Messi!
Te annyira vagány vagy, ne pánikolj már...nem toronymagas hullámok közt fogtok hánykolódni a tenger közepén egy lélekvesztőn!!!!!!!MInden rendben lesz
#2321732015-07-10 17:23:20 Válasz a #232163. hozzászólásra
Igyekszem nem pánikolni!
Ez ez első gyerekkel utazás ára...mindig az jár a fejemben, hogy jövőre már mennyire rutinos leszek!
Meg amúgy is, nem kell sokat kompozni...
Mi is vittünk mindig hosszú ujjút-nadrágot, zárt cipőt kardigánt, soha nem lehet tudni mikor hűl le kicsit az idő! Általában mindig több ruhát viszünk, és aztán nem hordjuk, de sajna gyerekeknél ezt nem lehet kiszámítani, főleg a kicsiknél, hogy mikor lesznek tiszta maszatosak, így nekik kell vinni több váltót!
Messi! De azért a ti ruháitokat nem ám itthon felejted, a nagy pakolásban!
Kompnál eddig nekünk sem volt semmi gond, nagyon élvezte a kislányom mikor Zakynthosra utaztunk! Bírják azért a gyerekek az utazást! Néha jobban mint a felnőttek! Gondolom este utaztok, akkor meg tud aludni a kislányod!
#2321752015-07-10 17:53:22 Válasz a #232174. hozzászólásra
Köszi Ildikó!
Ne is mondd, a mi ruháink, cuccaink nem is érdekelnek annyira... pont kérdezte anyukám, hogy ugye azért magunknak is pakolok valamit? : )
Egyébként belül tudom, hogy minden rendben lesz, és meg sem fog neki kottyani.
Már készitettem ki neki meleg ruhákat. Meg Vanish szappant. Szoktam levágni belőle egy darabot és elviszem, mert egy-egy fagyi vagy más folt frissen jobban kijön, ez a gyereknél még szükségesebb lehet, mert mindig mindent leeszik.
#2321802015-07-10 18:26:59 Válasz a #232176. hozzászólásra
Jaja...már a majdnem az egész baby tv repertoárt kimásoltam neki, azt szereti nézni.
És de jó, hogy eszembe juttatjátok, hogy hátra nem szabad pakolni a gyerek mellé, mert ott én is ülni fogok vele...
(eddig ott is volt bőven cucc)
Sziasztok! Talán jövőre be tudjuk vállalni Görögországot újra (2011-ben voltunk, akkor még gyerekek nélkül, most lesznek 3 évesek). A hosszú út az egyik visszatartó (idén már kibírták a 2,5-3 órás Balatont, de ált 1-1 órákat utazunk).
Van, aki Szerbiában megszáll oda-visszafelé aludni? Ha igen, hol? Honlapja van-e? Ára is érdekel.
#2322082015-07-11 08:19:55 Válasz a #232207. hozzászólásra
Na ezen mi is gondoltunk. Mondjuk nálunk nem a háta, inkább a fejecskéje izzad nagyon. Arra a következtetésre jutottam, hogy egy sima textilpelus talán elég lesz, és felszivja az izzadtságot. (több lesz nálam, legfeljebb cserélgetem)
Textilpelus, és váltó ruha, ha nagyon beizzadna, lehet neki ruhát cserélni! Nálunk mindig van váltóruha az autóban hosszú utazásnál, mert bármi előfordulhat sajnos!
Sziasztok!
A kiscsajjal minden rendben ment, nagyon jól viselte az utat, odafelé főleg, bár már a határ után mi is megálltunk aludni kicsit, no akkor csak úgy ütötte ki magát, hogy előre vettem, és a hasamon aludt el. Vittünk váltóruhát, jól jött, éjjelre kellett a meleg, nappal azonnal adtam rá a rövid cuccokat.
Az úszópelust folyamatosan cserélgettem rajta, miután kijöttünk a vizből, és a pólót is (abban fürdött meg homokozott), mert látszott rajta, hogy fázik. Nagyon sokat volt a tengerben, jól jött az úszógumi amit még itthon vettünk, biztonságosan tartotta a vizben, még a hullámokban is, merthogy voltak rendesen. Amúgy nagyon élvezte, sikongatott amikor meglátta a tengert, fogtam a kezét és gyalogolt bele ezerrel, neki a hullámoknak, szenzációs volt. Mi meg nagyon élveztük.
Vacsoránál általában egy-két szem sült krumplival le lehetett kötni, azzal elvolt, vagy tölcsérrel - azt mindig kértünk neki valahol vacsi előtt. Evett a gyrosból, sőt még a görög salátából és a tzatzikiből is, semmi baja nem volt egyiktől sem, a görög izesitett joghurtokat meg az őszibarackot nem győztem venni, egyfolytában ette volna, hoztunk haza is.
Hazafelé többször volt nyűgös, de hát reggel indultunk, viszont a mesenézés jó ötlet volt, lekötötte elég sokáig.
Köszönöm a tanácsokat, legközelebb már rutinosan indulunk neki az útnak.
Én is örülök hogy minden rendben volt veletek és klassz volt a kislány első nyaralása !!!
nagyon izgultál az út miatt ,szerencsére ahogy olvastam rendben volt minden.
szúnyogok nem voltak ??
üdv
gémike
nálunk is a lányom hazafelé sírdogált a repülőn hogy ő nem akar hazajönni , mert annyira
jól érezte magát ! ( én sem akartam hazajönni )
szóval magasra tettük a mércét!