Bocsi, hogy eddíg nem válaszoltam, de én csak a munkahelyemrõl tudok írni, tehát hétfõ-péntek.
Karpuzi és Ferrari már válaszolt a kérdésedre, amit csak megerõsíteni tudok. A hamar azt jelenti, hogy amint átvetted a részvételi jegyet az utazási iroda képviselõjétõl, azonnal indulj bechekkolni, így választhatsz ablak melletti helyet.
Semmi baj,én pedig a beosztásomtól függõen olvasgatok itt!Jó lenne az ablak mellet,azt mondták a debreceni reptér nem olyan zsúfolt és idõbe lehet bechekkolni!Majd kiderül!
A fórum új tagjaként csatlakoznék a Görögország-fanok népes táborához! Bár még nem éreztem saját bõrömön mindazt a jót, mit Ti eddig leírtatok, ezen az idén mindenképpen szeretnék változtatni - családostul. Tervünk egyszerû: vagy szervezett út keretében, vagy fapados igénybevételével egyéni szállásfoglalással szeretnénk eljutni a hellének földjére - és mivel csupa jót olvastam már eddig is a fórumban, szinte mindegy, hogy elsõre hol kötünk ki (mert igyekezetünk szerint természetesen visszatérnénk tán jövõre és tovább..) Kérdésem: Ti az általam is nagyrabecsült tapasztalatotokkal mit ajánlanátok 2 felnõtt és egy 6 éves kislány elsõ repülõs görög útjára, viszonylag olcsó nyaralós-pihizõs megoldásként? Elõ- és utószezon is érdekel! Válaszotokat elõre is köszönöm! (Eddig Horvátország volt több éven keresztül a célpont -ebben szívesen segítek én is Nektek, ha kéritek .)
Én pihizõs nyaralásra Kos szigetét ajánlanám Nektek. Nagyon aranyos kis sziget. Bár szerintem fapadosra már Görögországba nem valószínû, hogy kapsz helyet. Ezeket már hónapokkal ezelõtt elvitték.
2 hét múlva lesz az Utazás 2007 kiállítás, ott biztos találtok megfelelõ ajánlatot.
Sok sikert Nektek ! Maradj közöttünk és írd meg, merre mentek és utána várjuk az élménybeszámolódat és fotóalbumodat is.
Szia Uzse69!
A Kyklad szigetcsoport bármelyik kissebb!! szigetét javasolnám,amit rövid idõn belül be lehet járni,és egy gyermek részére sem megerõltetõ.
Szóval pihiztek is,meg a szigetet is megismerhetitek alaposan anélkül hogy megeröltetõ ,hosszú órás útakat kellene megtennetek a sziget feltérképezéséhez.
Emellett pedig szinte biztos vagyok benne,hogy bármelyik kis szigetecske elvarázsolna benneteket,jó utat!!
Szerintem még sok jó javaslatot fogsz kapni a Hellaszosoktól,úgyhogy a döntés nem lesz könnyû.
Én pihizõs nyaralásra Kos szigetét ajánlanám Nektek. Nagyon aranyos kis sziget. Bár szerintem fapadosra már Görögországba nem valószínû, hogy kapsz helyet. Ezeket már hónapokkal ezelõtt elvitték.
2 hét múlva lesz az Utazás 2007 kiállítás, ott biztos találtok megfelelõ ajánlatot.
Sok sikert Nektek ! Maradj közöttünk és írd meg, merre mentek és utána várjuk az élménybeszámolódat és fotóalbumodat is.
Szia Ferrari, Antero és mindannyian! Köszi a tippeket, ahogy mondani szokás: ebben a sorrendben kérem! A cél szentesíti az eszközt, de néha az eszköz határozza meg a célt... Mi a tapasztalatotok: ha mégis összejönne a fapados, a leszállást követõ belföldi utazgatással (taxi? belföldi buszjárat?) együtt az esetleges olcsósága miatt megérné nekünk szárazföldi patkányoknak, vagy elsõre inkább maradjak a megbízhatóbb utazásszervezgetõ cégeknél? Olvastam egyébként az Utazás Kiállítás kapcsán, hogy lesz licitre is lehetõség: hogy betájoljam magam, szerintetek hozzávetõleg mi az az ár, ami egy elõ-vagy utószezon tájékán felnõtt és gyermek részére elfogadható/akciósnak mondható repülõvel? Kíváncsi vagyok, hogyan fog mûködni ez a licit... meg a további ajánlataitokra is persze!
Szia Ferrari, Antero és mindannyian! Köszi a tippeket, ahogy mondani szokás: ebben a sorrendben kérem! A cél szentesíti az eszközt, de néha az eszköz határozza meg a célt... Mi a tapasztalatotok: ha mégis összejönne a fapados, a leszállást követõ belföldi utazgatással (taxi? belföldi buszjárat?) együtt az esetleges olcsósága miatt megérné nekünk szárazföldi patkányoknak, vagy elsõre inkább maradjak a megbízhatóbb utazásszervezgetõ cégeknél? Olvastam egyébként az Utazás Kiállítás kapcsán, hogy lesz licitre is lehetõség: hogy betájoljam magam, szerintetek hozzávetõleg mi az az ár, ami egy elõ-vagy utószezon tájékán felnõtt és gyermek részére elfogadható/akciósnak mondható repülõvel? Kíváncsi vagyok, hogyan fog mûködni ez a licit... meg a további ajánlataitokra is persze!
Álom , drágább , megbízhatatlan , - NE TEDD !!!!![b][/b]