#2344242015-08-13 09:28:52 Válasz a #234394. hozzászólásra
Szia Kissas57!
Mi oda- és visszafele is ezt a számot hívtuk és pontos információt kaptunk igaz kellett várni egy kis ideig amíg felvették. Röszkei autópálya-határátkelőhely 30/466-1026 !
Sziasztok! Mi Korfura tervezünk menni autóval, jövőre. Van valakinek infója, hogy mit merre érdemes? Görögországban egyszer jártunk, akkor a keleti parton. Köszi!
Glifa - Agiakampos közötti komp díja érdekelne személyautóra... (azzal sem vagyok tisztában, hogy csak az autóra kell díjat fizetni, vagy a benne utazó személyeknek is) - valós, tapasztalaton alapuló segítséget vártam, nem a googlet---
Glifa - Agiakampos közötti komp díja érdekelne személyautóra... (azzal sem vagyok tisztában, hogy csak az autóra kell díjat fizetni, vagy a benne utazó személyeknek is) - valós, tapasztalaton alapuló segítséget vártam, nem a googlet---
Tudom én, hogy így egyszerűbb... Amit valaki majd ír, azt elhiszed szó nélkül, de a hivatalos nem felel meg? Te tudod... A lustaság fél egészség...
Valaki már írt a Szerb mozgó trafiról, amit most egy barátom megerősített.
Audi A6 fekete, sötétített üveg. Nem lehet megvesztegetni. Csak dinárban lehet fizetni.
Ha nincs akkor be kísér a következő benzinkútra és ott vár amíg váltasz.
150-es gyorshajtásért fizetett 25 eurot.
A bankártyával való fizetés a benzinkutaknál Szerbiában és Macedónba kinek milyen véleménye van .Segitsetek legyetek szivesek. Előre is köszönöm
Szia!
Múlt hét pénteken fizettem Mac-ban bankkártyával.
Megkérdeztem lehet-e. Felsorolta, hogy melyik típusokat fogadják el.
Leolvastam a kútfejről az összeget és a litert, a kútkezelő felhívta a figyelmem a kútfej számára.
Bementem a pénztárhoz, bemondtam a kútfejszámot, odaadtam a kártyát, beírta az összeget
elém tette a terminált, beírtam a PIN kódomat.
Papírok kíséretében visszaadta a kártyámat.
Haladtunk tovább boldogan.
Szerbiában nem tankoltam.
Üdv, Tibor.
Szeretnék olyant kérdezni aki Tolóba Nyaralt mennyi volt a pályadíj oda vissza, mennyi fizetőkapu volt.
Athénban mennyire jó a parkírozási lehetőség?
Korinthoszi csatornán mennyi az átkelési díj, ki lehet e kerülni a fizető kaput nem a pályán való átkeléssel, mellékutón, nem a pénz miatt inkább a látvány miatt érdekel.
#2344612015-08-13 20:12:05 Válasz a #234459. hozzászólásra
A csatornán átkelés ingyenes. Az autópályán sem kell érte külön fizetni. A többi hídon is ingyenes. Nem sokkal a csatorna előtt (~3km) van a fizetőkapu, ez előtt érdemes (kell) lejönni, ha a csatornát akarod megnézni. Az összes díj passz, már nem emlékszem rá.
Szia,mi tavaly Tolóban nyaraltunk,és Tolóból Athénba autóval nem a pályán mentünk.Végig a tenger mellet van egy nagyon jó minőségű út kisebb falvakon keresztül,és a csatornán való átkelés egy régi le ereszthető fa hídon történik,nagyon érdekes és gyönyörű maga az útszakasz,maga a csatorna átkelés emlékeim szerint Isthmián keresztül történt!