petraboo, köszi a tippeket! Mivel Krétára számítottunk,nem gondolkoztunk még rajta, hogy mit szeretnénk Korfun megnézni. Remélem tényleg olyan jó hely Moraitika, mint ahogy leírtad.
Na,összepakoltunk,reggel 9-kor indulás,Debrecenbe...13 20-kor száll fel a gép,szerintem 5-6 között már pakolunk ki...meg ami utána jön.Séta,saláta,az első gyrosz,stb.,..aug 2-től jövök beszámolóval Sziasztok!
Judiit, mi egy héttel előttetek megyünk a Maniasba!
Viktorral már beszéltem hosszabban is azóta és konkrétan áradozott az apartmanról, a házigazdáról Stratosról, és Korfuról, tehát nagyon jóóóóóóóó lesz:)
Karpathos:)) Ááá, de jó lesz az is, korábban már sorsoltak ki oda tombolásokat, de a júniusi "csapat" sajnos nem írt beszámolót, pedig engem is nagyon érdekelt volna, hogy Karpathoson milyen volt.
Kri76, ha átléped a határt, akkor választhatsz, hogy átszervezed a bőröndöket, vagy fizetsz a súlytöbbletért. Utóbbi sajnos nem olcsó, nagyjából 8-10 ezer forint, de pontos infóm nincs róla. Változó, hogy ki, hol, mennyire nézi a dkg-okat, de mondjuk ha + fél kilón belül vagy, az még nem olyan gáz. Mindenesetre szerintem ez egy olyan dolog, amire érdemes figyelni, még otthon amíg van lehetőség jobbra-balra pakolgatni, mert a pultnál már ciki kinyitogatni a bőröndöt miközben mögötted áll a sor
Petraboo: Pont ezeket írtam össze én is. De aztán észrevettem, hogy a Myrtiotissa a sziget félhivatalos nudista strandja Képek alapján nagyon szép part, de a nyilvános pucérkodás nem érdekel minket. Így is érdemes elmenni strandolni?
Az Aquapark kevésbé izgat, mert van nélküle is látnivaló, szebbnél szebb partokból lehet válogatni.
Kri, ha szereztél még infót a Maniasról küld àt nekem is légy szíves
Olvastam a leírásnál, hogy a szomszéd hotel medencéjét térítésmentesen lehet hasznàlni. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mi medencézni (is) szeretünk, és az IBUSZ kínálatában az egyetlen apartman, aminek nincs saját, ezért érdekel.
Szia Judit! Mi voltunk a Maniasban. Átmentem az Atrionba megnéztem a medencét.nagyon szép. Mi nem használtuk a gyerekek a tengert élvezték.Sőt abból a turnusból szerintem senki,de biztosan lehet használni,mert az apartman honlapján is fenn van a képe.Az Ibuszos megbeszélésen se említették,de a tulajt kérdezzétek!
Xul, bocsánat, most nézem, hogy a Mirtiotissa valóban nudista strand, elnézést Az az igazság, hogy mi azt a partot csak felülről csodáltuk meg, nem fürdőztünk ott. De akkor még szerencse Kassiopi is nagyon szép kis város, és a Korission-tavat is érdemes megnézni, mögötte van egy nagyon kellemes, hosszan elnyúló homokos tengerparti szakasz. Mi voltunk a Paxos-Antipaxon hajókiránduláson is, mérsékelten érte meg az árát (egy helyi irodában fizettünk 24 eurót per fő), nagyon szép volt az egész út, de Antipaxoson pl. csak kikötött a hajó a parttól 200 m-re, ott lehetett ugrálni a vízbe kb. negyed óráig. Paxoson 2 órát töltöttünk. Ennek ellenére nem beszélek le senkit róla, ha hajókázás, akkor ez legyen az
Petraboo, köszi, de hajókázásnak elég lesz a komp, amin átmegyünk a szigetre. Max. egy kalózhajós BBQ partira nevezünk be, de ide-oda nem fogunk hajókázni.
Én pár éve voltam másik irodával Korfun. Ha nem akartok / tudtok autót bérelni, akkor a buszos szigettúrát ajánlom. Viszonylag ugyan feszített a tempó és ez tényleg kirándulás, nincs benne fürdőzés,, de nagyon sok szép helyre elvisznek. Fentebb már volt szó a jó helyekről, nem ismétlem meg. A Sissy kastély viszont mindenféleképpen kötelező program, ne hagyjátok ki!
Ma reggel voltam az IBUSZ irodàban befizetni. Nekem is vissza kell még mennem a részvèteli jegyért. Rákérdeztem, hogy még a repülőtéren is kell IBUSZ pultot keresni, azt mondta, hogy igen. Nem is értem, egyik városban így működik, a másikban amúgy.