medúzát, de én eggyel sem találkoztam, szerencsére.
Ha vkit részletesebben érdekel vmi, akkor szívesen írok bármiről.

Szerintem mindenki nagyon jól fogja érezni magát ott!!!
Üdv,
Peri icon_cool.gif

# 7570
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223063 Üzenet linkje2014-08-11 13:00:30  Válasz a #223059. hsz-ra Előzmény #223059

Szia Peri!
Örülök hogy jól sikerült a nyaralásotok ! icon_smile.gif

Nekem olyan kérdésem lenne még, hogy mely napokon van piac, illetve miért ne a 9:20 busszal induljon neki valaki ? icon_biggrin.gif
Athénba mikor indultok, és érkeztek vissza ?
Jól gondolom hogy a hullámok menetrendszerűen jöttek délután ? icon_biggrin.gif
Hazafelé mikor indultatok el ?

Ez egy kicsit mindenkinek, ki hogyan oldja meg hazafelé az étel elcsomagolást ? Mit érdemes venni, vagy készíteni ami a buszon nem romlik meg. Felteszem senki sem étlen szomjan indul haza icon_biggrin.gif

Egyenlőre azt hiszen ennyi icon_smile.gif

# 7571
Rozi56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223071 Üzenet linkje2014-08-11 14:12:01 

Szia yakumo18!

Mi aug 3-án érkeztünk haza Toloból, a hullámok menetrendszerűek délután, a mi ott tartózkodásunk alatt egyszer viharos szél is volt. A hazaindulás irodától függ. A granddal 16 órakor indultunk volna, de volt egy kis probléma így később tudtunk indulni. Az útra mi kész szendvicseket vettünk a pékségben aznap reggel, és egy kicsi hűtőtáskában tettük fel a buszra, semmi baja nem lett, volt mellette jégaksi, meg lefagyasztott narancslé.
Nafplioni piac szerda, szombati napon van. Mi hétfőn voltunk a 8:20 busszal mentünk, de a várost néztük meg újra. Jó nyaralást Rozi

# 7572
Peri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223081 Üzenet linkje2014-08-11 16:43:16  Válasz a #223063. hsz-ra Előzmény #223063

Szia yakumo18!

Igen, ahogy Rozi is írta, a piac szerdán és szombaton van. Én szerdán voltam, de csak átsétáltam a standok között, aztán mentem várost nézni. A visszaút előtt (Toloba) vettem gyümölcsöket meg paradacsimot, és feltűnt, hogy szinte fele áron adják, mint korábban. Ez kb 12:45-kor volt. Kis mennyiségben nem nagyon lehet vásárolni, én pl. csak pár barackot akartam magamnak, de az árus elvette a zacskót, és megpakolta, hogy meglegyen az 1 kg. Ez volt fél euró (délelőtt még 1 EUR). A 9:20-as busz annyira tele volt (turistákkal és helyiekkel), hogy még az alsó lépcsőn is hárman álltak. Azt mondta az id.vezető, hogy zsúfolt időszakban letesz a busz mindenkit a szomszéd faluban, és jön egy nagyobb busz értünk, de ez akkor nem történt meg.
A hullámok minden nap jöttek icon_smile.gif bár az athéni és a hajós napokon nem voltam a strandon, Athénból este 7 után érkeztünk, reggel 7:30-kor vett fel a külön busz a szállás előtt.
Szél nekem egy este volt, erős, de nagyon kellemes langyos.
Én ugye az Apollonnal voltam, görög idő szerinti fél 3 után nem sokkal indultunk haza (1-kor érkezett meg az új csoport, pont mint mi az előtte levő héten), és másnap 1-kor már szálltunk le a buszról a Hősök terénél. Nagyon jól jöttünk szerintem. Kaját a buszra én is pár szendvicset vittem meg kekszet, de ahogy figyeltem, odafelé mindenki sokkal többet evett. icon_smile.gif

Ha érdekel még vmi, kérdezz! Jó értelemben irigyellek, mert te még az élmény előtt állsz! icon_smile.gif
szia

# 7573
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223091 Üzenet linkje2014-08-11 19:08:30  Válasz a #223081. hsz-ra Előzmény #223081

Köszönöm a segítséget nektek ! icon_smile.gif

Akkor szerintem mi sem a legelső buszok egyikével nézzük majd meg a piacot. Egyébként miket lehet ott kapni ? Bár van egyfajta elképzelésem azért icon_smile.gif
Gondolom könnyen oda lehet találni a piacra is.

És, parton szaladgáló árusok itt vannak -e ? Mi is az Apollonal megyünk majd. Kedveljük nagyon őket, de ahogy indulnak odafelé és visszafelé, azzal nem vagyok kibékülve.
Mi majd a Limoniába szállunk meg, remélem jó lesz.
Fszeva bemásolt linkjének köszönhetően, meg persze a készítőnek is...így legalább már van fogalmam arról hogy a Limonia merre helyezkedik el.

Most nem emlékszem...az Apollon odafelé és visszafelé bemegy Paraliara vagy esetleg Tolo-n kívül másik településre?

Egész nyáron végig sóvárogtam, és még talán mindig a tenger után icon_smile.gif Majd csak eljön már nekünk is ez a nap icon_smile.gif

# 7574
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223097 Üzenet linkje2014-08-11 20:16:29 

Lanyok, fiuk nem tudom, hogy hova irjam, igy most ide fogom...Toloban tuti, hogy van, amit szeretnek^^
Vettunk iden kint egy frappe keszito gepet, de nescafet elfelejtettunk es azt teljesen mas, mint az itthoni.A kerdesem az lenne, hogy nem hozna nekem valaki egy baromi nagy dobozzal?icon_biggrin.gif
Igy nez ki:
http://www.foodsngoods.com/med.....sq_800.jpg

# 7575
Chavva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#223099 Üzenet linkje2014-08-11 20:21:43  Válasz a #223031. hsz-ra Előzmény #223031

Köszönöm szépen a hasznos infókat fszeva! icon_biggrin.gif
Megnéztem a linket is, amit ajánlottál, és már jajj de nagyon mennénk!! icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 504 505 506 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu