Utazás repülõvel
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 76
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pkrysz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21900 Üzenet linkje2007-03-04 09:15:19 

Köszi,hogy utána néztetek,de mi Debrecenbõl fogunk indulni.A Travel Service oldalán se volt fenn a menetrend!Sebaj elõbb -utóbb fenn lesz valahol!
# 77
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21951 Üzenet linkje2007-03-05 11:26:36 

Szia pkrysz!

Bocsi, hogy eddíg nem válaszoltam, de én csak a munkahelyemrõl tudok írni, tehát hétfõ-péntek.
Karpuzi és Ferrari már válaszolt a kérdésedre, amit csak megerõsíteni tudok. A hamar azt jelenti, hogy amint átvetted a részvételi jegyet az utazási iroda képviselõjétõl, azonnal indulj bechekkolni, így választhatsz ablak melletti helyet.

# 78
Pkrysz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22025 Üzenet linkje2007-03-05 19:27:20 

Köszi Valcsi!

Semmi baj,én pedig a beosztásomtól függõen olvasgatok itt!Jó lenne az ablak mellet,azt mondták a debreceni reptér nem olyan zsúfolt és idõbe lehet bechekkolni!Majd kiderül!

# 79
Uzse.69
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23010 Üzenet linkje2007-03-18 14:20:45 

Sziasztok!

A fórum új tagjaként csatlakoznék a Görögország-fanok népes táborához! icon_smile.gif Bár még nem éreztem saját bõrömön mindazt a jót, mit Ti eddig leírtatok, ezen az idén mindenképpen szeretnék változtatni - családostul. Tervünk egyszerû: vagy szervezett út keretében, vagy fapados igénybevételével egyéni szállásfoglalással szeretnénk eljutni a hellének földjére - és mivel csupa jót olvastam már eddig is a fórumban, szinte mindegy, hogy elsõre hol kötünk ki (mert igyekezetünk szerint természetesen visszatérnénk tán jövõre és tovább..) Kérdésem: Ti az általam is nagyrabecsült tapasztalatotokkal mit ajánlanátok 2 felnõtt és egy 6 éves kislány elsõ repülõs görög útjára, viszonylag olcsó nyaralós-pihizõs megoldásként? Elõ- és utószezon is érdekel! Válaszotokat elõre is köszönöm! (Eddig Horvátország volt több éven keresztül a célpont -ebben szívesen segítek én is Nektek, ha kéritek icon_wink.gif .)

# 80
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23012 Üzenet linkje2007-03-18 14:33:45 

Légy üdvözölve a fedélzeten Uzse.69 !

Én pihizõs nyaralásra Kos szigetét ajánlanám Nektek. Nagyon aranyos kis sziget. Bár szerintem fapadosra már Görögországba nem valószínû, hogy kapsz helyet. Ezeket már hónapokkal ezelõtt elvitték.
2 hét múlva lesz az Utazás 2007 kiállítás, ott biztos találtok megfelelõ ajánlatot.
Sok sikert Nektek ! icon_biggrin.gif Maradj közöttünk és írd meg, merre mentek és utána várjuk az élménybeszámolódat és fotóalbumodat is. icon_lol.gif

# 81
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23018 Üzenet linkje2007-03-18 14:56:04  Sziget

Szia Uzse69!
A Kyklad szigetcsoport bármelyik kissebb!! szigetét javasolnám,amit rövid idõn belül be lehet járni,és egy gyermek részére sem megerõltetõ.
Szóval pihiztek is,meg a szigetet is megismerhetitek alaposan anélkül hogy megeröltetõ ,hosszú órás útakat kellene megtennetek a sziget feltérképezéséhez. icon_wink.gif
Emellett pedig szinte biztos vagyok benne,hogy bármelyik kis szigetecske elvarázsolna benneteket,jó utat!! icon_smile.gif
Szerintem még sok jó javaslatot fogsz kapni a Hellaszosoktól,úgyhogy a döntés nem lesz könnyû.

# 82
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23019 Üzenet linkje2007-03-18 15:14:18 

ferrari írta:
Légy üdvözölve a fedélzeten Uzse.69 !

Én pihizõs nyaralásra Kos szigetét ajánlanám Nektek. Nagyon aranyos kis sziget. Bár szerintem fapadosra már Görögországba nem valószínû, hogy kapsz helyet. Ezeket már hónapokkal ezelõtt elvitték.
2 hét múlva lesz az Utazás 2007 kiállítás, ott biztos találtok megfelelõ ajánlatot.
Sok sikert Nektek ! icon_biggrin.gif Maradj közöttünk és írd meg, merre mentek és utána várjuk az élménybeszámolódat és fotóalbumodat is. icon_lol.gif

Most vettem még jegyet a Wizzar-nél ?!?!?!?!?

# 83
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23031 Üzenet linkje2007-03-18 17:25:23 

Hello Antero!

Szerencséd volt, mert ilyenkor már nem szokott lenni jegy. Bár lehet az idén ez másképp van.

# 84
Uzse.69
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23069 Üzenet linkje2007-03-18 19:01:51 

Szia Ferrari, Antero és mindannyian! Köszi a tippeket, ahogy mondani szokás: ebben a sorrendben kérem! icon_lol.gif A cél szentesíti az eszközt, de néha az eszköz határozza meg a célt... Mi a tapasztalatotok: ha mégis összejönne a fapados, a leszállást követõ belföldi utazgatással (taxi? belföldi buszjárat?) együtt az esetleges olcsósága miatt megérné nekünk szárazföldi patkányoknak, vagy elsõre inkább maradjak a megbízhatóbb utazásszervezgetõ cégeknél? Olvastam egyébként az Utazás Kiállítás kapcsán, hogy lesz licitre is lehetõség: hogy betájoljam magam, szerintetek hozzávetõleg mi az az ár, ami egy elõ-vagy utószezon tájékán felnõtt és gyermek részére elfogadható/akciósnak mondható repülõvel? Kíváncsi vagyok, hogyan fog mûködni ez a licit... meg a további ajánlataitokra is persze!
# 85
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23075 Üzenet linkje2007-03-18 19:06:57 

Hello uzse.69 !

Nem vészes a közlekedés ára. Autót is bérelhettek. Egy kis autó nem olyan drága.

# 86
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23080 Üzenet linkje2007-03-18 19:20:26 

uzse.69 írta:
Szia Ferrari, Antero és mindannyian! Köszi a tippeket, ahogy mondani szokás: ebben a sorrendben kérem! icon_lol.gif A cél szentesíti az eszközt, de néha az eszköz határozza meg a célt... Mi a tapasztalatotok: ha mégis összejönne a fapados, a leszállást követõ belföldi utazgatással (taxi? belföldi buszjárat?) együtt az esetleges olcsósága miatt megérné nekünk szárazföldi patkányoknak, vagy elsõre inkább maradjak a megbízhatóbb utazásszervezgetõ cégeknél? Olvastam egyébként az Utazás Kiállítás kapcsán, hogy lesz licitre is lehetõség: hogy betájoljam magam, szerintetek hozzávetõleg mi az az ár, ami egy elõ-vagy utószezon tájékán felnõtt és gyermek részére elfogadható/akciósnak mondható repülõvel? Kíváncsi vagyok, hogyan fog mûködni ez a licit... meg a további ajánlataitokra is persze!

Álom , drágább , megbízhatatlan , - NE TEDD !!!!![b]
[/b]

# 87
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23081 Üzenet linkje2007-03-18 19:24:36 

ferrari írta:
Hello Antero!

Szerencséd volt, mert ilyenkor már nem szokott lenni jegy. Bár lehet az idén ez másképp van.

...így kétszer jövök majd haza....

eladó 1 jegy : Heraklion- Budapest 1

2007.09.08.

icon_rolleyes.gif

# 88
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23108 Üzenet linkje2007-03-19 07:42:03 

Jóreggelt!
Antero szívesen át venném a jegyed,de sajna nincs rá lehetõségem....
2007-be nem is mész Krétára??
PKrysz jó az avatarod,honnan szerezted?? icon_cool.gif

# 89
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23111 Üzenet linkje2007-03-19 08:34:29 

Antero írta:
ferrari írta:
Hello Antero!

...így kétszer jövök majd haza....

eladó 1 jegy : Heraklion- Budapest 1

2007.09.08.

icon_rolleyes.gif

Heraklion- Budapest 1

Csak vissza !!!

# 90
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25146 Üzenet linkje2007-04-11 15:33:38 

pkrysz írta:
Köszi,hogy utána néztetek,de mi Debrecenbõl fogunk indulni.A Travel Service oldalán se volt fenn a menetrend!Sebaj elõbb -utóbb fenn lesz valahol!

TVL vasárnaponként repül

Ferihegy 2 18:55

cca 95.000,- Ft /fõ

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 141 142 143   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu