Tudna valaki olyan helyet ajánlani Észak Görögországban ahol a parton sok sok csigát és kagylót lehet gyûjteni? A gyerkõcöket ugyanis csak ez érdekili. A másik fõ szempont, hogy inkább eldugutt hely legyen nem lelkesedem a negy tömegért a strandon, a gyerkõcök is kicsik (4, ill 7 évesek) így ha este csend van és tudnak pihenni nem egy hátány. Elõre is kösz a jó tippeket
A kagylók és csigák száma a hullámveréstõl függ, a nyugalom pedig a buszos tömeg hiányától
Prószáld meg Alexandropolisztól keletre, nyugis, nem felkapott helyek vannak.
Tavaly Olympich Beach-en a gyermekeim gyönyörû kagylókat gyûjtöttek,nem kellet nagyon bemenni a vízbe. Persze attól is függ, hogy elõtte milyen volt az idõ, és mennyire sok a túrista. Este csendes,nyugis hely, ha egy kis nyüzsire vágytok, akkor át lehet sétálni a part mellet Paráliára.
köszi az ötleteket, ha tud még valaki nyugis helyeket sok csigával szívesen fogadom, 4 fõs olcsó apartmanok is érdekelnek. köszi majd késõbb még benézek
Rengeteg angolra számíts, ráadásul a balhés fajtából! Van reptere a szigetnek, tehát charterral özönlenek, nekik nagyon olcsó. A helyiek pedig sajnos "alkalmazkodtak"; mindenütt az englis brekfastot nyomják Több ismreõsünk is átment Lefkádáról ahová mi szoktunk járni és két-három nap múlva pánikszerüen menekültek és ez nem vicc!
Sziasztok!
Krétán Hersonissost is el szokták lepni a balhésabb angolok.Soha nem értettem hogy ezek az emberek miért fordulnak ki teljesen önmagukból amikor elmennek nyaralni.Döbbenetes hogy milyen dolgokat mûvelnek.
Biztos vagy benne, hogy kivetkõznek magukból?
Nem lehetséges, hogy ócsó helynek számít és bizonyos rétegnek csak ez elérhetõ és oda járnak balhézni?
Különben számomra az volt döbbenetes, hogy Korfun magyar nyelvü feliratokat láttam az utazási irodák által különösen preferált helyek élelmiszerboltjaiban melyekben az áruházi lopás következményeire híták fel honfitársaink figyelmét és be is voltak kamerázva ezek a helyek, ráadásul profi módon! Sehol ilyet nem láttam máshol az országban!
Miért kell nekünk mindenhol lejáratni magunkat ???
Szép...ha már a görögök is úgy fognak rólunk beszélni, mint a lopós magyarok. Undorító, amit egyes honfitársaink csinálnak!!
Jóreggelt mindenkinek!
Kakadu lehet hogy igazad van,erre még nem gondoltam,lehet hogy ezek az emberek ilyenek egész életükben,nem csak a nyaralásaik során.
Én voltam Loutrakiban 2-szer is, abban a hotelben, ami fent van az Ajánló oldalon.
Itt is fent van: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=141
Loutraki nagyon szép kisváros, közvetlen a Korinthoszi csatorna mellett van.
Jó lenne Keramoti-Kavala környékén / Thassos fölötti részen /szállás.Ha esetleg tud valaki apartmant vagy akár egy tuti jó kempinget,azt kérem,írja be.