Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15586
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Emermope
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230061 Üzenet linkje2015-06-10 06:46:17 

Köszi a beszámolót!
Mi pénteken megyünk, remélem az én beszámolóm kellemes tengerről és ragyogó időről fog szólni! Kicsit elszomorít, hogy még nincs ott melegebb mint itthon:(
Mi is sok gyerekkel megyünk, sokat fogunk fürdeni.
Az időjárás jelentés úgy írja, hogy mostantól 30 fok alá nem megy, úgyhogy én nem is viszek hosszú ruhát!
Szúnyogok eddig tényleg sosem voltak, köszönöm a figyelmeztetést!
Mindenki azt szeretné, hogy kevesebb legyen a turista, de saját magunk is jó nagy reklámot csinálunk Sartinak, talán inkább titkolni kéne hol voltunk:) Például mi először egyedül voltunk, aztán jöttek a barátaink, de idén már két baráti család, a szüleim és a testvéremék is:)

# 15587
Nyanyus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230137 Üzenet linkje2015-06-10 21:24:21 

Sziasztok!
Tud valaki friss árakat quad bérlésre?
Köszönöm! icon_smile.gif

# 15588
Camelbird
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230182 Üzenet linkje2015-06-11 11:52:09  Válasz a #230137. hozzászólásra Előzmény #230137

Szia!

Sassos -nál, 50 euro / nap.

# 15589
Nyanyus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230186 Üzenet linkje2015-06-11 12:42:03 

Köszönöm! icon_biggrin.gif
# 15590
Siki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230225 Üzenet linkje2015-06-11 18:50:27 

Sziasztok!!
Nagyon jo utat es szep nyaralast kivanok a holnap induloknak!!!

# 15591
Coores
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230238 Üzenet linkje2015-06-11 21:48:32 

Sziasztok! Mi júliusban megyünk Sarti-ra és a Villa Sartios-ban foglaltunk szállást. Az apartmanban van wifi is, csak térítéses, aki volt már ott, vagy még ezután lesz, megtudná írni a kódot? Mivel az Irini és a Maria apartmanok is abban az udvarban vannak, azok wifi kódja is jó lehet ha megvan. icon_smile.gif
Előre is köszönöm szépen!

# 15592
Gkata75
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230278 Üzenet linkje2015-06-12 19:00:07  Válasz a #230061. hozzászólásra Előzmény #230061

Zökkenőmentes utat, jó időt és kellemes hőmérsékletű tengert kívánok!icon_smile.gif Ja, és sok finomságot!icon_smile.gif

Nekünk még 3 hét.......de nagyon hamar elszalad az idő, és sajnos ott még gyorsabban telik majd.

# 15593
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230326 Üzenet linkje2015-06-14 15:10:19 

Sziasztok!
Sajnos ma mi is visszaértünk Sartiról. Apollon iroda Klio házban voltunk,1-es szoba.Az Apollonnak 2 szobája van ebben a házban,lent a járdaszint alatt,Ibuszé emeleti nekik 4-5szobájuk van.Nagyon jó helyen lévő szállás,aki busszal megy,ne várja,hogy Leo elvigye a cuccait a házhoz,mert akkor jó 1 órát az iskolánál a napon fog állni,2 perc odahúzni a házhoz a cuccokat.Sulinál a /nagy parkolóval szemben/ rak le a busz,felfele a templom fele elindultok,és az első kis utca balra,a Sithon egyik utazási irodája van a sarkon,jól látszik a Mojito diszkó tábla,a szép zöld szállást nem lehet eltéveszteni.Mi már 11-kor görög idő szerint ki voltunk pakolva,zuhanyozva,és irány az első gyros-part.A szállás a prosiban ha nézitek a képet,jobbról az első szoba az 1-es 3 ágyas,és mellette az L alakú a nagyobb szoba.Szép,igényesebb szállás,nálunk egész héten a WC szelepnél szivárgott a víz,árvíz volt a fürdőben,de elzártuk a vizet,és csak használat után annyira nyitottuk meg,hogy öblíteni lehessen.A társalgó részt soha nem takarították,fecskék tanyáztak,és mindenhol az ürülékük volt,Wifi szobában nem ment,a társalgóban is néha.A tulaj egy 50-es pasi,övé a tengerparton az Argiris taverna,ha a pincérnek felmutatjátok a Klios-s szobakulcsot,személyenként vacsinál ingyen kaptok egy kis üveg üdítő,víz,vagy kis pohár Mythos.A kajájuk jó volt,grillezett polip ,és fetával töltött polip körettel 9-10 euró,én pastitsiot ettem 5,5 euró,a pincér bevitt a konyhára,és mindent megnéztem/a már elkészített tepsis kajákat/tisztaság volt,friss tengeri hal,aggódtam is hogy a kislány nehogy rosszul legyen polip,sok olívaolaj,de strapabíró volt,és tükrözte,hogy friss kaja volt.A ház tulajának fiáé a Kleio bár,ott 2 Mythos mellé a harmadik ajándék a kulcs felmutatásakor.A szállás tényleg jó helyen van 50 m a part,házból kilépve 5 m-+re a nagy Marinopoulos/Carrefour,2 emeletes,most voltak 1-et fizet kettőt kap akciók egész prospektussal,mi egy böröndnyi cuccal tértünk pluszba vissza.Pofátlan voltam,mert ez az akció tagsági kártyával megy,mint nálunk a Penny kártya,persze nekem nem volt,de a pénztárosoknak igen,és lehúzattam az övékét.Már össze tudtam rakni a szavakat görögül.A ház utcájában a templom irányában van még az Eleni sárga ponyvás bolt,és vele szemben még egy kis bolt.Fagyis hely nekünk a Sithon utcáján tempol irányában ha megyünk az internet kávézótól még egy utcányire egy Piccadilly nevű,isteni nutella,Bueno-s,Milka lila pause-s fagyi 1.2 -be kerül,2 gombócnak felel meg,nagy adag,és isteni a brownie náluk,2,2 édes sütik.Palacsinta Quality 2,5 nutellás,tömény,kukoricás néni 1,5 kukorica.Gyros idén Nándival az AIGAO vitte el nálunk a pálmát az Ovelix-el szemben,nagy adag 2,5 pitás.Nagyon jó náluk pitában a csirkemell Snitzeles,és gyerekeknek a Sajtburger is ment.Lauert szidták.A 7 napunkból 2 nap szobában maradó volt,szemerkélt,esett,23-24 fok volt,folytatva amit előttem lévő héten a fórumtárs is írt,hogy náluk is volt rossz napok.Már a júni 10-ig kitolódott,hogy csalóka az idő Görögo.-ban is,én több mint harminc úton vagyok túl,és régen május utolsó hete-júni első hete már 28-30 fokos,eső nélküli volt.Jó hogy vittem hosszú cuccot.A határokon visszafele álltunk a macedonon 2 órát,a többi gyors volt,magyar idő szerint a virágpiacon voltunk 6.30-kor,Sartiról görög idő szerint 14-kor indultunk.Köszönet ismételten a Rom-caros fiúknak,Attila-Miki,és odafele Váradi-Gáncs párosnak.Az emeletes Setra buszok,tavaly már volt a narancsárga/kék és a zöld emeletesük le lett cserélve/nagyon kényelmesek,74 cm a távolság a lábnál,mint a Holidaylines buszoknál,emeletről már elől is le lehet jutni,és középen is.Az új,hogy M acedoniában is megállunk egy kútnál ahol van shop.Elfelejtettem említeni az Avra éttermet,ami régen nem volt a topon,sokan dícsérték a gyros pitájukat,2,5,András a magyar pincér fiú egy szimpatikus srác,az egyik sofőrünk fia.Válaszolok,ha még érdekel vkit vmi.

