Myra!
Most felcsigáztál! Mi az, hogy 2 Kyriaki is van Paralián? Mi a Grand-dal megyünk. Ez most jó, vagy rossz? Újonnan épült apartmant írtak le a központban.
Szia! Ti mikor mentek? Mert mi is a Grand tourssal megyünk!!!! üdv: Ági
Biztosan nincs két Kiriaki apartman, de én begyûjtöttem sok katalógust... A Grand Tours katalógusában azt írják, 100 m a tengerparttól, fürdõszoba-konyhasarok-erkély. A képen egy tényleg új ház van, rózsaszín-kék kívülrõl, nagy, kétszintes.
Ezzel szemben az Apollon Travel katalógusában azt írják, 150 m a tengertõl, itt írnak tévét is, hogy van. Ezen a képen kívülrõl az apartman fehér-sárga, kisebb mint a másik katalógusban, a bejáratnál futónövények.
Elsõ látásra nem tûnik a kettõ ugyanannak. De lehet az egyik újabb kép, a másik régebbi. Vagy más szögbõl fotózták.
Emiatt ne aggódj, a Kiriakit dícsérték többen, lehet mi is oda megyünk, még nem foglaltam, mert idõközben találtam másik irodánál másik apartmant, de még nincs végleges döntés.
Aki a Granddal megy a Kyriakiba, az a fõutcán van, és tényleg 100-150 m a tengerpart. Színvonalas az apartman. Tavaly tv tényleg nem volt benne, de nekünk nem hiányzott. Ami nagyon fontos, Parália legzajosabb utcájában van, ahol a kukás autók már hajnal 4kor csörögnek, és a motorosok kb. 3-kor hagyják abba a száguldást. Aki nyugalomra és csendre vágyik az ebbe az apartmanba ne menjen!!!
Mi imádjuk a pezsgést, ezért kértük kimondottan a fõutcára az apartmant. A zaj nem zavar, mikor Hatvanban földrengés volt pár éve, azt is végig aludta az egész család.
Szia Diszi! Ti fogtok minket váltani.
Mi június 25-én indulunk, és júli 3-án jövünk haza.
Szia!
Mi júl. 19-én megyünk 3-ig akkor lehet összefutunk??!! Vasilist biztosan meglátogatjuk a Kyriakiba, mert nagyon jól összebarátkoztunk. Csak a parkolás nehézkes az apartmanja elõtt, és 2 hétig nincs kedvünk vadászni a helyett ott, ezért kicsit kintebb mentünk a centrumtól
Szia Erici! Mi is június 25-én indulunk, Paralia, Oceanis apartman. A Menta 2-be szerettem volna menni az Appllon Travel irodával, de nem volt hely. Így kinéztem az Oceanis apartmant, 400 méterre a központtól, elég közel de már nem olyan zajos. Ez egy 2005-ben épült szép kis apartman. Az Ibusz-szal megyünk.
Ezek szerint Ti is akkor mentek, ennek örülök! Találkozunk!
Szia Diszi, nagyon sajnálom, de nem volt már hely arra a hétre, amikor Ti mentek. Pedig jó lett volna Veled is találkozni.
Készülsz már,ha máshogy nem lélekben 84 nap és indultok? Irigykedem ám mivel idén az én életembõl kiamarad Paralia! na de Zakyntoson is jó lesz Nem is kérdeztem, mivel utaztok?
Bizony készülünk, bár elõtte még van egy kirándulásunk egy másik országba, és most arra készülök ezerrel, 1 hónap múlva utazunk oda.
Mi idén is kocsival megyünk, igazi nagy kaland, szeretek így utazni.
Neked is még 108 nap, de jóóóóóóóóóóóó. Nagyon várom majd a beszámolódat, remélem nem tûnsz el, lesz idõd írni.
Majd meglátogatlak a másik topikba, és ott beszélünk arról a helyrõl, mert érdekel engem is.
Az egyéb utazásainkba írtam, mert más is megy még oda, de hátha Jox nem szól rám: Róma