Mediterrán tombola
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1051
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kantorandrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232501 Üzenet linkje2015-07-15 07:19:00  Válasz a #232481. hozzászólásra

Hello!

Karpathos csodálatos szerintem 1-2 csótány nem von le semmit az értékéből. icon_smile.gif Mi is találkoztunk velük. Lehet hogy azóta kiirtották őket icon_smile.gif. Igaz tavaly Krétán is volt egy az aprtmanban egy meg kint a folyosón. Sztem ez görögországban gyakori. Vigyetek rovarirtó sprayt és fújjátok be a fürdőszobai csövek környékét, talán az segít , és tartsátok mindíg zárva a fürdőajtót.

Jó nyaralást akárhová is mentek ! Nekünk már sajnos letelt. Üdv.

# 1052
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Lerana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
79 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232504 Üzenet linkje2015-07-15 09:53:27 

Köszönjük Petraboo a beszámolót! Poradnniki a repcsin az üléseket érkezési sorrendben adják? Ha korán kimegyek és becsekkolok, akkor kérhetem, hogy ablak mellé ültessenek? Vagy az iroda előre "leosztja" a helyeket és vagy szerencsénk van, vagy nem? Hát, úgy érzem ügyesen kell majd a cuccokat pakolni. Férjem nagy fényképész, a szettje (állvány nélkül) önmaga egy hátizsák, mellé már nem fér kézipoggyász icon_sad.gif melyik társaság gépével szerződött az Ibusz? Általában 20 kg szokott lenni a súlyhatár, nem? Mondjuk eddig még csak Lufthansához volt szerencsém. Mennyire veszik szigorúan a kézipoggyászt? Férjemnek a hátizsák meg egy övtáska belefér ugye? Így nekem is lesz egy hátizsák meg egy kisebb "női" táska iratokkal, zsepi, pénztárca... szóval a szokásos dolgokkal. Ez így fejenként ugyan 2 darab, de a 2. pici. Ugye belefér?
# 1053
Xul
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232507 Üzenet linkje2015-07-15 10:00:56  Válasz a #232424. hozzászólásra Előzmény #232424

Xul egyénileg, autóval megy negyedmagával icon_smile.gif Ha hazajöttünk, írok egy rövid beszámolót.
# 1054
Petraboo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232508 Üzenet linkje2015-07-15 10:32:34 

Igen, amíg van hely ablak mellé, addig lehet kérni azt is. Nincs előre kiosztva, ott a reptéren az ibuszos munkatárs ossza a jegyeket. Travel Service-el megyünk, charter járat, emiatt alacsonyabb a súlyhatár, mint mondjuk a Lufthansánál. A reptéren van egy kis fém ládikó, rá van írva, hogy ha ebbe belefér a kézipoggyász, akkor megfelelő, ha nem, akkor túl nagy és nem lehet a gépre felvinni (el kell hogy férjen a poggyásztartóban, vagy az ülések alatt). Szóval figyelni kell a méretre és a súlyra is, na meg hogy mi van benne. De a hátizsák az okés szerintem, bár valószínű hogy az övtáskát bele kell majd tenni a hátizsákba. Szóval fejenként egy táska lehet mérettől függetlenül, azt hiszem.
# 1055
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232509 Üzenet linkje2015-07-15 10:33:28 

Szia Lerana!

A repülőn nincsenek előre kiosztva a helyek, a check-in pultnál lehet kérni, hogy ablak mellé kerüljetek. A Travel Service légitársasággal vannak leszerződve, itt 15 kg a poggyász súlyhatár, egyébként minden légitársaságnál más és más.
A kézipoggyászt is szigorúan veszik, leginkább a méreteire figyeljetek, hogy ne lépje túl a megengedett paramétereket. (A kézipoggyász max. hossza 56 cm, max. szélessége 45 cm, max. mélysége 25 cm lehet, azonban a három méret összesen
nem haladhatja meg a 115 cm-t.)

# 1056
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232513 Üzenet linkje2015-07-15 10:43:40  Válasz a #232508. hozzászólásra Előzmény #232508

Petraboo!

"ott a reptéren az ibuszos munkatárs ossza a jegyeket" mire gondolsz ezzel?
A check-in pultban már a repülőtér és légitársaság alkalmazottjai ülnek, ők osztják ki a helyeket és ők állítják ki a beszállókártyát is.
Mi az irodák mobil pultját az emeleten fel sem kerestük, nem volt szükség rá.

