Ha nem irná le minden utazási iroda és utisegitség hogy az igazolványoknak legalább három honap érvényességgel kell rendelkezniük akkor megértem hogy elfelejti az ember megnézni,szépe hely Skiathos és nagy kár lett volna elusztatni a nyaralást emiatt,sokan tanulunk belöle remélhetöleg mert ugyi más kárán is tanul a magyar,talán az erzsébeti okmányirodában gyorsabban ment volna
#2346232015-08-17 09:57:06 Válasz a #234555. hozzászólásra
Látod, én nem néztem meg előre a díjakat, de legalább 4-5ször fizettünk 1-1- eurót. A vége felé egyáltalán nem volt autópálya, max sebesség ha jól emlékszem csak 80 km/h volt, mégis fizetőkapu volt. Ez ragadt meg bennem, hogy alig hagytuk el az egyik fizetőkaput, már jött is a másik...
#2346242015-08-17 09:59:44 Válasz a #234604. hozzászólásra
Hófelhő, ennyi idegeskedés után most már triplán jól fog esni a pihenés, a szigeten már csak nem történik Veletek semmi!
Tanulságos sztori, szerencsétek (no meg az angyalok... ), hogy minden ilyen simán ment!
Jó nyaralást!
Pár napja megkerültük ez a tavat, nagyon szép kihalt a táj, de brutál utak vannak, több helyen köomlás, vízátfolyás, inkább terepjáró ajánlott, - de azért néhányan elég bátrak voltak mentek a kompressor-os mercivel illetve mini moris-sal-, én szinte a lépésnél is lassabban mertem csak menni az Audival...
Sziasztok!
Az éjjel hazaérkeztünk.
Röszke fele jöttünk. 2 órát vártunk .
Nagyon lassan, lépésben haladt a sor.
Szerb-Magyar rész összeért, ezért nem is nagyon tudták a szerbek kiléptetni az utazókat. Nem volt hova sorolni.
Szerbiától kezdve szakaszosan, néhol hosszabban, de kitartóan nagyon esett az eső hazáig. Rettenetes volt vezetni a nagy forgalom miatt is.
Üdv, Tibor.