#2317042015-07-03 11:56:47 Válasz a #231687. hozzászólásra
Köszi, ez egy nagyon jó ötletnek tűnik!
Megnéztem az árakat és az is egész jó.
Egyébként egy másik lehetőséget is találtam. Ha leutazom Ohrid-ba, akkor ott biztosan nem lesz lövöldözés, viszont a szállás 25 euro/4 fő a booking-on egy 9.0-sra értékelt szálláson. Az étkezés szintén nagyon olcsón megoldható. Igaz, plussz 300 km, ami üzemanyagban kb 15 euro. Tehát a szállás+üzemanyag kevesebb mint a szerbiai szállásdíj, cserébe megnézhetem a csodaszép tavat és ehetek esetleg tavi lazacot is, ha szerencsém van.
#2317062015-07-03 12:05:13 Válasz a #231676. hozzászólásra
Miért, játszótársat keresel?
Nem, főleg nem mások fejéhez szorítva.
Nézd, Te is tudod, hogy a média sokszor megvezet minket /pl. Ukrajna/ túloz vagy eltussol. Csak az tudhatja mi is történik ott, aki ott él, ismerősei vannak ott. Ilyet kerestem volna.
Köszi, hogy figyelmeztettél rá, magamtól nem vettem volna észre!
Az ilyen hozzászólásoknak azon kívül, hogy magad okosabbnak gondolva lenézed a másikat, az égvilágon semmi értelme sincs. Fiatalság, bolondság, valszeg
Nem arról van szó, hogy nem bízok Stevie-ben, hanem arról, hogy olyan embert keresek, aki esetleg napi/heti szintű információval rendelkezik az ottani hangulatról. Barátja, ismerőse lakik ott. Az ilyen ember lehet, hogy csak nevet a figyelmeztetésen vagy éppen azt mondja, hogy eszünkbe se jusson ott megszállni.
Szóval csak kicsit több információt akartam szerezni, ez nem bűn, ugye?
Már ne is haragudj, te Stevinél senki nem tudja jobban az ottani helyzetet... Biztos rengeteg ismerőse van akitől kapja az infót... Itt ki tudná szerinted ?
#2317262015-07-03 14:42:46 Válasz a #231725. hozzászólásra
Semmi gond, a lényeg, hogy tisztában vagy magaddal, probálsz rajta változtatni és ez jó. Velem is előfordul, hogy túl hamar reagálok és nem jól. Egyébként ugyanabban a helyzetben érzem magam, mint te. A különbség, hogy én csak visszafelé szállnék meg. Hova mentek pontosan?
Mi BP-Psakoudia.
Sziasztok!
Facebookon olvastam, hogy Belgrádban egy jelentősebb szakaszt aszfaltoznak kb 3 km hosszan, és ott áll a forgalom. Járt valaki arra, valami pontosabb helyzetjelentés, esetleg mégis jobb az elkerülő ez miatt? Mi holnap este indulunk Paraliára, ha megérkeztünk beszámolok az útról.