Szia!
Már megtettem,de ezt a Hotelt senki nem említette vagy csak én nem láttam.Köszi már napok óta mást sem csinálok szabadidõmben csak a ti írásaitokat olvasgatom a hasznos infókért.
Lehet senki nem volt még ebben a szállodában?
Kyra tavaly volt Falirakin, de úgy látszik másik szállodában volt.
Rodosz nagyon szép sziget, jól választottatok.
Sziasztok, aki Korfura utazik, annak nyugodt lélekkel, jó szívvel tudom ajánlani a Zorbas apartmanházat Moraitikán. Két éve voltam ott, akkor is nagyon elégedetten távoztam, és ahogy értesülte, fel lett újítva nemrégiben. A tulajdonos is ott lakik, ha bármi problémátok adódik, nyugodtan lehet hozzá fordulni, mert kedves, korrekt és segítõkész fickó Theosnak hívják
Akit esetleg bõvebben érdekel, küldjön egy privát üzit és küldök képeket is:)
Szia Timi 75!
Mi már voltunk ebben az apartmanban Stavrosban.Nagyon szép és igényes.Van uszomedencéje is.Szép kert van hozzá.Nem messze van a központtol kb 5 perc sétára.A közelben disco,pékség,szupermarket,tavernák találhatok.Közel van a strandhoz,vagy parthoz ha igy jobban tetszik.Mi jol éreztük ott magunkat,három vagy négy éve voltunk ott.Majd keresek képet rola és megprobálom feltenni ebbe a topicba.Andi
Szia Timi75!
Megkaptam ,probálok fényképet keresni és majd,ha sikerül felteszem ide.De nagyon szuper hely!Nem rossz választás,melyik utazási irodánál kerested ezt a szállást?Andi
Nem találtál még fényképet a szállásról?
Olyan kiváncsi vagyok már!
Mi a 4 ágyas családi szobában leszünk állitólag,Ti melyikben voltatok?
Ott az összes szoba a tengerre néz?