Az szép!Én is voltam ott!
DE mit nem szabad elfelejtened? A Casaban bulizni helyettem is egyet! Ugye emlékszel még? :)Ez amúgy minden Paraliára utazónak kötelezõ program! Casaba tessék menni,péntekenként Ladies Night
Diszi nem vagy egyedül ezzel... eddig szept. 3-án sem jön senki rajtunk kívül De ami késik nem múlik - remélem. Amúgy a buszon is lehet majd ismerkedni
Jaj a buszos útak ezért jók!!!!! Hátra kell ülni és ott aztán van mindig erezd el a hajam!!!!!
2005-ben busszal voltam, és csupa fiatalokkkal együtt. Én szinte az út felét akkor végig nevettem. 2006-ban pedig egy 3400 km oda vissza, az is király volt.
Szerintem mindketten ha busszal mentek, és jó kis csapat lesz, akkor az esti progik ki fognak alakulni.
Hát igen, reménykedem! Már egyszer voltam busszal Olaszországban, igaz akkor koncertezni mentünk, naggyából ismerõsökkel voltam, de akkor ismertem meg a világ le!pl. Akkor ismertem meg a világ leghülyébb nõit! Mai napig ha meglátjuk egymást, rögtön ugranak a nyakamba! Imádom õket! Szóval akkor reménykedem!!!
Nem olyan konzerten... 4 éve mikor még gimis voltam, akkor még keményen nyomtam a komlyzenei mûfajt és mi énekeltünk az énekkarral!
Figyizzetek! Ez a disco ez hol van pontosan? csak hogy tudjam ha majd megyek!
A de Luxal szemben:) De ott szerintem "kísérõt" is kaptok majd Amikor még leges legelõször mentünk a Casaba,sokan elmondták,hogy merre kell menni,dehát ugye mindig belezavarodtunk,erre egyszer az egyik emberke azt tanácsolta,hogy amerre a tömeg megy péntek este,arra menjünk mi is ...és odataláltunk Egyébként képzeljétek el ,most nyáron az elõttem haladó srácot azért nem engedték be,mert sportcipõ volt rajta!
A Katerini felé vezetõ út mellett van mindkettõ, egyik az egyik oldalon a másik a másikon. Sajnos jobban nem tudom elmagyarázni, de ha ott lesztek adja magát majd.
A Casa megtalálása nálunk egy külön story volt, mivel ugye olvtam elõtte itt a fórumon h a Katerini felé vezetõ úton van, de Paralian van egy utca aminek "Katerini" a neve, és mi már 100* végigmentünk ezen az utcácskán, de nem találtuk a dizsit...
Kb. a 4.nap rájöttünk, amikor mentünk ki Paraliaról rendesen Katerini felé hogy ott van!
Discok közül még a Cocust is ajánlanám, ha már egyszer Paralian nyaraltok!