Igen, a konyhát kilehet egészíteni még mással is... Meg a többit is! De, hát erre van kitalálva : Mit vigyünk magunkkal! c. amely segít ebben és tökéletes listák is olvashatók benne.
Igen, a konyhát ki lehet egészíteni még mással is... Meg a többit is! De, hát erre van kitalálva : Mit vigyünk magunkkal! c. amely segít ebben és tökéletes listák is olvashatók benne.
Vicosz! Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatásodat Szinte mindenről kaptam infót
Május 22-én indulunk 10 napra. Bízom benne, hogy a leírtak alapján nagyon jól fogjuk magunkat érezni! Beszámolót természetesen írok! Szép napot mindenkinek! üdv.Dolly
Kedves Katalin,
mivel ide Görögországot szerető emberek járnak, azért ez a rövidke kis mondatod kiegészítést kivánna. Kiváncsi lennék a negativ vélemény okára, és mivel a Stravros topikba irtál (bár lehet, hogy véletlenül?), gondolom ott történt Veled valami.
Ha pedig csak ennyit szerettél volna közölni, ezt felesleges volt szerintem.
Üdvözlök Minden Fórumozót!
Köszönöm az eddigi segítségeteket a Stratos Apartmannal kapcsolatban.
Kérdezném, hogy valaki tudna e felvilágosítást adni egy-két kérdésemre.
A Zeussal utazunk Stavrosba július közepén, van egy partnerirodája a Fedra Tours és mellette az Il Mare taverna, ahol be lehet fizetni büféreggelire, azt szeretném kérdezni, tudja-e valaki, hogy ez mennyibe kerül felnőttnek és gyereknek?
Kirándulni is szeretnénk Kavala/Thassos, lakatlan sziget és megnéznénk egy görög estet is.
Az lenne a kérdésem, hogy ez kint mennyibe kerül és melyik irodával érdemes kirándulni, szeretném összehasonlítani az itthon befizethető árakkal.
Köszönöm a segítségeteket
Gyuri
Szerintem ne fizessetek be sehova, főleg ne reggelire... nincs is annál jobb, mikor reggel Te veszed a péknél a friss, illatos olívás kenyeret, a friss zöldségeket a bácsiktól az utcán kocsiról, és a gyümölcsöt... Mi a szőlőt minden nap Stavrosban kocsiról vettük, kezdtük 1 euroval/ kg, aztán a bácsi már nem is mérte, csak adta, nem is keveset... és nem vagy időhöz , helyhez, és monoton ,egyforma kajához kötve... Nálunk a reggeli mindig fő program az erkélyen reggel, a jó kv, ouzo, tenger illat... gondold át, csodás dolgot hagysz ki, ha befizetsz sztem.... de ez csak az én véleményem..
Ki vagy Te Katalin55, és mit keresel itt ilyen "odadobott" negatív beírással?? De ha ennyire negatív vagy, meg is indokolhatnád.... miért??? Ez a fórum Hellasz párti, nem Hellasz ellenes!!!
Ágica2!
Köszönöm a hozzászólásodat, nagyon kedves vagy.
A probléma velem és a családommal az, hogyha nem vagyunk reggel egy időponthoz kötve, akkor nagyon sokáig alszunk /mert általában későn fekszünk le/, és így elmegy a fél nap azzal, hogy "tettre" készen legyünk, ezért szeretnénk valami jó helyen egy fix reggelit!!!
Gyuri
Szia Gyuri! Mi is későn kelők vagyunk, de ugyebár ott kint éjszaka sokáig van fent az ember lánya, sétál, fürdik, vásárol este, eleve mi sosem kelünk fel korán reggel. DE azt tedd, ami Nektek jó, persze:) Jó nyralást!!