# 15594
Afroditekatica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230330 Üzenet linkje2015-06-14 17:30:37 

sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy igaz lehet e az hogy kötelező a balesetbiztosítást megkötni mert hogy a buszon kérik a sofőrök .eddig nem volt kötelező, ha jól tudom. köszi a válaszokat
# 15595
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230336 Üzenet linkje2015-06-14 18:08:22 

Szia Afroditekatica!
Jó utat,és készülődést.Előtted írtam le az élménybeszámolómat,irigyellek,még dagadt a lábam,de pénteken már mennék.Nézegettem a helyeket Apollonnál,apa dolgozik,de mi lehet hogy az augusztusi Paralia előtt még vmi last m.-ra elmegyünk a kislánnyal.Melyik szállásra,kivel mentek? Leo és a Pápai Feri telefonszáma is megvan.Bea a másik i.vezető nagyon rendes ő is.Nem kérik a biztosítást,de nálunk a csoportban egy ölgy lábával vmi történt,és Saloniki több mint 2 óra Sartitól ahol jobb kórház van,én is lezúgtam a lépcsőről a háznál,magam alá gyűrve a nagy lábujjam,lila és dagadt az egész,húzom,de mivel mozog,nem tört el,nem mentem dokihoz.Az ottani doki mint nálunk a körzeti,piti problémákkal lehet hozzá menni.A Dias Zeus orvosa egy néger pasi,az Apolloné /Sithon görög partneré is férfi.

# 15596
Tklarcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230350 Üzenet linkje2015-06-15 07:26:12 

Sziasztok,
Az idén is szeretnénk Görögországba utazni, busszal. Tudja valaki hogy melyik iroda indít úgy turnust hogy vasárnap, hétfő, kedd az indulási nap??? (Sajnos a pénteki indulással nem férünk bele a szabiba).

# 15597
Marcsipán
Aktív fórumos
Aktív fórumos
121 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230354 Üzenet linkje2015-06-15 08:19:37 

Tklarcsi szia! A Grandosoknál van hétfői indulás, kedden értek. Nagyon szervezetten utaztatnak, mi voltunk már velük is.
# 15598
Molnjan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230355 Üzenet linkje2015-06-15 09:10:35 

Sziasztok!

Ha valaki járna/járt mostanában Sarti melleti Platania Beach-en, akkor esetleg látta, hogy működik-e ott az Athena Apartments nevű szálláshely. Még februárban lefoglaltam ott szobát, de most pár napja nem válaszol a tulajdonos az e-mail-emre. Lehet az a szokásos görög lazaság, de akár más is. Egy kis video a szállásról, hogy könnyebb legyen felismerni esetleg :
http://www.alltravels.com/gree.....deo-217342

Előreis köszi.

# 15599
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230358 Üzenet linkje2015-06-15 09:22:35 

Szia!
A sofőrök nem kérik,viszont a Macedonok kérhetik ha ki akarnak tolni az emberrel.Ha nincs büntetnek euróban,a visszajárót dénárban kapod amivel nem mész messzire.De jobb ha van biztosításod,pár éve egy hölgy leesett a szikláról,nem volt biztosítása az ellátása és a haza hozatala 2,5 misi volt.Biztosítást meg pár ezer forintért köthetsz.

# 15600
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230360 Üzenet linkje2015-06-15 10:36:20 

Aki nem akar kötni utasbiztosítást az inkább el se induljon. Miért jó rizikózni, ha nem muszály?!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1039 1040 1041 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu