Sziasztok! Szeptemberbe megyünk Sartiba az Alekszandrion apartmanba.Tud róla valaki valamit? Illetve 5 éve voltam parálián ot a wc-n nem lehetett lehúzni a wc papírt itt is ugyan az a helyzet?
#2308112015-06-22 18:44:16 Válasz a #230808. hozzászólásra
Szia Nikond5000,
Alexandrion apartman nagyon tuti helyen van, az Ófalu majdnem tetején, 5 perc séta a főtértől, egy picit a dombon fel kell mászni, de nagyon csendes része Sartinak Vacsora utáni kellemes séta
Mi 2 éve az emeleten utcára néző szobában voltunk, az ágy annyira kényelmes volt, hogy aztán este lehet ott aludni úgy mint a zsák Felszerelésben szokásos berendezettség, a hűtő pici fagyasztóval, de nekünk pont elég volt. Melyik szoba lesz? Szeptemberben mikor utaztok?
Alexandrion apartman nagyon tuti helyen van, az Ófalu majdnem tetején, 5 perc séta a főtértől, egy picit a dombon fel kell mászni, de nagyon csendes része Sartinak Vacsora utáni kellemes séta
Mi 2 éve az emeleten utcára néző szobában voltunk, az ágy annyira kényelmes volt, hogy aztán este lehet ott aludni úgy mint a zsák Felszerelésben szokásos berendezettség, a hűtő pici fagyasztóval, de nekünk pont elég volt. Melyik szoba lesz? Szeptemberben mikor utaztok?
A wc nagyon sok helyen olyan, hogy nem lehet lehúzni a wc papírt, ott is van a kuka mellette, de kockánként meg lehet oldani:D
#2308152015-06-22 19:33:38 Válasz a #230814. hozzászólásra
Több helyen is fürödtem illetve búvárkodtam, Sarti beach, Narancspart, Sykia beach, Goa beach és sehol nem találkoztam medúzával, halak, tengeri sün és polipok vannak
Meg három hónap és végre élőben is látom az itt leIrtakat Esetleg jön valaki Apollon al szeptember 25 én?! Vagy csak asszony és leszünk a buszon .? Jajj mennék már. Szerintetek ha lesz rá mód érdemes akkor 14napra nem menni?! Egy turnus már ki van fizetve. De tavaly is rá lehetett húzni meg. Stavroson. Csak akkor Meli miatt nem fért bele.
Hazaérkeztünk Sartiról. 1-2 esös napot kivève nagyon jó idö volt. Furcsa volt làtni, hogy milyen kihalt így elöszezonban a falu. Szàllàsunk az Ibuszos Michalis apartmanban volt. Talàn ez volt eddigi utazàsaink soràn a legrosszabb apartman. Ha valakinek kèrdèse van szivesen vàlaszolok. Nàlunk az Ibusz leszerepelt, amihez nagyban hozzàjàrult az idegenvezetö, Pàpai Ferenc is.
#2309352015-06-24 12:03:49 Válasz a #230607. hozzászólásra
Szia,
érdeklődni szeretnék, hogy melyik Alexandra apartmanban voltatok? Mi elvileg egy frissen felújított apartmanba megyünk, ami az ófaluban van a templom és a tenger között.
Ebben voltatok ti is, vagy a Sarti Beach-en található Alexandrában?
Nem az Ibuszt akarom védeni de az Ibusznál van jobb apartman is mondjuk a SPANOS ami messze a egyik legjobb és a legjobb helyen lévő apartman a kínálatban. Belenyúltatok a tutiba úgy érzem ezzel a rossz választással. Nem tudom árban hol vannak ezek de ha a spanos 10K-val drágább mint a michelis akkor is megérte volna...Ezért kell utazás előtt "belőni" az apartmant hol van, milyen ,véleményeket olvasni de hát azért vagyunk itt a fórumon és a face-n is van csoport,hogy kutakodjunk,infót szerezzünk és másokat meghallgasunk, olvassunk. Mondjuk a face-n lévő csoport túlnyalizza már ezt a sarti témát mert aki járt görögországba láthatja hogy NEM CSAK sartiból áll a görög csoda. A görög szigetek pld. sokkal szebben PART ügyileg! szóval jó hely sarti meg vissza is fogok menni de egy Kefalónia, Lefkada Zante szintet bizony nem üti meg szépségben. Egy erénye van, viszonylag olcsó hely és jó a vendéglátás a szigetek meg ugye drágábbak. Ráadásul ott kocsit kell vinned, vagy bérelni ott ha szép partokat akarsz látni.
Az Ibusz nem az apartman miatt szerepelt le. Egyéb problémánk volt, a segítség nyújtástól teljesen elzárkóztak, az idegenvezetővel az élen. Az apartman olyan volt amilyen. Nem rontotta el a nyaralásunkat. Nem elöször utaztunk, mindig viszek tisztítószert, pillanatok alatt megoldottuk.