# 1057
Petraboo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232522 Üzenet linkje2015-07-15 12:12:05 

Nem a ckeck-in pultra gondoltam, hanem valóban a felső szinten a kis ibuszos pultra. Mi eddig mindig oda lettünk irányítva ezzel a papírral amit az irodában kaptunk, és csak utána csekkoltunk be. Úgy vettük észre, mindenki ott fent gyülekezett. Akkor ez már nincs, vagy felesleges?
# 1058
Lerana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
79 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232523 Üzenet linkje2015-07-15 12:17:20 

Na, akkor ha haza megyek méricskélek icon_smile.gif Vane gy kisebb bőrönd, elvileg poggyász méret, oda befér az átlag hátizsáknyi cucc mellé még az övtáska is meg az én kistáskám icon_smile.gif
# 1059
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232524 Üzenet linkje2015-07-15 12:30:02  Válasz a #232522. hozzászólásra Előzmény #232522

Nem tudom, milyen papír volt a kezetekben, mi e-mailben kaptuk meg a vouchert (nem repjegyet), de a check-in pultnál ezt sem kérték csak az útlevelet és már mehettünk is. icon_smile.gif
# 1060
Judiit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232525 Üzenet linkje2015-07-15 12:38:49 

Mi csak akkor kaptuk e-mailben a jegyet (kódot), mikor Wizzair-rel rayenair-rel vagy jet2-vel utaztunk. Valóban nem kérik újabban a kódot csak az útlevelet vagy a személyit.
# 1061
Petraboo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232527 Üzenet linkje2015-07-15 12:54:14 

Mi semmit nem kaptunk emailben, mindent kinyomtatva a kezünkbe adtak. De akkor ez pozitív, így megspórolunk egy kört icon_biggrin.gif
# 1062
Lerana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
79 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232542 Üzenet linkje2015-07-15 15:28:20 

A reptéri transzfer gondolom buszokkal történik. Mennyire jellemző, hogy mindenkit elvisznek a szállása elé? Eddig csak buszos úton voltunk más irodával és ott kiraktak egy központi parkolóban, megmutatták az irányt és mindenki húzhatta a bőröndjét. 2 éve meg volt az idegenvezetőnek autója, ő bepakolta a csomagokat a messzebb lakóknak és elvitte autóval, de az utasoknak gyalogolniuk kellett.
Bár nem lesz hosszú az út, de mire kell számítani egy ilyen nyaraló járaton? Menet közben szolgálnak fel innivalót, vagy ez "olcsó charter", itt nincs semmi ilyen? Az sem baj persze, csak tudjam, hogy akkor ha mégis kérünk inni, akkor annak díja van icon_smile.gif

# 1063
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232543 Üzenet linkje2015-07-15 15:35:32  Válasz a #232542. hozzászólásra Előzmény #232542

Igen, buszokkal történik a transzfer és általában egészen a szálláshelyig.
A repülőn szolgálnak fel ételt, italt (üdítő, gyümölcslé, kávé, tea) is, nem kell érte külön fizetni.

# 1064
Enda23
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232554 Üzenet linkje2015-07-15 17:38:35  Idézet innen: #232543

pordanniki írta:
Igen, buszokkal történik a transzfer és általában egészen a szálláshelyig.
A repülőn szolgálnak fel ételt, italt (üdítő, gyümölcslé, kávé, tea) is, nem kell érte külön fizetni.

Ez komoly,hogy ingyen szolgálnak fel? Ilyen szerencsések lennènk?icon_biggrin.gif kicsit hihetetlen, de nagyon örülnénk!

# 1065
Kri76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#232572 Üzenet linkje2015-07-15 21:59:40 

Na nem ingyen, benne van a repjegy, ill. az utazás árában, hisz nem fapadossal megyünk:)

Mi tavaly Korfunk voltunk, de nem a tombolával, az Aegan légitársasággal repültünk, kaptunk egy sajtos szendvicset és egy üdítőt vagy kávét, szóval azért nagy lakomára ne számíts:)

Én azon aggódtam kicsit, hogy nem lehet felvinni ásványvizet a repcsire, és gondoltam, hogy aztán a transzferen is azért csak jó lenne inni. Persze a reptéren a shopban lehet venni méreg drágán, de aztán felfedeztem, hogy van üdítős/ásványvizes automata, 1-2 Eur-val működik, ott olcsóbb az ásványvíz, tehát akinek ez szintén fontos vigyen magával néhány EUR érmét is, mert amit ott veszünk azt már fel lehet vinni a gépre.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 70 71 72 ... 125 126 127   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu