#2268862015-02-12 20:17:18 Válasz a #225722. hozzászólásra
Szia "Pinga" Egy kérdésem lenne, Nei Poriba kell - e engedélyt váltani ha horgászni akar valaki! Nem én, egy ismerősömnek kellene az infó! Ámbár ha valaki tud segíteni akkor szívesen veszem! Üdv!
Szia Gyulus
Tengeri horgászathoz semmilyen engedély nem kell, Nea Megaskalánál a folyo torkolatánál sem kell még engedély,viszont a folyokon már mindenhol kell engedély,azt ott hogyan lehet beszerezni fogalmam sincs,grandnál Vaia, Anettéknál Jorgosz biztosan tud ebben segiteni,mi a folyokra nem mentünk mert tengeri halakat igyekszünk fogni,az ügyeseknek sikerül is szép ragadozokat elkapni
Szerbusz Atilla barátom! Köszönöm neked az infót. Egy másik fórumon érdeklődtek, és próbálok segíteni. Tudtam te ebben a témában otthon vagy! Én a halacskákat a tányéromban szeretem minden formájában, de fogni nem szeretem, gyerek koromban volt elegem, a kereszt apám hivatalos halász volt!
Üdv Gyula
Egy újabb kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. Volt már valaki úgy fakultatív programon Nei Poriból,hogy a Paralias Lemonas Tours keretein belül ment az adott fakultatívra ? ( Bedő Emőkével ) Ugyanis velük olcsóbb lenne. Mivel 6 főről van szó, így 5-10 euros különbség /fő sokat jelent. Át utazni csak azért nem akarunk Paraliara. Viszont ha volna más lehetőség, ( aki persze tud róla ) akkor azt nagyon szívesen venném. Facebookon egyenlőre azért nem akarnám jelölni,üzenettel bombázni Emőkét.
2013-ban mikor Paralian voltunk, emlékszem vettünk fel Nei Porin ( többségében román ) utast Skiathosra menet.
Ha emlékszel hol vette fel az utasokat /templom mellett/ ott volt egy utazási iroda ahol a románokat toborozzák. Ott lehet elméletbe jelentkezni. De ha én Nei Poriba megyek és Emőkével akarok menni fakultatívra akkor felveszem vele facebookon a kapcsolatot és megkérdem tőle mi a megoldás. Elméletben azt fogja mondani ifizetitek nála az utat Nei pori felszállásakor ha jelentkeztek. De az is lehet így nem megoldhato és nem fértek fel a buszra. Keresd meg facebookon és előbb utobb válaszolni fog.
Mi tavaly itthonról előre elintéztük az autóbérlést a rentalcarsnál.Larissába vonatoztunk be az autóért (20 perces út)Annyival volt kényelmesebb,hogy nemzetközi cégnél béreltünk,és már itthonról kifizettük.AVIS-nál 3 napra km megkötés nélkül 30000 volt,de teljeskörű biztositást is kértünk rá az volt még plusz 10.Így mentünk Athénba öten,ami fejenként 50 euros fakultativ lett volna,minimális athéni szabadidővel,igy meg hajnalban elindultunk,10 körül letettük az autót,és késő délután indultunk csak vissza.
#2273592015-03-01 17:54:04 Válasz a #227287. hozzászólásra
Igen, egyébként teljesen jó áron lehet kölcsönözni kocsit. Én is nézegettem már őket. De így hogy 6-an utazunk, így nehezebb megoldani. Illetve kiegyezni hogy akkor ki mire kíváncsi
Pl. felmerült hogy az egyik pár szeretné megnézni Skiathost, én 2013'ban már jártam ott...gyönyörű hely tény és való !! Viszont engem most a Meteorák érdekelnek jobban. Így azt szeretném megtekinteni. Illetve még egy másik látványosságot is. (Különválni nem szeretnének.)
Bár "szerencsére" még bőven akad idő megegyezni mindenben.
Ha lehetne... én már holnap elindulnék
Akik skiathost akarják megnézni azok jobb ha elmennek irodával és busszal a kikötöig,addig ti szépen megnézitek meteorákat ,de talán az is megoldás ha elviszitek öket a kikötöbe utána meteorák és este felveszitek öket vissza, a meteorák után egy jo séta larissában jol esik,de arra figyeljetek hogy vasárnap minden nagy áruház zárva van