Szia, azt hiszem, még túl korán van. Emlékem szerint június 1-én szokott változni, akkortól sűrűbben járnak pl.Paraliáról. Olympic Beachről Katerinibe és visszafelé is. Látom, Makrygialos érdekelne, vsz. ott is az a helyzet. Azért remélem, mire aktuális lesz, valaki tud majd segíteni.
Ave46, nagyon köszönöm. Tudom, hogy még korán van, de annyira örülök,hogy mégis mehetek, hogy már most ez jár folyton az eszemben és keresgélek, hogy kicsit szűkösebb anyagiakkal mit tudunk kinn megoldani! Majd figyelem a fórumot, hátha találok hasznosakat! Köszi még egyszer.
Sziasztok, bocsi már megint kérdeznék. Bérelt már valaki autót Paralián? Van rá lehetőség? Még sosem figyeltük, amikor ott jártunk. Ha igen, akkor mennyiért látott valaki? A neten még nem találtam ilyet, de még nézelődök. Sajnos még van időm. Köszönöm előre is.
Szevasz Anikó
A gugliban "rent a car Katerinin" találsz infót, Parálián a Mediterrán Village Hotelben van lehetőség bérlésre. Katerini felől a lámpánál jobbra kanyarodva a SIXT-nek van képviselete, de a feltételekről, árakról nincs infóm.
Június elején megyünk ki, ha aktuális szívesen küldök infót.
üdv fefe
Sziasztok! Még új vagyok itt, most találtam ezt az oldalt. Nagyon örülök neki, hogy ennyi vélemény és hozzászólás van. Visszamenőleg elolvasok mindent, amit írtatok!
Június végén utazunk Paraliára Ibusszal,az Andromeda apartmanban lesz a szállás.
Bármilyen tapasztalat,vélemény,jó tanács érdekel akár az utazási irodával,a szállással kapcsolatban.Kicsit apróbb kavicsos partszakaszt találni lehet bármelyik irányban?
Köszönöm a segítségeteket.
Meli!
Csak lencsilány kedvéért...mi nem voltunk,de tesómék az Amdromedában voltak 3 éve-ha jól emlékszem,és nagyon meg voltak elégedve...az irodával és a házzal is.(Mondjuk az Ibusz a kedvenc irodájuk,és mi is újra velük megyünk,a tavalyi jól sikerült út után)Idén szintén Paraliára mennek,de most szembe az Andromedával,a My Hotelbe...szintén Ibusszal,junius 27-én.Már kinézték,hogy idén Skiathosz lesz a hajókázás...
Kedves Miskolciutas!
Köszönöm válaszod ..már nagyon várjuk ..örülök a pozitív élménynek Mi is 27.-én megyünk győri felszállással ..Első alkalommal megyünk görögországba..és első alkalommal busszal...Mi is szeretnénk Skyathosra menni,és a Metorákhoz. Sokat olvasgatok én is ,minden érdekel a témában ,és még nem tudom ,hogy helyi irodában nézzünk -e fakultatívot.Akkor tesódékkal biztosan összefutunk
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni:Paraliára utazunk júliusban és beterveztük a Meteorákat és az Olümposzt is.Csakhogy a fiamat térddel műtik hamarosan.Szerintetek bevállaljuk a két kirándulást?Mennyit kell gyalogolni,lépcsőzni? Köszönöm !!!!!!
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni:Paraliára utazunk júliusban és beterveztük a Meteorákat és az Olümposzt is.Csakhogy a fiamat térddel műtik hamarosan.Szerintetek bevállaljuk a két kirándulást?Mennyit kell gyalogolni,lépcsőzni? Köszönöm !!!!!!
Szia!
Mindkét helyen sokat kell gyalogolni, lépcsőzni.
Van, ahol intenzív emelkedő van.
A műtét milyenségétől függ(het), hogy hogyan bírja a térd a terhelést, szerintem.
Üdv,
Tibor.