#2397042016-06-15 10:35:43 Válasz a #239703. hozzászólásra
Igen, néztem ezt is, szép és jó az ára is, de mi azért inkább parti apartmant keresünk a gyerekek miatt. És kéthelyiségeset, ami nem annyira egyszerű, mert bár vannak azért, sokkal több az egylégterű. De foglalni úgysem foglalunk itthon, csak tájékozódom
persze érthető, mi kocsival leszünk és csak kettesben, szóval nekünk ez nem volt szempont, a kilátással és az árral (175eur/7 éjszaka két főre) minket megvettek kilóra. Ha nem lenne adott az autó, akkor azért meggondoltuk volna, mert azért nem kis szintkülönbség van a partig.
#2397062016-06-15 11:04:09 Válasz a #239705. hozzászólásra
Mi is kocsival leszünk, de ha két ember megy csak, akkor ők sokkal rugalmasabbak tudnak lenni. A gyerekekkel kocsival strandra járni kicsit bonyolultabb, föl kell cuccolnia az egész famíliának, persze nem mondom, hogy nem volt ilyen helyünk, Elafonissos például tipikusan ilyen, de ha Kefalónián van olyan lehetőség, hogy a parton lakjunk, akkor azt szeretnénk. Azért az jó tud lenni, hogy gatya, törölköző, búvárszemcsi és mehetünk. És ha valamelyik felnőtt pihenne, ne adj isten meccset nézne, akkor nem kell magunkkal rángatni, és ha a gyerek szomjas, akkor felugrik a házba és a hűtőből kivett vízből vagy üdítőből iszik, nem a bárban mondjuk. Lourdatában több alkalmas házat is láttam, mondjuk árakat nem nagyon, egyedül Dionáét találtam meg, azt se az ő oldalukon, hanem itt (legalul): http://www.lourdataholidays.co.uk/accommodation.php A többiek elég messze vannak a parttól, de baráti az áruk eléggé, úgyhogy majd ott meglátjuk. Még az se biztos, hogy Lourdata, előtte lassítunk Kateliosban is
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy volt vki Lassiban 19-20 hónapos körüli kisgyerekkel? Csak élvezni fogja a vizet és a repülést is. Szeptemberben megyünk, hogy ne legyen annyira nagyon meleg neki, mint főszezonban.
Sziasztok.. raknek fel egy kis videot de elfelejtettem hogyan kell.. valaki segitene? koszi elore is.. kedden este keszitettem egy kis videot a Mounda beachen amint egy teknos tojas lerakas utan visszamegy a tengerbe.. nagyon nagy elmeny volt... szoval valaki segitsen hogyan tudom felrakni.. Timi
Sziasztok.Ittvagyunk Kefalonián jelenleg déltől szakad az eső...de amiben segíthetne v.ki az hogy hol lehet Eb t nézni
Itt nincs foci minden étteremben sőt sehol
Tv sincs a szobában..ha van infója v.kinek lécci írja már meg...köszi..
A tenger meleg az árak az egekben...Lefkada volt a csúcs de azthiszem az is marad...