Sziasztok! Jövő pénteken utazunk Lassiba a Pefanis apartmanban lesz a szállásunk. Esetleg van vmi tapasztalatotok az apartmanról? Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy a robogós közlekedés mennyire kivitelezhető? 2 éve Korfut végig robogtuk Robogóval pl Lassiból Assosra és Fiskardoba simán el lehet jutni? Vagy ilyen távolságra érdemesebb már autót bérelni? Előre is köszi a válaszokat! üdv:Réka
#2308442015-06-23 08:22:33 Válasz a #230762. hozzászólásra
Sziasztok!A Myrtos Assos út lezárva,nem is dolgoznak rajta,de a kerülőút gyönyörűen meg van csinálva.Teljesen jól járható autóval.Mi motorral voltunk arra tegnap,lefagytunk a motorról,a felhők alatt voltunk közvetlenül,aztán megsültünk,ez váltakozott tegnap.Megfagyás,nagyon meleg.Voltunk a Myrtoson is,nagy hullámok voltak nagyon jót szórakoztunk ,bár engem kifelé jövet belevágott arcal a kavicsba,meg kb mindenkit,megforgatott kifeléjövet,de nagyon élveztük.Nagyon szép a sziget.26 fokot ír az időjárás jelentés ,de sokkal többnek érezzük.Rengeteget megyünk.Nagyon jól érezzük magunkat.
Sziasztok valaki kérdezte gyerekkel le lehet-e jutni Kato Lagadira, ma voltunk és szerintem 10 év alattival ne próbálja meg senki még ez is olyan necces határ szerintem egyébként nagyon szép és van egy 30-40 m hosszú barlang élmény bemenni hasonlóak a szinek mint a Kék barlangnál Zantén. Az utak járhatóak motorral is bár a távolságok jóval nagyobbak mint bármelyik Jón szigeten. Az Ainosnál már csak sétálva érdemes a csúcsig menni és ott a könyvbe beírni nagyon sok sziklát mosott ki a kavicsos útra is az eső.
#2308992015-06-24 01:22:19 Válasz a #230864. hozzászólásra
iatti!
Én nem beszélnék le senkit sem a Kako Lagadiról!! Nem tudom, ki mennyire mobilis, de mi többször voltunk már, és nem egyszer voltak lent 3-4 év körüli gyerekkel!! Úgy-hogy én személyes döntésre bíznám. Nyilván van olyan, aki megriad egy kis sziklamászástól, de szerintem simán teljesíthető! Persze kiskorúnak szükséges a felnőtt segítség. Az óvatosság meg mindig kötelező, de ez már a szülő felelőssége, legrosszabb esetben a helyszínen még mindig dönthet úgy, hogy visszafordul, elvégre nem a világvégén van!